Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1P.U.Y.O.L. írta:Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán"REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.
mit vártam? egy normális hangnemben lévő beszélgetést.
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben, de pont azért, mert ez egy fórum, az általánosítás sem túl ésszerű. Nem mindenkivel kell leállnod vitázni, mint ahogy az sem kötelező, hogy mindenki észrevételét egy egységes egybehangzó közös véleménynek tekintsed. Elég csak legörgetned egy kicsit és láthatod, hogy te vagy az egyetlen, aki érdemben reagál Kintaro nevű kedves és mélyen tisztelt fórumtársunk összes egy mondatos pocskondiázó irományára.
SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán"REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben
Nem kell szentnek nevezni, de fikázással nyitni sem egy okos dolog. Ésszerű keretek...nah jah. Ezek után normális hangnemű beszélgetés? háháhááááREMY írta:
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.Te meg mint egy zombi, idézed a kiragadott félmondatot és Xavit fikázod. Ráadásul egy Barca fórumon. Ezek után mégis mit vártál? Hátbaveregetést? Ügyes.
Sanama írta:képet!SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
képet!SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
valamivel el kellett tölteni azt a negyedórácskát, és hát mivel, ha nem séró belövéssel..SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
Te meg mint egy zombi, idézed a kiragadott félmondatot és Xavit fikázod. Ráadásul egy Barca fórumon. Ezek után mégis mit vártál? Hátbaveregetést? Ügyes.REMY írta:
azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.
fikáztam?? mivel??
a személyeskedés egyik fórumon sem megengedett, de te mégis lehülyézed és ostobának mondod az embereket. Milyen jogod van hozzá??
Igen tudjuk, hogy az emberek többsége mint gondol Mou-ról. Nem is akarom megmagyarázni, mert nem lehet. Mind 2 félnek igaza van. De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Igendaffy írta:nem vág témába,de a "csak" olyan hosszú szó,hogy rövidíted?miihii írta:h Jo5é a legnagyobb,akár cs a maiak között?
nem vág témába,de a "csak" olyan hosszú szó,hogy rövidíted?miihii írta:h Jo5é a legnagyobb,akár cs a maiak között?
Ez mondjuk igaz. JM nagyon eredményes edző, de vannak még rajta kivül néhányan, akik hasonló eredményekkel rendelkeznek. Pl. Pep, Ancelotti, vagy Fergusson. Én mondjuk mindegyiknél többre tartom Mourinho-t, de elfogadom, ha vki máshogy gondolja.kanty írta:Miért? Mourinho annyival mindenki felett áll szakmailag? Nem hiszem. Igaz, h az elit, de azért nem csak ő van.REMY írta: De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Ezt meg nem értem.Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.
Egyelőre a média a te drágalátos barátod,mivel te hoztad be ide a köztudatba a "kiszivárgott" dolgokat,nemde?REMY írta: azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.
De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.REMY írta: De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Miért? Mourinho annyival mindenki felett áll szakmailag? Nem hiszem. Igaz, h az elit, de azért nem csak ő van.REMY írta: De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.Kintaro írta:Mellesleg az, hogy valaki idejön Xavit fikázni, meg idézgetni félmondatokat szövegkörnyezet nélkül, elég nagy ostobaság önmagában is.
jo5éval kapcsolatban sokan velem értenek egyet és ehhez nem kell Barcelona szurkolónak lenni. Attól meg hogy te mit fantáziálsz itt okosságról, meg hasonlókról, nem hat meg.LG írta:Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.
Ezeket direkt csinálod már,ugye?REMY írta:érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...
persze ha Mou-ról van szó akkor egyből igaz minden még az is amit egy madár mond.
nem akarom szentnek állítani mert ahogy írtam vannak rossz oldalai is.
Még mindig nem sikerült felfogni....REMY írta:érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...
persze ha Mou-ról van szó akkor egyből igaz minden még az is amit egy madár mond.
hivatalos sajtótájoktatókról beszéltem Remy, de sebaj, nem madárkákról, nem baj, élj csak továbbra is abban a világban, ahol Jose a szegény áldozat.REMY írta:érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...