Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2012.06.10. 15:52:48

bármennyire is utálom ronaldot, aki a sérómegváltoztatós témán fenn akad, az no comment. :roll:

hátra volt neki nyalva, aztán beledúrt kettőt, és kész..kb 10 mp lehetett a művelet.
Kintaro
Barça B

2012.06.10. 15:40:27

Azért, mert élesebben fogalmazok, az már pocskondiázás? Ugyan. Előtte is voltak hasonló reakciók, akik kicsit vehemensebben reagáltak. Ha valaki Xavi esetében tud "okosozni", miért sértődik meg, ha ugyanezt visszakapja?
miihii
KHAL

2012.06.10. 15:29:50

P.U.Y.O.L. írta:
REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.

mit vártam? egy normális hangnemben lévő beszélgetést.

CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben :D
Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán" :D , de pont azért, mert ez egy fórum, az általánosítás sem túl ésszerű. Nem mindenkivel kell leállnod vitázni, mint ahogy az sem kötelező, hogy mindenki észrevételét egy egységes egybehangzó közös véleménynek tekintsed. Elég csak legörgetned egy kicsit és láthatod, hogy te vagy az egyetlen, aki érdemben reagál Kintaro nevű kedves és mélyen tisztelt fórumtársunk összes egy mondatos pocskondiázó irományára.
+1

Azért általánosít,mert cs bizonyos reagálásokra válaszol,amik még magunk között is elég élesen fogalmaznak.Amik finomabb verziójú válaszok,reakció nélkül maradnak,ezért sem alakulhat ki az a bizonyos beszélgetés :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.10. 15:11:05

SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
:lol: innen is látszik, hogy Cunci mindent megtett a győzelemért, ha lett volna ideje még a körmét is kifesti csak hogy Özilke fejét elcsavarja a pályán és ne a focira figyeljen hanem őt stírölje.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.10. 14:59:42

REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.

Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán" :D , de pont azért, mert ez egy fórum, az általánosítás sem túl ésszerű. Nem mindenkivel kell leállnod vitázni, mint ahogy az sem kötelező, hogy mindenki észrevételét egy egységes egybehangzó közös véleménynek tekintsed. Elég csak legörgetned egy kicsit és láthatod, hogy te vagy az egyetlen, aki érdemben reagál Kintaro nevű kedves és mélyen tisztelt fórumtársunk összes egy mondatos pocskondiázó irományára.
Kintaro
Barça B

2012.06.10. 12:47:23

REMY írta:

Nem kell szentnek nevezni, de fikázással nyitni sem egy okos dolog. Ésszerű keretek...nah jah. Ezek után normális hangnemű beszélgetés? háháháááá
REMY
Madridista

2012.06.10. 12:34:46

Te meg mint egy zombi, idézed a kiragadott félmondatot és Xavit fikázod. Ráadásul egy Barca fórumon. Ezek után mégis mit vártál? Hátbaveregetést? Ügyes.

Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 12:33:24

mondjuk értelmes lehetett az is aki csinálta a képet,hogy pont a hajára rakta a 1st half feliratot...
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.10. 12:30:07

Sanama írta:
SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
képet! :D
Kép :lol: :lol: :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 12:27:12

képet! :D
éS
Barça B

2012.06.10. 12:15:35

valamivel el kellett tölteni azt a negyedórácskát, és hát mivel, ha nem séró belövéssel.. :lol:
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.06.10. 12:07:32

Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
Kintaro
Barça B

2012.06.10. 12:05:49

REMY írta:
azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.

fikáztam?? mivel??

a személyeskedés egyik fórumon sem megengedett, de te mégis lehülyézed és ostobának mondod az embereket. Milyen jogod van hozzá??

Igen tudjuk, hogy az emberek többsége mint gondol Mou-ról. Nem is akarom megmagyarázni, mert nem lehet. Mind 2 félnek igaza van. De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Te meg mint egy zombi, idézed a kiragadott félmondatot és Xavit fikázod. Ráadásul egy Barca fórumon. Ezek után mégis mit vártál? Hátbaveregetést? Ügyes.
miihii
KHAL

2012.06.10. 11:40:59

daffy írta:
miihii írta:h Jo5é a legnagyobb,akár cs a maiak között? :mrgreen:
nem vág témába,de a "csak" olyan hosszú szó,hogy rövidíted? :D
Igen :P Amikor elkezdtem telóról nyomni a fácsét,akkor kaptam rá a spórolósabb írkálásra és a "hogy,csak,vagy" megmaradt a kezdőbetűjének (meg az "amúgy","úgyhogy" is rövidebb lett).Aztán vhogy úgy maradt,bár néha sikerül kiírnom teljes valójában :D

Mondjuk nem mindig így nyomom,mert a Hogy vagy? kérdés kicsit hülyén néz ki H v?-ként :lol:

Jah,am neszójjjjábe :mrgreen:

ON
daffy
Madridista

2012.06.10. 11:33:36

miihii írta:h Jo5é a legnagyobb,akár cs a maiak között? :mrgreen:
nem vág témába,de a "csak" olyan hosszú szó,hogy rövidíted? :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.10. 11:32:50

kanty írta:
REMY írta: De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Miért? Mourinho annyival mindenki felett áll szakmailag? Nem hiszem. Igaz, h az elit, de azért nem csak ő van.
Ez mondjuk igaz. JM nagyon eredményes edző, de vannak még rajta kivül néhányan, akik hasonló eredményekkel rendelkeznek. Pl. Pep, Ancelotti, vagy Fergusson. Én mondjuk mindegyiknél többre tartom Mourinho-t, de elfogadom, ha vki máshogy gondolja.
Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.
Ezt meg nem értem. :roll: Azért Mourinho már kb. egy évtizede edzősködik, nem kis sikerekkel. Ez elkerülte volna a figyelmed? :lol:
miihii
KHAL

2012.06.10. 11:30:03

REMY írta: azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.

De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Egyelőre a média a te drágalátos barátod,mivel te hoztad be ide a köztudatba a "kiszivárgott" dolgokat,nemde? :D Ráadásul a teljes szöveg,illetve a valós kérdés-válasz kombó ismerete nélkül,véleményezve azt,ami korántsem biztos (még)...

Inkább az az abszurd,h annyira piedesztálra van emelve nálatok Jo5é,mintha ő kulázta volna a focit.Mivel ennek a megítélése szubjektív,nem mérhető,kiszámolható,így engedd meg mindenkinek,h a saját szájíze alakítsa a sorrendet. Vagy esetleg ez is kiszivárgott valahonnan,h tudományosan meg lett állapítva,h Jo5é a legnagyobb,akár cs a maiak között? :mrgreen:
Pavel
Entrenador del Barça

2012.06.10. 11:22:03

REMY írta: De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 10:39:40

Miért? Mourinho annyival mindenki felett áll szakmailag? Nem hiszem. Igaz, h az elit, de azért nem csak ő van.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
REMY
Madridista

2012.06.10. 02:39:30

Kintaro írta:Mellesleg az, hogy valaki idejön Xavit fikázni, meg idézgetni félmondatokat szövegkörnyezet nélkül, elég nagy ostobaság önmagában is.
azokat a félmondatokat a drágalátos média barátod hozza le. Honnan szüljem a teljes szöveget ?? én beszéltem vele?? NEM.

fikáztam?? mivel??

a személyeskedés egyik fórumon sem megengedett, de te mégis lehülyézed és ostobának mondod az embereket. Milyen jogod van hozzá??

Igen tudjuk, hogy az emberek többsége mint gondol Mou-ról. Nem is akarom megmagyarázni, mert nem lehet. Mind 2 félnek igaza van. De az már abszurd, hogy Pep-et vagy bármelyik mai edzőt a szakmában Mou fölé emelik.
Kintaro
Barça B

2012.06.10. 01:43:10

Mellesleg az, hogy valaki idejön Xavit fikázni, meg idézgetni félmondatokat szövegkörnyezet nélkül, elég nagy ostobaság önmagában is.
Kintaro
Barça B

2012.06.10. 01:40:38

LG írta:Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.
jo5éval kapcsolatban sokan velem értenek egyet és ehhez nem kell Barcelona szurkolónak lenni. Attól meg hogy te mit fantáziálsz itt okosságról, meg hasonlókról, nem hat meg.
miihii
KHAL

2012.06.09. 20:03:35

REMY írta:érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...

persze ha Mou-ról van szó akkor egyből igaz minden még az is amit egy madár mond.

nem akarom szentnek állítani mert ahogy írtam vannak rossz oldalai is.
Ezeket direkt csinálod már,ugye?
Múltkor h Mou kiket nem tartott tiszteletben,meg stb...

Lenyomta élő adásban,sajtótájékoztatón,nyilvános fronton a dolgait,nem újságírói félrefordítások voltak,nem kacsalap példányszám növelő agymenései.
Ellenben Xavi egyelőre "kiszivárgott félmondataival",napok óta titokzatosan érlelődő interjújával.

Így igenis ott van az egyik rész,amit egy madár mond,amely éppen te voltál jelen esetben,mivel te csiripelted ki mindkét szivárgó mondatot. Önmagában ennyit,uh engedd meg,h nem vesszük kész tényként.

Jo5é-ról meg biztos jelentek meg firkász túlzások,ügyeskedések,de neki nem is kell nagyon hozzányúlni a megnyilvánulásaihoz.Önmagában elég figyelemfelkeltő,ha éppen olyanja van.Márpedig olyanja elég gyakran van...
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.09. 16:52:17

REMY írta:érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...

persze ha Mou-ról van szó akkor egyből igaz minden még az is amit egy madár mond.

Még mindig nem sikerült felfogni....

Xavi nyilatkozata még nem került elő teljes verzióban. ÉS az tele lesz újságírói sz.rságokkal.

De a mi drágalátos edzőnk élő adásban nyomta ezt az unicefes marhaságot.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 16:48:28

hivatalos sajtótájoktatókról beszéltem Remy, de sebaj, nem madárkákról, nem baj, élj csak továbbra is abban a világban, ahol Jose a szegény áldozat.

Xavi nyilatkozata pedig picit sem menti fel a portugált, ha még nem is volt szép, nem lehet összehasonlítani a évek óta tartó szharkavarással,és vádaskodással amit Mou leművelt. Valamint Mou vádaskodásai a legtöbbször légből kapottak voltak (Unicef,és társai).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése