Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
REMY
Madridista

2012.06.09. 16:44:06

érdekes módon Xavinal jöttek azok a hsz-ke, hogy nem tudjuk a hátterét... nem-e írták le máshogy mint ahogy mondta.... kicsi félre fordítás...

persze ha Mou-ról van szó akkor egyből igaz minden még az is amit egy madár mond.

nem akarom szentnek állítani mert ahogy írtam vannak rossz oldalai is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 16:39:23

Csakhogy Mou esetében nem média találmányokról van szó, hanem a saját szavaival tett nyilatkozatairól, legyen az a Chelsea-s korszak, vagy Interes, vagy Real-os.

Egyes játékosok esetén valóban kreál hülyeségeket a média, azokat helyén is kell kezelni, Mou esetében nem erről van szó, sajtótájékoztatókról van szó, amelyek tények. Hogy egyetlen példát említsek, gondolom az Unicef megemlítése is szerinted média kreálmány? De ez csak 1, a rengeteg ehhez hasonló megnyilvánulásai közül.

Szóval ne állítsd már be úgy,hogy Mou rossz hírnevében a média a sáros, frászt.

CRnél esetleg rátesznek egy lapáttal, Mounál más a szitu, mint fentebb kifejtettem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
REMY
Madridista

2012.06.09. 16:28:25

LG írta:
Kintaro írta:
Kash írta:
Hadjad már, nem kell ennyire neki esni.
Arról van szó, hogy van Real szemüveg, és van Barca szemüveg, mindenki másképp látja a dolgokat.
Azért azt a szemüveget néha érdemes levenni, csakhogy Remy pillanatragasztót is használt, amiért most nem tudja levenni.
Ahhoz, hogy jo5ét a foci rákos sejtjének tituláljam, nem kell Barca szurkolónak lennem.
Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.

THX LG :wink: én nem várom el itt senkitől, hogy egyetértsen velem, mert ez lehetetlen. DE azt elvárnám, hogy észrevegyük azt ami nyilvánvaló. Nektek is van igazatok, és nekem is. DE ezt sokan nem akarják észrevenni.
Igen Mourinho fura egyéniség és több dologban is kéne változni, mert vannak olyan tettei (Tito) amiket egyáltalán nem kellett volna. És ez miatt le is szólom. DE azt amit itt kap az már a ló túloldala. Annyira általánosítva van Mou, hogy az valami hihetetlen. Nem kell szeretni, DE a sok média hülyeséget sem kell befogadni.
mint sok esetben CR-ről ...
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.09. 15:33:04

Kintaro írta:
Kash írta:
Arról van szó, hogy van Real szemüveg, és van Barca szemüveg, mindenki másképp látja a dolgokat.
Azért azt a szemüveget néha érdemes levenni, csakhogy Remy pillanatragasztót is használt, amiért most nem tudja levenni.
Ahhoz, hogy jo5ét a foci rákos sejtjének tituláljam, nem kell Barca szurkolónak lennem.
Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.
Kintaro
Barça B

2012.06.09. 13:51:50

Kash írta:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.09. 13:24:58

Kintaro írta:
REMY írta: és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.
És az ilyen viselkedéssel biztos vagyok benne, hogy felépül egy világ verő csapat is és a beszédem hatására szerzik győzelmeket.

Kit nem tisztel ??? sorold fel és ÍRD be ide a példákat. Azaz interjúk, egyéb cikkek. Milyen nyomás ?? az nálad nyomás ha kinyitja a száját és számon kéri a hibákat ??? Mondtam, hogy ne a barcás dolgokat írd le. Biztos vagyok benne, hogy a barcán kívül semmilyen dolgot nem tudsz felhozni ellene.
remy te most tetteted, hogy ilyen ostoba vagy, vagy tényleg az vagy?
Kép
Kintaro
Barça B

2012.06.09. 13:16:03

REMY írta: és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.
És az ilyen viselkedéssel biztos vagyok benne, hogy felépül egy világ verő csapat is és a beszédem hatására szerzik győzelmeket.

Kit nem tisztel ??? sorold fel és ÍRD be ide a példákat. Azaz interjúk, egyéb cikkek. Milyen nyomás ?? az nálad nyomás ha kinyitja a száját és számon kéri a hibákat ??? Mondtam, hogy ne a barcás dolgokat írd le. Biztos vagyok benne, hogy a barcán kívül semmilyen dolgot nem tudsz felhozni ellene.
remy te most tetteted, hogy ilyen ostoba vagy, vagy tényleg az vagy?
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.09. 12:39:50

ferninho írta:ha már szóba jött a média:
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... si-2138233

ez valami felháborító, szívesen elbeszélgetnék a cikkíróval...
hát hogy lehet egy ilyet megírni, aztán kirakni egy NSO-ra?...
nem olvassa át ezeket előtte senki?...
valami kegyetlenül szánalmas.

és akkor ezt olvassák róla az emberek, erről beszélt daffy is...
Érdekes, mondjuk ilyeneket szeretek olvasni ( :D ), ám én sem hinném, hogy ilyeneket mondott volna. Ezt már nehezen hiszem el... :shock:
Szerk...: Igaz Kanty, ilyet még egy blogon sem látni. :evil:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.09. 12:34:19

Ez a cikk tényleg gáz, egy blog szintéjt se hozza.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ferninho
Madridista

2012.06.09. 12:15:34

ha már szóba jött a média:
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... si-2138233

ez valami felháborító, szívesen elbeszélgetnék a cikkíróval...
hát hogy lehet egy ilyet megírni, aztán kirakni egy NSO-ra?...
nem olvassa át ezeket előtte senki?...
valami kegyetlenül szánalmas.

és akkor ezt olvassák róla az emberek, erről beszélt daffy is...
madridista
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.09. 12:01:20

Pavel írta:
Legkisebbtobi írta: Felsoroltad a csapatokat... akár a Maradonna vezette argentínok is idesorolhatók... Ajax, régi Barca, Real... ezek voltak a korszakalkotó csapatok és az újítók nem a mostani barca.

A Messis részhez: Jézusom. :roll: Ne csináld már... R9, Zidane, Pelé, Ronaldinho... csak apró példák a zsenikre akik cselezni is tudtak és akiknél az egész világ szája tátva maradt.. ők az igazi egyéniségek... legalábbis számomra. 8)
Egy kicsit nézzél már utána, hogy pl. Johan mit nyilatkozott a mostani csapatról vagy Sacchi.
Az egyéniségek közzül kihagytad CR-t, véletlenül vagy akarattal.
A mostani csapatokról és játékosokról a mai szurkolók, főleg madridisták véleménye nem hat meg. Úgyis az idő fogja eldönteni, hogy mekkora csapat is volt Pep Barca-ja.
CR nálam csak egy robot... semmi zsenialitás nincs benne... tőlem rúghatnak 100 gólt is egy idényben nálam soha nem lesz egyik sem "az igazi zseni".
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Pavel
Entrenador del Barça

2012.06.09. 11:57:57

Legkisebbtobi írta: Felsoroltad a csapatokat... akár a Maradonna vezette argentínok is idesorolhatók... Ajax, régi Barca, Real... ezek voltak a korszakalkotó csapatok és az újítók nem a mostani barca.

A Messis részhez: Jézusom. :roll: Ne csináld már... R9, Zidane, Pelé, Ronaldinho... csak apró példák a zsenikre akik cselezni is tudtak és akiknél az egész világ szája tátva maradt.. ők az igazi egyéniségek... legalábbis számomra. 8)
Egy kicsit nézzél már utána, hogy pl. Johan mit nyilatkozott a mostani csapatról vagy Sacchi.
Az egyéniségek közzül kihagytad CR-t, véletlenül vagy akarattal.
A mostani csapatokról és játékosokról a mai szurkolók, főleg madridisták véleménye nem hat meg. Úgyis az idő fogja eldönteni, hogy mekkora csapat is volt Pep Barca-ja.
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.09. 11:54:16

Chino írta:Bob!

Azt kérded hogyan jutottak el a Xavi nyilatkozattól MNourinho-ig. Sztem teljesen egyértelmű. Xavinak volt egy nyilatkozata, amit teszem hozzá egyben nem is ismerünk, és a Real-os kollégák teljesen ki vannak rá akadva, hogy hogyan nyilatkozhat ilyen hülyeséget, meg bomlasztja a válogatott csapategységét stb. A spec5 pedig egy példa arra, hogy Ténylegesen mekkora baromság is Xavi elejtett mondata és inkább a saját portájukon kellene szétnézni mielőtt Barca játékost ostoroznak. De megemlíthetnék Ramost is ha már csapategység-rombolást emlegetünk. Az 5:0-nál, amikor Ramos lekevert egyet Puyolnak nem hallottunk széthúzásról vagy indulat gerjesztésről a válogatotton belül. Szóval nem hiszem hogy Xavi nyilatkozata bármit is jelente, de az tény, hogy nem biztos hogy kellett volna ez, hadd örömködjenek, majd a pályán megmutatjuk nekik, hogyan kell tiszteletet megadva győzni.

Mou-hoz részemről csak annyi, hogy sajnos a görénykedéseit már megszokja az ember, de ha ezzel vki nem ért egyet az tekintsen már vissza, hogy az érkezésével milyen hirtelen már-már gyűlölködésbe ment át a kapcsolat a két klub között.[/b]
Sergio marhasága nem egy világesemény előtt 2-3 napja volt... látom nem érted még mindig hogy mi a lényeg: Ha ezt két hónappal ezelőtt mondja akkor kutya nem foglalkozna már vele mert elfelejtenék... de ez most volt nem rég... és én Ramosék helyében csúnyán elbeszélgettem volna vele...

Az hogy Guardiola a jobb nála az meg lényegtelen... én is ezt mondanám...

Csak Xavival az a baj hogy nem az első beszólása volt már... egy ekkora húzóembernek nem kellene ilyeneket nyilatkoznia... azt az edzőnek kell és nem neki.

Meg szerintem nem lesz hatással ez az egész.. csak most megint van min vitatkozni a két tábornak. :roll:
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
MR. TROMORT777

2012.06.09. 11:53:10

Ez itt nem a jó és a rossz és a csúf játéka. De szerintem amit a Barca képvisel az igenis érték, amíg amit Mou csapatai általában az én értékrendem szerint nem. Ettől nem lesz senki jobb vagy rosszabb a másiktól, csupán kinek mi a norma. Én nem szeretem az olyan csapatokat akik agyonvásárolnak mindekit gazdag oroszok, arabok pénzéből és csak arra építenek. Ezért mondta a többség is itt sztem(mert ez áll közelebb hozzánk), hogy nyerjen egy Bayern. És nem arról van szó, hogy csak úgy lehet sikeres egy csapat ha milliárdokat költ. Több csapat is bebizonyítja, hogy ez még mindig foci, és nem teljesen csak arról szól. Én jobban szimpatizálok az ilyen csapatokkal. Ha minden olyan csapat ellenséggé válna aki már valaha megvert minket, akkor kb minden létező csapat ellenség lenne a szemünkben, de ez nem így van. Itt szerintem a "kemény mag" símán eltud vonatkoztatni. És joggal más dolgok miatt nem szimpatizál egy-egy csapattal.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 11:43:24

LG!

Itt személyekről beszéltünk, nem csapatokról.

Személy: Mourinho--> nyilatkozatok, semmi tisztelet, mellébeszélés, azért,hogy a vereségei okait semmiképp se a csapata játékénak tudják be...

Csapat: idei Chelsea--> minden csapat ellen ugyanaz a bekkelős taktika, mindez megspékelve jó adag szerencsével is.

Komolyan nem értem,hogy lehet párhuzamot vonni Mou sokszor gusztustalan megnyilvánulása ,és aközött,hogy sokunk nem nézte jó szemmel,hogy ilyen játékkal BL-t lehet nyerni.

Tegyél már különbséget a dolgok között.

IGen, pl én nem szeretem a Bayern-t, de nekik szurkoltam, mert a Fociban, mint minden másban is, bizonyos elveket vallok, bizonyos irányvonalat, na mármost amit a Chelsea letett az idei Bl-ben, az teljesen más azoktól. Ha a másik ágon menetelnek így, akkor sem nekik szorítottam volna a döntőben, így persze még rosszabb,hogy 3épkézláb támadással továbbmentek rajtunk, de nem ez a fő oka,hogy képtelen voltam tapsolni,és szurkolni az általuk bemutatott focihoz.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.09. 11:41:57

Kash írta:
és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat...
Bocs hogy beleszólok, de ha legalább elolvastad volna azokat, amit leirt neked, akkor egy ilyen hülye kérdést nem kellett volna hogy felhozz.
A nyomás a birókra, egyenlő a birói bizonytalansággal, ami könnyen egy rossz megitélt büntető, vagy egy jogtalanul nem megitélt büntető, és erre volt is precedens nem is 1.
A többit sem olvastad el, mivel Murinho eszközöket nem használt, mert ha igen, 1 életre eltiltották volna a football-tól... :roll:
Ez hülyeség.. Mindig a Barca ellenfeleinek kárára tévednek, hát ezt José Mourinho is megmondta. Ezekhez a hibákhoz képest csak elenyészőek amikor nem vesznek észre könyökléseket, taposásokat, és még utólag se tiltják el a játékosokat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
miihii
KHAL

2012.06.09. 11:41:54

LG írta: Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.
Asszem amit írsz,az egy teljesen általános SZURKOLÓI jelenség.Nyilván fáj,amikor megtréfálják az ember csapatát,zsigerből,fájdalomból önkéntelen reakció,h vmiért húzza a száját a másikra.Ez nem EuroBARCÁs jelenség,hanem minden fórumon így van sztem.Lásd azokat,akiket mi kentünk el... Kaptunk hideget-meleget,pedig nem is olyan faramuci körülmények között nyertünk esetleg,mint mondjuk a cselszkij...
Ezzel szemben ott van a kivételes Jo5é példa,aki a tőlünk független meccsek,párharcok utáni pökhendi,agresszív,nagyképű,lekezelő,arrogáns,... megnyilvánulásai nyitották ki a bicskát.Ráadásul nem szurkolói minősítésben teszi ugye,hanem a klub arcaként,képviselőjeként,ami bőven más színben tünteti fel a jelenséget. Mindamellett,h a csapatai játéka is hagy kívánnivalót néhányunknál,aki a futball játékos részét helyezi előtérbe,nem a keménykedést,alattomoskodást,agyatlan hajtóvadászatot,ami a tét növekedésével egyenes arányban volt jelen korábban is,kisebb vagy nagyobb mértékben.És amikor véletlenül még ez sem elég,kiesnek,vagy nem sikerült a bajnokság,akkor aztán kapta mindenki az ívet,jöttek az összeesküvés elméletei,amik még a távolból is irritálóak.De ugye a különböző csapataival szoktunk találkozni és emlékezetes,azóta is élénken bennünk élő párharcok voltak.Többnyire a nagy géniusz tevékenysége,médiaszereplése miatt,a pályán történtek mellett.

Szóval van egy keserűség minden szurkolóban,amikor bukik a csapata,előszeretettel megtalálja a szálkát a másikban.Meg van,amikor egy-egy személy olyan stílusban adja elő magát,h az még a találkozás,saját bőrön tapasztalás nélkül is elítélendő,de amikor párosul a saját tapasztalattal,az meg aztán végképp elgurítja a gyógyszert vele szemben.Előbbihez tartozik az említett cselszkij eset (aminek háttértörténete van,mert ugye anno többször találkoztunk és nem könnyen emészthető párharcok voltak -minő véletlen épp Jo5é csapataként voltak vérforraló dolgok- plusz ugye sokaknál alapból nem szimpatikus ez a shoppingcsapat jellege a kékeknek,ami szintén egy helyből negatív előítéletet okoz náluk.Ezt csak úgy kiegészítésnek,h miért is ment jobban a hurrogás feléjük,amellett,h ugye két meccsen egykapuzva estünk ki és fájdalmas meccsek voltak.Az mindegy,h magunknak köszönhetjük,meg ilyenek,a lényeg,h több oka is van,h ennyire utáljuk őket...) ,utóbbi meg a Murinnyó jelenség pölö. Előbbi az,amiről beszélsz,h a kiesés fájdalma,utóbbi az,amiről mi,ami független a BARCÁtól,bár benne van az is,mivel találkoztunk több ízben is.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.09. 11:38:39

és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat...
Bocs hogy beleszólok, de ha legalább elolvastad volna azokat, amit leirt neked, akkor egy ilyen hülye kérdést nem kellett volna hogy felhozz.
A nyomás a birókra, egyenlő a birói bizonytalansággal, ami könnyen egy rossz megitélt büntető, vagy egy jogtalanul nem megitélt büntető, és erre volt is precedens nem is 1.
A többit sem olvastad el, mivel Murinho eszközöket nem használt, mert ha igen, 1 életre eltiltották volna a football-tól... :roll:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.09. 11:22:29

LG írta:
ozsimiki írta: ...
Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.
Mindkettőtök mondanivalójában van igazság.
Ozsi: sajnos igenis vannal olyanok, akiket LG leírt... Nyilván nem mindenki és kár lenne róluk általánosítani, de igenis vannak és sajnos nem egy kisebb számban...
LG: sokan meg tényleg nem a végredményeknek köszönhetően tiltakoznak Mou ellen...

Amúgy az már engem is nagyon szokott idegesíteni, mikor mi vagyunk a kis szentcsapat... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.09. 11:12:14

ozsimiki írta:
Itt páran annyira szeretnék ráhúzni,hogy csak azért nem bírjuk, mert a Barcelonát párszor megtréfálta ---> semmi köze nincs ehhez, a Barcelona kapott már ki régebben is, most is más csapatoktól is, mégse rühelljük az edzőjét, lehet normális eszközökkel, tiszteletet, elismerést tanúsítva is győzni ellenünk.

Szóval a Miihii, MrTromfort vonulatot erősítem én is, és azért van felhozva Joseka, mert egy bődületes vicc ezt a Xavi nyilatkozatot, akár csak egy lapon említeni a portugál ténykedéseivel, amelyek évek óta tartanak.
Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.
Xavi nyilatkozatával nekem nem az volt a bajom, h kimondta a véleményét. Inkább üdítő volt a korábbi semmitmondó, sablonnyilatkozataihoz képest. Csak butaság azt mondani, egy olyan edzőre, h nem kerül be futballtörténelemben, aki ennyi mindent elért már, és már láthatóan most az egyik legnagyobb edzőnek van elismerve.
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.09. 11:01:12

Bob!

Azt kérded hogyan jutottak el a Xavi nyilatkozattól MNourinho-ig. Sztem teljesen egyértelmű. Xavinak volt egy nyilatkozata, amit teszem hozzá egyben nem is ismerünk, és a Real-os kollégák teljesen ki vannak rá akadva, hogy hogyan nyilatkozhat ilyen hülyeséget, meg bomlasztja a válogatott csapategységét stb. A spec5 pedig egy példa arra, hogy Ténylegesen mekkora baromság is Xavi elejtett mondata és inkább a saját portájukon kellene szétnézni mielőtt Barca játékost ostoroznak. De megemlíthetnék Ramost is ha már csapategység-rombolást emlegetünk. Az 5:0-nál, amikor Ramos lekevert egyet Puyolnak nem hallottunk széthúzásról vagy indulat gerjesztésről a válogatotton belül. Szóval nem hiszem hogy Xavi nyilatkozata bármit is jelente, de az tény, hogy nem biztos hogy kellett volna ez, hadd örömködjenek, majd a pályán megmutatjuk nekik, hogyan kell tiszteletet megadva győzni.

Mou-hoz részemről csak annyi, hogy sajnos a görénykedéseit már megszokja az ember, de ha ezzel vki nem ért egyet az tekintsen már vissza, hogy az érkezésével milyen hirtelen már-már gyűlölködésbe ment át a kapcsolat a két klub között.[/b]
Forca Barca!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.09. 10:26:48

Jaj Remy, szedd ki onnan a fejed ahova dugtad.

Barcán kívül semmit sem? Pellegrini,Ranieri hogy csak kettőt említsek, ők Barcához köthetőek? Ő irántuk is nagyon nagy tisztelettel beszélt, de az összes nagyobb ellenfelével akivel szembekerült/ vagy követte őket a padon, esetleg őt követték, nem volt meg éppen az a tisztelet, ami dukált volna.

Arról nem is beszélve,hogy ha a csudajó csapata ellen, bárki nyer, az csak is színészkedéssel éri el ugye, meg már vissza kell vonultatnia egy jó játékvezetőt (Frisk) is ha épp úgy van kedve..../tudom, nem ő fenyegette meg,de aki szerint a szurkolókra nincs hatással egy edző véleményformálása, annak közlése, akkor téved/

amit Ő megenged magának,azt nem szabadna engedni.

Itt páran annyira szeretnék ráhúzni,hogy csak azért nem bírjuk, mert a Barcelonát párszor megtréfálta ---> semmi köze nincs ehhez, a Barcelona kapott már ki régebben is, most is más csapatoktól is, mégse rühelljük az edzőjét, lehet normális eszközökkel, tiszteletet, elismerést tanúsítva is győzni ellenünk.

Szóval a Miihii, MrTromfort vonulatot erősítem én is, és azért van felhozva Joseka, mert egy bődületes vicc ezt a Xavi nyilatkozatot, akár csak egy lapon említeni a portugál ténykedéseivel, amelyek évek óta tartanak.
Kép
REMY
Madridista

2012.06.09. 09:49:50

Barcaforever írta:
REMY írta:MR. TROMORT777

mond el nekem konkrétan milyen eszközöket használ Mourinho, hogy sikeres legyen. Milyen eszközöket használt anno Portugáliában. És milyen eszközöket használt a Chelseanél vagy az Internél. Jaaaa én értem, hogy az angol és az olasz csapattal is megtréfálta a barcát, de most azokon a meccseken kívül mond meg KONKRÉTAN azokat az eszközöket.

Vonatkoztass el a barca elleni meccsekből. Mert az csak pár darab volt anno a BL-ben. És most sem a meccsek többsége a Real - Barca meccs.

:wink: várom a példákat és az eszközöket.
Folyamatos nyomás a bírókra, az ellenfél tiszteletének teljesen figyelmen kívűl hagyása, az ellenfél edzőjének semmibe nézése, önmaga mindenki felé emelése, pöchendiség.
és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.

Barcaforever
Director del Fútbol

2012.06.09. 07:09:03

REMY írta:MR. TROMORT777

mond el nekem konkrétan milyen eszközöket használ Mourinho, hogy sikeres legyen. Milyen eszközöket használt anno Portugáliában. És milyen eszközöket használt a Chelseanél vagy az Internél. Jaaaa én értem, hogy az angol és az olasz csapattal is megtréfálta a barcát, de most azokon a meccseken kívül mond meg KONKRÉTAN azokat az eszközöket.

Vonatkoztass el a barca elleni meccsekből. Mert az csak pár darab volt anno a BL-ben. És most sem a meccsek többsége a Real - Barca meccs.

Folyamatos nyomás a bírókra, az ellenfél tiszteletének teljesen figyelmen kívűl hagyása, az ellenfél edzőjének semmibe nézése, önmaga mindenki felé emelése, pöchendiség.
Kép
REMY
Madridista

2012.06.09. 02:30:22

MR. TROMORT777

Válasz küldése