Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.Kintaro írta:Ahhoz, hogy jo5ét a foci rákos sejtjének tituláljam, nem kell Barca szurkolónak lennem.Kash írta:
Hadjad már, nem kell ennyire neki esni.
Arról van szó, hogy van Real szemüveg, és van Barca szemüveg, mindenki másképp látja a dolgokat.
Azért azt a szemüveget néha érdemes levenni, csakhogy Remy pillanatragasztót is használt, amiért most nem tudja levenni.
Nem, csupán azt sugallod magadról, h nem vagy egy okos ember. De nyugodtan ostobázd le azokat, aki nem értenek veled egyet. Remy legalább normális hangnemben írt, és érvelt, nem ilyen alpári stílusban tette, ahogy te.Kintaro írta:Ahhoz, hogy jo5ét a foci rákos sejtjének tituláljam, nem kell Barca szurkolónak lennem.Kash írta:
Arról van szó, hogy van Real szemüveg, és van Barca szemüveg, mindenki másképp látja a dolgokat.
Azért azt a szemüveget néha érdemes levenni, csakhogy Remy pillanatragasztót is használt, amiért most nem tudja levenni.
Ahhoz, hogy jo5ét a foci rákos sejtjének tituláljam, nem kell Barca szurkolónak lennem.Kash írta:
Hadjad már, nem kell ennyire neki esni.Kintaro írta:remy te most tetteted, hogy ilyen ostoba vagy, vagy tényleg az vagy?REMY írta: és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.
És az ilyen viselkedéssel biztos vagyok benne, hogy felépül egy világ verő csapat is és a beszédem hatására szerzik győzelmeket.
Kit nem tisztel ??? sorold fel és ÍRD be ide a példákat. Azaz interjúk, egyéb cikkek. Milyen nyomás ?? az nálad nyomás ha kinyitja a száját és számon kéri a hibákat ??? Mondtam, hogy ne a barcás dolgokat írd le. Biztos vagyok benne, hogy a barcán kívül semmilyen dolgot nem tudsz felhozni ellene.
remy te most tetteted, hogy ilyen ostoba vagy, vagy tényleg az vagy?REMY írta: és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.
És az ilyen viselkedéssel biztos vagyok benne, hogy felépül egy világ verő csapat is és a beszédem hatására szerzik győzelmeket.
Kit nem tisztel ??? sorold fel és ÍRD be ide a példákat. Azaz interjúk, egyéb cikkek. Milyen nyomás ?? az nálad nyomás ha kinyitja a száját és számon kéri a hibákat ??? Mondtam, hogy ne a barcás dolgokat írd le. Biztos vagyok benne, hogy a barcán kívül semmilyen dolgot nem tudsz felhozni ellene.
Érdekes, mondjuk ilyeneket szeretek olvasni (ferninho írta:ha már szóba jött a média:
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... si-2138233
ez valami felháborító, szívesen elbeszélgetnék a cikkíróval...
hát hogy lehet egy ilyet megírni, aztán kirakni egy NSO-ra?...
nem olvassa át ezeket előtte senki?...
valami kegyetlenül szánalmas.
és akkor ezt olvassák róla az emberek, erről beszélt daffy is...
CR nálam csak egy robot... semmi zsenialitás nincs benne... tőlem rúghatnak 100 gólt is egy idényben nálam soha nem lesz egyik sem "az igazi zseni".Pavel írta:Egy kicsit nézzél már utána, hogy pl. Johan mit nyilatkozott a mostani csapatról vagy Sacchi.Legkisebbtobi írta: Felsoroltad a csapatokat... akár a Maradonna vezette argentínok is idesorolhatók... Ajax, régi Barca, Real... ezek voltak a korszakalkotó csapatok és az újítók nem a mostani barca.
A Messis részhez: Jézusom.Ne csináld már... R9, Zidane, Pelé, Ronaldinho... csak apró példák a zsenikre akik cselezni is tudtak és akiknél az egész világ szája tátva maradt.. ők az igazi egyéniségek... legalábbis számomra.
Az egyéniségek közzül kihagytad CR-t, véletlenül vagy akarattal.
A mostani csapatokról és játékosokról a mai szurkolók, főleg madridisták véleménye nem hat meg. Úgyis az idő fogja eldönteni, hogy mekkora csapat is volt Pep Barca-ja.
Egy kicsit nézzél már utána, hogy pl. Johan mit nyilatkozott a mostani csapatról vagy Sacchi.Legkisebbtobi írta: Felsoroltad a csapatokat... akár a Maradonna vezette argentínok is idesorolhatók... Ajax, régi Barca, Real... ezek voltak a korszakalkotó csapatok és az újítók nem a mostani barca.
A Messis részhez: Jézusom.Ne csináld már... R9, Zidane, Pelé, Ronaldinho... csak apró példák a zsenikre akik cselezni is tudtak és akiknél az egész világ szája tátva maradt.. ők az igazi egyéniségek... legalábbis számomra.
Sergio marhasága nem egy világesemény előtt 2-3 napja volt... látom nem érted még mindig hogy mi a lényeg: Ha ezt két hónappal ezelőtt mondja akkor kutya nem foglalkozna már vele mert elfelejtenék... de ez most volt nem rég... és én Ramosék helyében csúnyán elbeszélgettem volna vele...Chino írta:Bob!
Azt kérded hogyan jutottak el a Xavi nyilatkozattól MNourinho-ig. Sztem teljesen egyértelmű. Xavinak volt egy nyilatkozata, amit teszem hozzá egyben nem is ismerünk, és a Real-os kollégák teljesen ki vannak rá akadva, hogy hogyan nyilatkozhat ilyen hülyeséget, meg bomlasztja a válogatott csapategységét stb. A spec5 pedig egy példa arra, hogy Ténylegesen mekkora baromság is Xavi elejtett mondata és inkább a saját portájukon kellene szétnézni mielőtt Barca játékost ostoroznak. De megemlíthetnék Ramost is ha már csapategység-rombolást emlegetünk. Az 5:0-nál, amikor Ramos lekevert egyet Puyolnak nem hallottunk széthúzásról vagy indulat gerjesztésről a válogatotton belül. Szóval nem hiszem hogy Xavi nyilatkozata bármit is jelente, de az tény, hogy nem biztos hogy kellett volna ez, hadd örömködjenek, majd a pályán megmutatjuk nekik, hogyan kell tiszteletet megadva győzni.
Mou-hoz részemről csak annyi, hogy sajnos a görénykedéseit már megszokja az ember, de ha ezzel vki nem ért egyet az tekintsen már vissza, hogy az érkezésével milyen hirtelen már-már gyűlölködésbe ment át a kapcsolat a két klub között.[/b]
Ez hülyeség.. Mindig a Barca ellenfeleinek kárára tévednek, hát ezt José Mourinho is megmondta. Ezekhez a hibákhoz képest csak elenyészőek amikor nem vesznek észre könyökléseket, taposásokat, és még utólag se tiltják el a játékosokat.Kash írta:Bocs hogy beleszólok, de ha legalább elolvastad volna azokat, amit leirt neked, akkor egy ilyen hülye kérdést nem kellett volna hogy felhozz.és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat...
A nyomás a birókra, egyenlő a birói bizonytalansággal, ami könnyen egy rossz megitélt büntető, vagy egy jogtalanul nem megitélt büntető, és erre volt is precedens nem is 1.
A többit sem olvastad el, mivel Murinho eszközöket nem használt, mert ha igen, 1 életre eltiltották volna a football-tól...
Asszem amit írsz,az egy teljesen általános SZURKOLÓI jelenség.Nyilván fáj,amikor megtréfálják az ember csapatát,zsigerből,fájdalomból önkéntelen reakció,h vmiért húzza a száját a másikra.Ez nem EuroBARCÁs jelenség,hanem minden fórumon így van sztem.Lásd azokat,akiket mi kentünk el... Kaptunk hideget-meleget,pedig nem is olyan faramuci körülmények között nyertünk esetleg,mint mondjuk a cselszkij...LG írta: Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.
Bocs hogy beleszólok, de ha legalább elolvastad volna azokat, amit leirt neked, akkor egy ilyen hülye kérdést nem kellett volna hogy felhozz.és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat...
Mindkettőtök mondanivalójában van igazság.LG írta:Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.ozsimiki írta: ...
Pedig pl. idén a Chelsea is nagyon utált csapat lett általánosságban a fórumon. A döntőben is olyan emberek szurkoltak nekik, akik utálják a Bayern-t, illetve tavaly, mikor az Arsenal tavaly legyőzte a BL odavágón a Barcát, akkor is ment itt a mocskolódás. Sztem igenis sajnos abban a tévhit él sok emberben a fórumon, h a Barca a jó, a szent csapat, akik őket legyőzik azok gonosz, rossz csapatok, a futball ellenségei.ozsimiki írta:
Itt páran annyira szeretnék ráhúzni,hogy csak azért nem bírjuk, mert a Barcelonát párszor megtréfálta ---> semmi köze nincs ehhez, a Barcelona kapott már ki régebben is, most is más csapatoktól is, mégse rühelljük az edzőjét, lehet normális eszközökkel, tiszteletet, elismerést tanúsítva is győzni ellenünk.
Szóval a Miihii, MrTromfort vonulatot erősítem én is, és azért van felhozva Joseka, mert egy bődületes vicc ezt a Xavi nyilatkozatot, akár csak egy lapon említeni a portugál ténykedéseivel, amelyek évek óta tartanak.
és ezekkel már meglehet szerezni a 3 pontot és a kupákat... de jó akkor én mától mindenkit osztani fogok és semmibe nézek mindenkit.Barcaforever írta:Folyamatos nyomás a bírókra, az ellenfél tiszteletének teljesen figyelmen kívűl hagyása, az ellenfél edzőjének semmibe nézése, önmaga mindenki felé emelése, pöchendiség.REMY írta:MR. TROMORT777
mond el nekem konkrétan milyen eszközöket használ Mourinho, hogy sikeres legyen. Milyen eszközöket használt anno Portugáliában. És milyen eszközöket használt a Chelseanél vagy az Internél. Jaaaa én értem, hogy az angol és az olasz csapattal is megtréfálta a barcát, de most azokon a meccseken kívül mond meg KONKRÉTAN azokat az eszközöket.
Vonatkoztass el a barca elleni meccsekből. Mert az csak pár darab volt anno a BL-ben. És most sem a meccsek többsége a Real - Barca meccs.
várom a példákat és az eszközöket.
Folyamatos nyomás a bírókra, az ellenfél tiszteletének teljesen figyelmen kívűl hagyása, az ellenfél edzőjének semmibe nézése, önmaga mindenki felé emelése, pöchendiség.REMY írta:MR. TROMORT777
mond el nekem konkrétan milyen eszközöket használ Mourinho, hogy sikeres legyen. Milyen eszközöket használt anno Portugáliában. És milyen eszközöket használt a Chelseanél vagy az Internél. Jaaaa én értem, hogy az angol és az olasz csapattal is megtréfálta a barcát, de most azokon a meccseken kívül mond meg KONKRÉTAN azokat az eszközöket.
Vonatkoztass el a barca elleni meccsekből. Mert az csak pár darab volt anno a BL-ben. És most sem a meccsek többsége a Real - Barca meccs.
várom a példákat és az eszközöket.