Amúgy boldog szülinapot neki, meg Klosének is.
Durva egy 7vége! EB, F1, Roland Garros.Bob_Marley írta:
Holnap Holland-Dán és Német-Portugál tyűűűRészemről hajrá Hollandia, másikon meg akármennyire nem szeretem én se Ronaldot, németeknek soha nem szurkolok semmiben
Uh hajrá luzitánok, bár szerintem az iksz lenne a legjobb, hogy mindkét csapat szívjon
Szép gól.K900 írta:http://www.origo.hu/foci-eb-2012/201206 ... zesen.html
Igy hangolnak majd a hollandok a mai mecsre.
Ha jól tudom nincs vigaszág a csoportban kiesők közöttmessideco írta: A cseheknek nagyon szurkolok ezen az Eb-n, de valszeg összefutnak a hollandokkal
hát, ha kerzsakovon mulik kb 7-1 a vége.. nem véletlenül vertük meg mi sem ezeket a cseheket...messideco írta:Nem volt ennyi gólos különbség a két csapat között.
Nem hinném, hogy sokra lenne hivatott ez a dán csapat az idei tornán..Egyszerűen szerintem kevés a keretük, a legjobb játékosaik a még zöldfülő Erikssen, a nagyképű Bendtner és a 'Pool traktora, Agger. Minden tiszteletem az övék lenne,ha egyáltalán lenne még esélyük két forduló utána továbbjutásra. Remélem azért megnehezítik a spanyol-holland továbbjutókbence-barca írta: Reméljük nem lesz igazatok és a hollandokat kiverik a negyeddöntőben megint.![]()
Vagy verjék ki a dánokat, akik a hollandok elől elhappolták a 2. helyet
Legyen úgy! Főleg a 2. lehetőség tetszene. De nem hinném, h megint képesek lennének ekkora menetelésre.bence-barca írta:Reméljük nem lesz igazatok és a hollandokat kiverik a negyeddöntőben megint.LG írta: 2. Abban igazad van, h egy komolyabb csapat ellen kevesek lesznek az oroszok, de addig azért jó lesz nézni őket.![]()
Vagy verjék ki a dánokat, akik a hollandok elől elhappolták a 2. helyet
Reméljük nem lesz igazatok és a hollandokat kiverik a negyeddöntőben megint.LG írta: 2. Abban igazad van, h egy komolyabb csapat ellen kevesek lesznek az oroszok, de addig azért jó lesz nézni őket.
Szerintem nem volt kérdés, h nyerik a csoportjukat. Én még mindig azt mondom az eb legjobb meccse az orosz - német negyeddöntő lesz, de ha a hollandok lesznek a csoportmásodikok, akkor talán az...de ők nyerik azt a csoportot szerintemBarcaman14 írta: Kirajzolódtak az erőviszonyok. Az oroszok szerintem simán nyerni fogják ezt a csoportot. Gyorsak, pontosak, összeszokottak, 2008 után ezen az EB-n is tényezők lesznek.
Már várom a holnapot!
1. Etootól láttam hasonló gólt, szóval azért túlzás, h senki.Mihu írta:Ez a Kerzhakov olyan buta, hogy rossz nézni...Volt 7 lövése, de mind a 7-et izomból rúgta el, pedig mikor lecsúszott a külsőjére, meg mikor 6-7 méterre vehette át a labdát, akkor is ha csak okosan belsővel elteszi, többet ért volna vele. Ezekben a szituációkban (is) emelkedik a legjobban a mezőny fölé Messi. Semmit sem erővel, sokkal inkább ésszel old meg. Legjobb példa erre mikor ahelyett hogy elrúgta volna a labdát Sczesny mellett, inkább átpöckölte felette, majd berúgta a tök üres kapuba. Állítom hogy a világon senkinek se jutott volna eszébe ez a megoldás. 10-ből 10 játékos elrúgta volna első szándékból.
Az oroszoknak még lesz gondjuk bőven, ha ilyen lesz a helyzetkihasználásuk. Egy német csapat ellen egy az hogy nem lesz ennyi helyzetük, kettő meg hogy ilyen hatékonysággal úgy kiesnek mint a ....
most örülök igazán a kihagyott görög tizinek, mert ha azt bevarrják és van két 3 pontos a csoportban, tuti eldől az egész...LG írta:Jó meccs volt, az oroszok szépen játszottak, szép gólokat lőttek, jó formában vannak. 4-1 azért komoly fölény, főleg, h lehetett volna több is közte. Nyerni fogják a csoportot, ebbe majdnem biztos vagyok. A 2. helyre viszont odaérhet bárki.
Így szinte biztos, hogy továbbjutnak, érdekes lenne egy orosz-holland vagy egy orosz-német. Talán megszorongathatnák őket, de csak akkor, ha Kerzsakovot nem engedik a pálya közelébe.ozsimiki írta:Oroszok már a 4évvel ezelőtti EB-n is szemet gyönyörködtetően játszottak, egyedül a spanyolok ellen nem volt fegyverük, kétszer ki is kaptak ellenük. Lehet ez idén is megismétlődik, mindenesetre jó nézni őket.