Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak Sergit ne...Piquenbauer írta:Egyébként ha már fiatalok, a hírek szerint (MD mindkettő) Sergi Robertot a Milan, Tellot pedig a Liverpool vinné.
Bánom kicsit, hogy elmegy, ám tudom, hogy jó döntést hoz majd.ab1daL írta:Rubén Minonak lejár a szerződése, és távozik nagy valószínűség szerint a Mallorcához, de érdeklődik iránta a Hercules, és a Depor is. Sok sikert neki is!
12 millió euró lesz a kivásárlási ára, ami 30-ra emelkedik, ha esetleg felkerült a nagycsapatba.ab1daL írta:Ugyanakkor hosszabbított a klub Planas-al 2014-ig. Érdekes, ő még nem igazán került szóba a nagy csapattal, pedig a korosztályos spanyol válogatottaknak kezdő balhátvédje, valamint a B csapatban játszik már egy ideje.
Azért nem rossz, ha van még valaki a csapatban Messin kívül, aki akar és tud is szólózni, persze nyilván nem kell túlzásba vinni a dolgot.Messidona10 írta:Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhet
hát...Messi nyomába senki nem érhetMessidona10 írta:Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhetGareth Tello írta:Én sem hittem volna, hogy ebből 6-0 lesz.![]()
Ahogy azt már megszokhattuk, Deulofeu ismét nagyot játszott: http://www.marca.com/2012/06/04/futbol/ ... 61520.html.
Jó ez a srác, de nyilván, ha fel akar kerülni a nagycsapathoz, akkor majd ezekről a szólókról le kell szoknia. Nekem tetszik, de ott nyilván nem ez lesz a feladata. Messit idézi (az egyéni akciói alapján), persze a nyomába nem érhetGareth Tello írta:Én sem hittem volna, hogy ebből 6-0 lesz.![]()
Ahogy azt már megszokhattuk, Deulofeu ismét nagyot játszott: http://www.marca.com/2012/06/04/futbol/ ... 61520.html.
Amikor én szoktam nézni a B meccseit, akkor Rafinha eléggé szabadon mozog. Amolyan Messi-poszton játszik a srác, nem is olyan rosszul.Messidona10 írta:Rafinha az kajak középcsatár? Mert már nem először látom annak írva... Én még ott tartok, hogy ő Thiagóhoz hasonló helyen játszik. Rosszul tudom?
vagy Deulofeu rápakol még1-et,és 2-vel megyünkFirefox írta:Jó szokásunkhoz híven megint vezetünk a félidő uccsó percéig 1-0-ra, aztán kapunk 2-t vagy 3-at. De azért hajrá skacok.Gareth Tello írta:Most megy a Xerez-Barça B, Luís Gustavo góljával 1-0 ide a 25. percben!
Kezdő: Miño - Balliu, Armando, Sergi Gómez, Lobato - Jonathan, Luís Gustavo, Sergi Roberto - Femenía, Rafinha, Deulofeu.
Jó szokásunkhoz híven megint vezetünk a félidő uccsó percéig 1-0-ra, aztán kapunk 2-t vagy 3-at. De azért hajrá skacok.Gareth Tello írta:Most megy a Xerez-Barça B, Luís Gustavo góljával 1-0 ide a 25. percben!
Kezdő: Miño - Balliu, Armando, Sergi Gómez, Lobato - Jonathan, Luís Gustavo, Sergi Roberto - Femenía, Rafinha, Deulofeu.
Szerintem is irányító középpályás, de lehet, hogy univerzális játékos és tud támadót is játszani. Nincs kizárva, de az eredeti posztja a középpályán van.Messidona10 írta:Rafinha az kajak középcsatár? Mert már nem először látom annak írva... Én még ott tartok, hogy ő Thiagóhoz hasonló helyen játszik. Rosszul tudom?
Abidalt soha nem fogom leírni. Mindjárt írok az igazolások, vagy a sima Barça topikba egy összegzést, hogy én jelenleg hogy képzelem el a jövő évi csapatot, ott láthatod majd, ha érdekel.LG írta:Abidalt ne írjuk még le! Lehet nem lesz már a régi, de megérdemli az esélyt.kurdt írta:Planas kb évek óta alapember a B-ben és az összes utánpótlás válogatottban. 21 éves. A Barçának kéne egy tartalék balhátvéd Jordi Alba mögé (én Adrianót annyira nem erőltetném, ha lenne rá vevő, tőlem mehet). Miért nem játszik többet az első csapatban?