Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Titot nem nevezték még ki?sjd írta:Maxwell?Messidona10 írta:Nem is emlékszem olyan üzletre, ahol leültek, és meg is kötötték egyből...
egyébként ha jól értelmeztem a sport.es google translate verzióját, akkor nem lesz hivatalos Tito kinevezéséig, még ha meg is egyeznek, mert Tito igazolásaként szeretnék bejelenteni
Maxwell?Messidona10 írta:Nem is emlékszem olyan üzletre, ahol leültek, és meg is kötötték egyből...
Ha Ibráért kiadtunk vagy 100at, akkor a hiányposztra nehogy már sok legyen az a 3. Nem értem miért kell ennyire húzni. Tegyék bele a szerződésbe, hogyha megnyerjük a bajnokságot + Alba játszik 25 meccsen a szezonban kapnak + 3 millát, biztos elfogadná a Valencia.Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
Még a héten meglesz a pali,nem hinném hogy akadékoskodnánk rongyos pár millión.Mihu írta:De ha nem adják 12-ért akkor oda kell nekik adni a 15-öt minden szó nélkül. Vannak olyan klubok amik 1 millió eurós különbségnél is problémáznak...Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
De ha nem adják 12-ért akkor oda kell nekik adni a 15-öt minden szó nélkül. Vannak olyan klubok amik 1 millió eurós különbségnél is problémáznak...Barcaman1993 írta:Mihu minek vegyük meg 15-ért, ha 12-ért is odaadják?Egyébként le kell zárni az ügyet vasárnapig, de ha már most Barcelonában vannak a Valencia képviselői, akkor nem hinném, hogy sok lenne hátra.
Én is így vagyok ezzel, azon már nem múlik semmi. Minél előbb el kell rendezni a dolgot, hogy ne megint az utolsó pillanatokban kelljen kapkodni.Mihu írta:Én azon az állásponton vagyok, hogy ha mi 12-t ajánlunk, a Valencia meg 15-öt akar, akkor meg kell nekik adni az EB előtt a 15-öt. Jobban járunk ha most odaadjuk azt a plusz 3-at, mert a torna után tuti hogy 15-ért nem fogjuk tudni megvenni. Tehát a két rossz közül a kisebbiket kell választani. És ez egyébként annyira nem is rossz, mert egy ilyen nagy klubnál, ez kis összeg, és a 3 milliós különbség nem olyan számottevő. Tehát inkább most 15-ért majdnem biztosan, mint az EB után 20-25-ért egyáltalán nem biztosan.
Hurááá, jön Alba.ab1daL írta:A hírek szerint ma utazik Barcelonába a Valencia elnöke, véglegesíteni a transzfert.Attika 25 írta:Úgy néz ki Alba még az EB elött a miénk lesz, az ára 12 millába fog kerülni. Ez szép munka volt Zubi-éktól
A hírek szerint ma utazik Barcelonába a Valencia elnöke, véglegesíteni a transzfert.Attika 25 írta:Úgy néz ki Alba még az EB elött a miénk lesz, az ára 12 millába fog kerülni. Ez szép munka volt Zubi-éktól
Ezt aláírom, itt most nem is ezt akartam kiemelni, hanem hogy mégis mit várunk 19-20-21 éves srácoktól? Persze, hogy nem lesznek egyből versenytársai a kezdőknek, mint ahogy Puyol meg Xavi sem volt, de idővel ezerszeresen megtérül, hogy nem Drogbákkal töltöttük fel a cserepadot.LG írta: Puyolra pl. emlékszem, mikor elkezdett a nagy csapatnál játszani, eleinte nagyon rossz volt, meccsek mentek el rajta...de tudjuk, hogy folytatódott a története. Persze ez messze nem garancia, h a feljebb emlitett játékosok is hasonló karriert futhatnak be, mert ellenpélda is van bőven. Igazából én sem látok túl sokat egyikben sem, de majd meglátjuk...
jo hogy már nem 28 világklasszis alkotja a keretet... haver, ez nem championship manager...Pocsa11 írta:A 28ből 8 olyan ember, aki épphogy, vagy meg sem közelíti a kezdők szintjét.
Puyolra pl. emlékszem, mikor elkezdett a nagy csapatnál játszani, eleinte nagyon rossz volt, meccsek mentek el rajta...de tudjuk, hogy folytatódott a története. Persze ez messze nem garancia, h a feljebb emlitett játékosok is hasonló karriert futhatnak be, mert ellenpélda is van bőven. Igazából én sem látok túl sokat egyikben sem, de majd meglátjuk...sjd írta:valószínűleg a 2000-es évek elején is ilyen "jesszus"ként kezdte Puyol meg Xavi... Montoya is azért elég jól elbohóckodott idén Valencia meg Bilbao szintű csapatok ellen, arról nem is beszélve, hogy szerintem 4-5 meccsnél többet nem láttál a fent felsorolt emberektőlPocsa11 írta: Azért kell, mert (kis túlzással) bohócok ülnek a padon. Muniesa, Bartra, Montoya? uram isten... Keita, dos Santos...jesszus...
mindenesetre én csak azt hoznám fel, aki ténylegesen kapna is lehetőséget (ld. Thiago, Cuenca). Padon ülni a B kerethez tartozva is lehet