K900 írta:Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:
Javi Martinez,Inigo Martinez,Hummels,Subotic,Dejan Lovren,David Luiz,Thomas Vermaelen és Jan Vertonghen.
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
jó ízlése van a vezetőségnek, meg kell hagyni. a felsoroltak közül rosszul valszeg senkivel sem járnánk, egyedül Inigo Martinez képességeivel kapcsolatban vannak fenntartásaim.
Lovren nekem nagyon szimpi, neki örülnék, szerintem lenne helye a kezdőben, minden téren megállja a helyét.
Vermaelen képességeit nem vitatom, de valahogy sose szerettem annyira, bár a mentalitása hasonlít a Mascheranoéra, lehet megszeretném.
A Hummels-Subo páros ugye messze földön híres, de szerintem a tudásuk nincs feltétlen egyensúlyban a kért árral, kicsit túl vannak hájpolva, valszeg drágábbak lennének, persze az árakat most az EB fogja főleg alakítani. Hummels-t láttam múltkor Svájc ellen, elég gyatra volt, persze ez nem szorít háttérbe egy jó szezont, de na..
Javi Martíneznek is lesz alkalma bizonyítani az EB-n, engem még annyira nem nyűgözött le, de pl. Verthongennél jobban tudnám értékelni már most.