visca el barca írta:Sanama írta: Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.
érdekes, alves dettó ugyanez, mégsem akarja egyikőtök sem elpasszolni... adrinaoval az a baj h ő nem olyan csilivili sztár mint alves...

ezt erős csúsztatásnak érzem. először is alves klasszis szinten
KÉPES védekezni is, adriano nem. ha 4-4-2-t játszottunk, ahogy én láttam rendszeresen vissza is járt. nem egy olyan jelenetre emlékszek az utóbbi idők classico tömkelegéből, amikor a bicikliző cr-t hanyag eleganciával szerelte.
3-4-3-nál (amit igen sokszor játszottunk) nem volt elsődleges feladata visszajárkálni. másrészt pedig szerintem adriano és alves fenti játékát nem lehet összehasonlítani. adriano felfut, jobb esetbe benyesi középre és csá, az ő fenti játéka ennyiben ki is merül, alves viszont kivételes összjátékra képes és üresbe is be tud tenni olyan forintos labdákat, amiket középpályások is megirigyelhetnének.
kifejtettem már régebben, miért nem érzem akkora súlyú dolognak azt, hogy a beadásai nem a legjobbak a világon, röviden erről annyit most, hogy az
FC Barcelonában nem olyan könnyű 170 centiméteres emberekhez eljuttatni a labdát középen és nem kell is, hogy ez elsődleges szempont legyen. a másik ami nagyon fontos dolog az, hogy az alves- faktor k.urva nagy százalékban járul hozzá ahhoz, hogy messi olyan játékot produkáljon, amilyet. adriano erre soha semmilyen körülmények között nem lesz és nem is lenne képes akkor sem, ha jobb lábas lenne és messi oldalán tolná.
alves nem véletlen "csillivili" sztár, ahogy adriano sem véletlen nem az. ennek ellenére utóbbival sincs gond, cserének tökéletes. de egy lapon említeni a két játékost erős túlzás.
és végül csak érdeklődésként felteszem a kérdést: kivel szeretnék alvest pótolni azok az emberek, akik elküldenék a francba, úgy, hogy ugyan azon a szinten tudjon produkálni a jobbszárnyunk? csak mert én egyedül lahm érkezése esetén tudnám azt mondani, hogy na jó, elment alves de nem gyengültünk lényegesen. (elöljáróban annyit, hogy ha valaki montoya-t szeretné írni, akkor inkább meg se tegye)
alves védekezik:
http://www.youtube.com/watch?v=ZiXMEtTkBso