Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt erős csúsztatásnak érzem. először is alves klasszis szinten KÉPES védekezni is, adriano nem. ha 4-4-2-t játszottunk, ahogy én láttam rendszeresen vissza is járt. nem egy olyan jelenetre emlékszek az utóbbi idők classico tömkelegéből, amikor a bicikliző cr-t hanyag eleganciával szerelte.visca el barca írta:érdekes, alves dettó ugyanez, mégsem akarja egyikőtök sem elpasszolni... adrinaoval az a baj h ő nem olyan csilivili sztár mint alves...Sanama írta: Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.
Nagyon jók a fejelős példák, mert Alba van vagy 170 centi, még Adrianonal is alacsonyabb, Ronaldotól meg legalább 15 centivel. Szóval ebből a szempontból Albával sem vagyunk beljebb.Barcaman1993 írta:Nekem Adriano játéka az utóbbi időben nagyon tetszett, de azt el kell ismerni, hogy a kulcsmomentumokban egyáltalán nincs képben. Azért róla fejelték a CDR döntőben is a gólt, Pepe is lefejelte. És ezek fontos gólok voltak. Bírom a tagot, nem is adnám el, de jelenleg a védekezést kell erősíteni és nem a támadásokat. Alves nem igazán szokott hibázni, de amit művelt a szezon a végén azt nem minősítem. Ha formában vannak OK, de ha gyengék akkor piszkosul meggyengül a védelmünk. Várom Albát, de egy védekezőbb felfogású védőre lenne inkább szükség.
én oda is irtam,hogy nem láttam Alba-t játszani, csak Adrianorol írtam egy kis véleményt.visca el barca írta:a mondanivalóm lényege h én sztem alba nem jobb annyival, amennyit nyafognak érte egyesek. a ő "matyiővel" nagyon megértették egymást, de sztem semmi olyan hű de nagy plusz nincs benne...
Ezt most rossz embernek mondtad... Én vagyok szerintem innen az első aki küldené el a francba Alvest.visca el barca írta:érdekes, alves dettó ugyanez, mégsem akarja egyikőtök sem elpasszolni... adrinaoval az a baj h ő nem olyan csilivili sztár mint alves...Sanama írta: Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.
visca el barca írta:érdekes, alves dettó ugyanez, mégsem akarja egyikőtök sem elpasszolni... adrinaoval az a baj h ő nem olyan csilivili sztár mint alves...Sanama írta: Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.
érdekes, alves dettó ugyanez, mégsem akarja egyikőtök sem elpasszolni... adrinaoval az a baj h ő nem olyan csilivili sztár mint alves...Sanama írta: Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.
ezzel szerintem sokan így vagyunk, csak sajnos úgy tűnik silvánál nem a pénzkérdés a baj, egyszerűen eszük ágában sincs eladni.Sanama írta:Inkább kiadnék 35öt most Silváért, mint hogy 2x15öt olyanokra akik, ahogy mondtad középszerűek, és esetleg nem válnak be.
talán nst-n írták róla nagyon jól, hogy ő megtalálta az ideális helyét. ajaxban, schalkeban fossa a gólokat, ő a sztár, neki ez fekszik. ha már csere valahol, vagy bekellene verekednie magát egy nagyobb csapatba ott elhasal. és elviselni se tudja a padot.messideco írta:Más: szerintetek Huntelaar mennyire tudna beilleszkedni a Barca játékába?
Alba-t nem sokat láttam játszani,viszont Adrianorol az a véleményem, hogy védekezni nem tud, és nem is fegyelmezett. Értem ezt úgy,hogy rohangál fel támadásokkal és sokszor fent is marad.barca99 írta:Szerintem sem érné meg eladni, nem lehet rá igazából panasz sem védekezésben, sem támadásban. A Juvénak ott van Ziegler, persze Conténak nem kell, mert nem ő hozta, vagy... nem tudom igazából mi az ok, de a Seria A egyik legjobb balbekkje volt a Sampban, nem tudom miért nem jó nekik.noname írta:Adriano 12ért?! Na ne röhögtessenek!
Univerzális játékos, aki simán van olyan jó, mint Alba, csak épp több poszton is tud játszani. Még 20 elgondolkodtató lenne.
A kiemelt dolgot én is így látom, mégha szentségtörés is ilyet leírni.Alba miatt várom neginkább az Eb-t, mert amit eddig láttam, nem győzött meg túlzottan. Persze jó játékos, és nagyon sokat fejlődhet, de jelenleg nem látom, hogy hatalmas minőségbeli váltás lenne Adrianohoz képest.
Szerintem nem tudna. Egy gólerős erőcsatár, viszont nem hinném, h a tiki-taka menne neki.messideco írta:
Más: szerintetek Huntelaar mennyire tudna beilleszkedni a Barca játékába?
Mondjuk nekem a Madrid elleni mérkőzésén nagyon tetszett, feljött a támadásokkal, és hogy nem kaptak gólt(0-0) az részben az ő védekezésének köszönhető. Ám ha végignézted, akkor láthattad hogy kicsi hiányzott ahhoz, hogy felavassa Casillas kapuját, csa ugye Casillas a kapusok Chuck Noris-a.Szerintem sem érné meg eladni, nem lehet rá igazából panasz sem védekezésben, sem támadásban. A Juvénak ott van Ziegler, persze Conténak nem kell, mert nem ő hozta, vagy... nem tudom igazából mi az ok, de a Seria A egyik legjobb balbekkje volt a Sampban, nem tudom miért nem jó nekik.
A kiemelt dolgot én is így látom, mégha szentségtörés is ilyet leírni. Very Happy Alba miatt várom neginkább az Eb-t, mert amit eddig láttam, nem győzött meg túlzottan. Persze jó játékos, és nagyon sokat fejlődhet, de jelenleg nem látom, hogy hatalmas minőségbeli váltás lenne Adrianohoz képest.
Szerintem sem érné meg eladni, nem lehet rá igazából panasz sem védekezésben, sem támadásban. A Juvénak ott van Ziegler, persze Conténak nem kell, mert nem ő hozta, vagy... nem tudom igazából mi az ok, de a Seria A egyik legjobb balbekkje volt a Sampban, nem tudom miért nem jó nekik.noname írta:Adriano 12ért?! Na ne röhögtessenek!
Univerzális játékos, aki simán van olyan jó, mint Alba, csak épp több poszton is tud játszani. Még 20 elgondolkodtató lenne.
Inkább kiadnék 35öt most Silváért, mint hogy 2x15öt olyanokra akik, ahogy mondtad középszerűek, és esetleg nem válnak be.socio66 írta:ügyes, jó játékosok ezek mind, de szerintem ebben az esetben megérné megvásárolni az igazi minőséget, mert piqué mellé hosszú távra kell egy stabil ember, hogy ne posztidegen, és 'középszerű' játékosok szaladgáljanak ott, és ebből adódóan ne legyen állandóan forgatva a védelem.
állandóság, és minőség, erre van szükségünk hátul, alba tökéletes puzzle-darab, középre kell még valakit találni, az etalon természetesen thiago silva, de nem állítom hogy ő az egyetlen megfelelő ember, remélem a vezetőség nem sajnálja az időt és pénzt a megkeresésére.
Hummels vagy Vertonghen lenne a legjobb szerintem, ha a Thiago-Silva-projekt meghiúsul, bár a többi sem lenne rossz választás.K900 írta:Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:
Javi Martinez,Inigo Martinez,Hummels,Subotic,Dejan Lovren,David Luiz,Thomas Vermaelen és Jan Vertonghen.
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
jó ízlése van a vezetőségnek, meg kell hagyni. a felsoroltak közül rosszul valszeg senkivel sem járnánk, egyedül Inigo Martinez képességeivel kapcsolatban vannak fenntartásaim.K900 írta:Most jelenleg ott tartunk az ügyben, hogyha nem jönne létre az üzlet, akkor a vezetőség ők közülük fog majd választani:
Javi Martinez,Inigo Martinez,Hummels,Subotic,Dejan Lovren,David Luiz,Thomas Vermaelen és Jan Vertonghen.
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F