A sárgázott részhez annyit,egyetértek én is

Nem is kellett volna különösebben noszogatnia a tanácsnak meg senkinek.
A kritikáddal meg lényegében egészében egyetértek.
Lenyűgöző sorozat,remegve várósak voltak az új részek (majd a feliratok

) ,annak ellenére,h valóban igazán semmi nagy durranás nem történ(hetet)t (ami meg durrant,az viszont jókorát

),mivel gyorsansokat kellett produkálniuk.Túl nagy teret,karaktereket,cselekménysort kellett belesűríteni a 10 részbe,ami elbírt volna néhány epizódot még,h ki is lehessen élvezni és ki tudják bontani igazán.
A FB-on az egyes részek után ki szoktak dobni egy képet és ott van egy hivatkozás,h csekkold a térképet. Ez pedig az HBO oldalára mutat,ott lehet megtekinteni.Múltkor kicsit belenézegettem,mert tényleg elvesztettem a fonalat,h ki és mi hol is van és most akkor miről is beszéltek,annyi új és régi helyszín van,h összekuszálódtam,mivel elképzelni nehézkes.Szal javaslom mindenkinek,h kukkantsa meg,mert kicsit többet mutat,mint a főcím
A karakterek is izgalmasak,bár ahogy írod is,valóban néhányan nem tudtak kibontakozni igazán. (Khalessi volt talán az egyik legszemetszúróbb,mert sokáig semmi szerepe nem volt,aztán amikor igen,az meg elég idegesítővé váló önismételgetésbe csapott,meg mintha folyamatosan menstruált volna

) Viszont az új arcok is ott vannak a szeren,pölö Jaqen nekem is nagyon tetszett,pláne a "végszava".
Végül is igencsak nyakon löttyintettek minket egy koncentrátummal,ami így is odaszögezett a monitor elé és a párbeszédek nagyon vitték a pálmát.Ezzel is hatalmas motivációt adtak a könyv verzióhoz,amit már érlelek az első részek óta...
Szal röviden:
borzasztóan tetszett ez az évad is,annak ellenére,h végigrohantunk az eseményeken és máris várom a folytatást,mert az utolsó képsorok megint feladták a leckét