Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-sout ... s-18337392bence-barca írta: Ez honnan van?![]()
Az már kicsit erős, h a tradícióit megváltoztatja egyből új címerrel és színekkel...
Ne izgulj, rá fogGareth Tello írta: Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.
Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.Game90 írta:Kanty is közel volt a Gervinho-s tippjével, de Gareth Tello megoldása a jó, Vermaelen az.
Ez honnan van?Game90 írta:
Néhány év és lehet, hogy a Chelsea és a ManCity mellett már őket is utálni fogjuk:
A Cardiff City-t a napokban megvásárolta egy maláj milliárdos, egyik első teendője az volt, hogy a csapat kék hazai mezét megváltoztatta vörösre és a címerbe egy sárkányt tetetett.
Sztem Song vagy Park Chu-YoungGame90 írta: Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Wenger? Gervinho?Game90 írta:
Vermaelen?Game90 írta:Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Csababarca, Hulk még nem tuti, de valószínűleg a Chelsea-be fog igazolni.visca el barca írta:nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.
megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.
kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Amikor megláttam a hírt, én is erre gondoltam, vagy 4-3-3. Mostanában ez a két felállás nagyon felkapott lett. Kagawa meg szuper igazolás, Senal-ba is jöhetett volnamatador írta: Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.
Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.barca99 írta:MU-ba hová fér be? Középre gyenge a fizikuma, meg a Dortmundban sem tűnt egy kimondott védekező embernek. Így bomolhat a Rooney - Welbeck páros, Rooney lehet az ék, Kagawa pedig játszhat mögötte. Rooney-nak mennyire jön be, ha ő a leginkább feltolt támadó? Bennem most az van, hogy elég régóta van valaki aki előtte játsszon, Berbatov, Chicharito, Welbeck... Vagy Kagawa lesz Rooney cseréje?
Nagyon érdekes, amit a Chelsea csinál és nagyon rába*hatnak.daffy írta:és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliábanGame90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliábanGame90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
A Chelsea állítólag megegyezett Hulkkal, így szerintem ők ezzel kiszállnak a Hazard-versenyből.visca el barca írta:
hazard a 3 közül 1000% h a united választja. sztem a cselziben nem lesz erő jövőre, a szitinél meg tul nagy a tolongás csatárposzton (ha csak dzeko, meg tevez le nem lép)
mindkét játékosért sorban állnak a topkluubok, nem hinném h bármelyik is az arsenalba menne (Game90 írta:Hazard - M'Vila kettős meg 60-65 millió, max. az utóbbi fog érkezni
Én akkor fogok örülni, amikor a kettő közül az egyiket olvashatom:bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485
Szó volt róla, h mennyi meccsre tiltják el... 12 lett!
Wenger szerelmes Kalou-ba, már évek óta mindig szóba hozzák velünk. Csak azt nem tudom miért, mert egy tucatjátékos, akkor már inkább maradjon Bendtner. De végül is igazi Wenger igazolás lenne, mert lejár a szerződése, szóval ingyen jönne. Amúgy azon sem lepődnék meg, ha Kalou-n kívül még kukáznánk egy játékost a Chelsea-ből.ab1daL írta:Több alapember is távozik a Chelsea-től
Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.
Itt a teljes cikk: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ozhat.html
Azt írják, hogy Drogba, Kalou, Bosingwa, Malouda, Essien, Ferreira távozhat. Lesz itt bőven pénzköltés a nyáron...
Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.
azt én sem,de sztem megérnévisca el barca írta: később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...
később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...daffy írta:arsenal helyében elhoznám a hazard,m'vila packot. fiatalok,ügyesek,előttük a jövő és borzalmas pénzekért lehet később eladni őketLG írta: Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis.