ozsimiki írta:Facebook ezen oldala nekem sem tetszik, sőt teljesen egyetértek, like meg hasonlók hidegen hagynak, bár amikor vki kér mindenkit,h ezt meg azt likeolja, kicsit felidegesedek. Nem épp ez a versenyek lényege,hogy ki tud több embert MEGKÉRNI,hogy likeoljon,hanem az lenne,hogy pl melyik kép, alkotás vonz magához nagyobb tábort. Erre már mindenki könyörög mindenkinek,h likeolgasson.
FB-t én teljesen más célok miatt használom, arra szntem jó, + azokat én is ugyanúgy elítélem,akik minden apró izét megosztanak az üzenőfalakon, azt is ,ha épp böfögtek egyet... na meg a másik amitől a falra mászok, amikor tini csajok ilyeneket leírnak: lájkold ha tetszem, lájkold ha járnál velem, lájkold ha lenyírnád a macskám fülszőrét...
ezeknél én azt lájkolnám,hogy ismerkedjenek meg szavakkal, elég sokszínű kifejezésünk van ugyanarra a mondanivalóra, amiről fingjuk sincs, bezzeg a smilek "kódjait" vágják...ha mást nem is.
LIKE
Na komolyra fordítva a szót, minden szavaddal egyetértek. Már verem a fejem a falba az ilyen likekoldus-tinicsajoktól... Lájk ezt-azt. Sőt olyan is volt, hogy "Aki lájkol engem, annak írok üzit <3", vagy "Like ha csinos vagyok"... Az ilyeneket le szoktam némítani a búsba

Meg nem egyszer volt olyan hogy behívott a csaj egy csoportba, hogy lájkoljam a modellfotóit az egyik oldalon.... Az ilyen dolgok fel tudnak szabni rendesen.
Sőt olyan is volt, hogy haverommal sétálunk a plázában, közben a telómmal felugrottam a facebookra, megnéztem ezt azt, üzenetek, (fölösleges) bökések lepipálva. Ezután elraktam a telefonomat. Rá 10 perccel megint fel kellett mennem a facebookra, hogy írjak üzenetet az egyik ismerősömnek, erre mit látok? Haver megbökött 2 perce akivel éppen sétálok a plázában... Erre FIZIKÁLISAN visszaböktem neki. Kérdezi hogy miért csináltam ezt, há' mondom megbökté' a facebookon, te lepényarcú.
Hűűű, ettől hátrakaptam a fejem...

Nagyon jó cucc!