Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lesz aki megtanítja focizni az egyszer biztosgergo9 írta:rajta
daffy írta:amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
a kérdésem továbbra is az,hogy hova kell még szélső? távozik valaki onnan?
Tello-ról volt szó, h vinné az Atletico.daffy írta:amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
a kérdésem továbbra is az,hogy hova kell még szélső? távozik valaki onnan?
amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.noname írta: És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
De ettől még Isten mentsen attól, hogy valaha is a Barcába igazoljon...Yaya(07-10) írta:cR is egy öncélú hülyegyereknek tűnt, mára a világ egyik legjobb labdarúgója.
Szerintem annyi volt,hogy 1cikk volt,hogy a City megvenné,kb. ennyi.Zozzy 5 írta:úgy látszik le vagyok kicsit maradva, alves hogy, miért, és mikor lett potenciális távozó? most nem a személyes véleményekre lennék kíváncsi ("elegem van a beadásaiból, adjuk el"), hanem arra, hogy mikor volt erre utaló nyilatkozat? nem ez volt élete szezonja, de na, azért egyik legjobb playerünk.
Szerintem egyrészt megérdemelne még egy esélyt Villa ,hogy bizonyítson, másrészt meg ez nem csak úgy működik ,hogy mi hova akarjuk eladni és odamegy, mivel élő szerződése van és nyilván, ő sem akarna elmenni.messideco írta:Eleinte 100-ról volt szó.
Villát meg most kell eladni. A PSG vagy az Anzsi simán adna érte 40 milkát itt, holott szerintem a reális ára jelenleg 15-20 millió euró között mozog... (A transfermarkt 35-öt ír...)
Nem akarok szőrszál hasogató lenni, de nagyon kiszúrta a szememet KeIta ill Afellay név leírása.sura írta:A hírek szerint Tito csak 25 milliót kap az eladásból bejövő pénzen felül (D.Alves, Keyta, Adriano, Affelay - esetleg Villa) átigazolásra.
alba+ivanovic mondjuk. hátulja megoldva,közepe eddig is minőségi volt,elöl meg nem kell megsérülni és kész isLG írta:Végül is elég lehet, ha csak balhátvédet és egy középső védőt akarunk. Bár ebben az esetben Thiago Silvánál olcsóbb megoldás kéne, hisz Albára rámegy egyből 15 millió körül.sura írta:A hírek szerint Tito csak 25 milliót kap az eladásból bejövő pénzen felül (D.Alves, Keyta, Adriano, Affelay - esetleg Villa) átigazolásra.
Végül is elég lehet, ha csak balhátvédet és egy középső védőt akarunk. Bár ebben az esetben Thiago Silvánál olcsóbb megoldás kéne, hisz Albára rámegy egyből 15 millió körül. Villa és Alves aligha megy, Keita ha megy, akkor ingyen, Adriano-ból és Affelay-ból meg olyan nagyon nagy pénzeket nem fogunk látni, bár én nem is adnám el őket. De így valószínű, h összejönne az a kb. 35 millió, ami T. Silvához kellene.sura írta:A hírek szerint Tito csak 25 milliót kap az eladásból bejövő pénzen felül (D.Alves, Keyta, Adriano, Affelay - esetleg Villa) átigazolásra.
Forrás van? Csak mert ez a szám mocskosul alacsony. Rosell tavaly azt mondta, hogy jövőre is olyan 45-50 millió körül kell számítani. +pénzeket nagyon nem kellett osztani, Tito pénze is kevesebb, mint a Pepé, viszont a nézőszám majdnem annyi volt, mint tavaly. Nem értem, hogy lehet ilyen kevés. De ha mégis ennyi, akkor is meg kell tudni oldani. Jordi Alba fixnek tűnik, a középső védő posztot meg meg kell oldani.sura írta:A hírek szerint Tito csak 25 milliót kap az eladásból bejövő pénzen felül (D.Alves, Keyta, Adriano, Affelay - esetleg Villa) átigazolásra.
Elég jól értesült hír lehet, ha Villával még távozóként kalkulál, azután, hogy Tito kijelentette, hogy számít rásura írta:A hírek szerint Tito csak 25 milliót kap az eladásból bejövő pénzen felül (D.Alves, Keyta, Adriano, Affelay - esetleg Villa) átigazolásra.
barcában nem lenne elengedve a gyeplő,2 fölösleges csel,aztán vehet egy bérletet a lelátóra. brazília aktuális szuperhőse a világ tán legjobb csapatába igazol és nincs rajta akkora teher? akkor kin van?Yaya(07-10) írta:talán még annyit a neymar témához, hogy a barcában lenne társa is, és nem lenne rajta akkora teher. mindig lenne megjátszható társ. a srác mozgása, mozdulataiból az jön le, hogy nem csak ügyesen bánik a labdával, hanem megfelelő játékintelligenciával rendelkezik.