Feltehetőleg az otthoni hálózatra gondolsz. Bármelyik windows tudja,csak ne felejtsd engedélyezni a fájl/mappa megosztást. És nem árt ha azonos oprendszer van a két gépen.Rinku írta:Srácok, kellene egy kis segítség, hátha van itt olyan számteches prof, aki tudná a választ!Úgy hallottam, hogy routeren keresztül lehet valahogy küldeni egyik gépről a másikra fájlokat. Nekem van routerem, amire az asztali gépem kábellal csatlakozik, a laptopról meg wifin nyomom. Az asztali gépen van egy nagy rakat cucc, amit szeretnék a laptopra átrakni, de pendriveval ide-oda hordozgatni nagyon időigényes...
Na szóval, hogy lehet ezt a kapcsolatot felállítani?Tud ebben segíteni valaki?
Ha igen, akkor azt kérném, hogy aprólékosan írja már le, mert nem vagyok egy teches zseni!
Köszönöm előre is!
Segítség kéne

Srácok, kellene egy kis segítség, hátha van itt olyan számteches prof, aki tudná a választ!
Úgy hallottam, hogy routeren keresztül lehet valahogy küldeni egyik gépről a másikra fájlokat. Nekem van routerem, amire az asztali gépem kábellal csatlakozik, a laptopról meg wifin nyomom. Az asztali gépen van egy nagy rakat cucc, amit szeretnék a laptopra átrakni, de pendriveval ide-oda hordozgatni nagyon időigényes...
Na szóval, hogy lehet ezt a kapcsolatot felállítani?
Tud ebben segíteni valaki?
Ha igen, akkor azt kérném, hogy aprólékosan írja már le, mert nem vagyok egy teches zseni!
Köszönöm előre is! 

Na szóval, hogy lehet ezt a kapcsolatot felállítani?

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Jugador del Barça
A londoni olimpiára szeretnénk menni és azt szeretném megkérdezni, hogy akinek van tapasztalata vagy tud róla valamit, hogy hol érdemes érdeklődni iránta vagy kiknek vannak jó ajánlataik, attól szívesen meghallgatom 

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Ilyesmi csak 2x ennyien voltak és nem lett gól a dologból.sjd írta:Esetleg ez?MessiBarca10 írta:Hali.
Mostanában(tavasszal) a Barca utolsó meccseinek egyikén emlékszem,hogy Messi kb. 17-18 méterre a kaputól huzogatta egy vonalban és a végén már kb.5-6 védő kiment rá és a lábuk között átgyötörte a szélen felfutó emberkének.
Megtudnátok mondani melyik csapat ellen volt ez a jelenet? ( ha jól emlékszem fehér mezes csapat ellen volt...talán a Rayo...nem tudom)
Még jobb lenne ,ha valaki be tudná linkelni :S
http://www.youtube.com/watch?v=tfH-Sv4WriE
De azért köszönöm ez is jó ,egy vidit csinálok unalmas napjaimban,ahhoz kell egy ilyesmi

EDIT:MEGVAN!
A Zaragoza ellen volt.
http://www.youtube.com/watch?v=GD5ORqfwCfw
Élmény visszanézni.
Esetleg ez?MessiBarca10 írta:Hali.
Mostanában(tavasszal) a Barca utolsó meccseinek egyikén emlékszem,hogy Messi kb. 17-18 méterre a kaputól huzogatta egy vonalban és a végén már kb.5-6 védő kiment rá és a lábuk között átgyötörte a szélen felfutó emberkének.
Megtudnátok mondani melyik csapat ellen volt ez a jelenet? ( ha jól emlékszem fehér mezes csapat ellen volt...talán a Rayo...nem tudom)
http://www.youtube.com/watch?v=tfH-Sv4WriE
- geridoss
- Director del Fútbol
Ez így elég tág leírás, több ilyet is csinált Messi... Gól lett az akcióból? Mert akkor könnyebb lesz megtalálni.MessiBarca10 írta:Hali.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Hali.
- Dragonfly80
- Barça C
A firefox már 13.0-nál jár,szóval lehet,hogy frissítened kéne.
Riporter : Ha Batman és Vasember összecsapna, ki nyerne?
R.Downey Jr : Szétverném Bruce Wayne-t. Aztán magamra ölteném a Vasember-szerkót, és megkefélném.
R.Downey Jr : Szétverném Bruce Wayne-t. Aztán magamra ölteném a Vasember-szerkót, és megkefélném.
- Deus
- Boixos Nois
Segítsééég! 
nálam valami gáz van a youtube -val... Nem tudok előre tekerni se vissza, illetve a teljes képernyő mód is rossz...
A fent említett hiba miatt frissítettem a flash playert, még így is ugyanaz a hiba...
Firefox -ot használom, 6.0 -os verziót.
van valami megoldás erre?

nálam valami gáz van a youtube -val... Nem tudok előre tekerni se vissza, illetve a teljes képernyő mód is rossz...
A fent említett hiba miatt frissítettem a flash playert, még így is ugyanaz a hiba...
Firefox -ot használom, 6.0 -os verziót.
van valami megoldás erre?

- davi10
- Llegenda del Barça
Az is megvolt :STim írta: Egyszerűen ezt a key.reg nevű fájlt másold be abba a mappába ahová telepítetted a programot.C:program files/elleborate bytes/clonecd vagy valami ilyesmi helyen lesz. Mellesleg ez már elég régi cucc,én is használtam.
Ha így sem megy próbáld ki az imgburn nevű progit,ingyenes,magyarul is tud(ha letöltöd a nyelvi csomagot),és kimondottan lemezkép fájlok kiírására van kitalálva. Ps2/ps1 játékokhoz csak ezt használom,szerintem az xbox is menne neki.
Az IMGBurn is megvan, de azzal az újabb xbox játékokat írom (nem tudom mennyire értesz az xboxokhoz)
Lehet megpróbálom átállítani.
Azért kösz.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Egyszerűen ezt a key.reg nevű fájlt másold be abba a mappába ahová telepítetted a programot.C:program files/elleborate bytes/clonecd vagy valami ilyesmi helyen lesz. Mellesleg ez már elég régi cucc,én is használtam.davi10 írta:Régebbi Xbox 360 játékok kiírására.Tim írta:
Mire használnád?
Időközben találtam egy olyan ikont, hogy "register CloneCD", ezzel kéne betallóznom a key-t de hát ugye nincs.
A Key.reg file-t sem látja...
Ha így sem megy próbáld ki az imgburn nevű progit,ingyenes,magyarul is tud(ha letöltöd a nyelvi csomagot),és kimondottan lemezkép fájlok kiírására van kitalálva. Ps2/ps1 játékokhoz csak ezt használom,szerintem az xbox is menne neki.

- Bobberto
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Véletlenül frissítettem az utorrentem, ami elég jó volt, már nem tudom milyen verziószámmal, de nem is fontos.
Viszont, most ha bármelyiket is újrateszem, akkor azt veszem észre, hogy amikor megy, akkor bármennyire is töltök fel, akár egészen pici vagy több mb/s-el belassul a böngészőm (firefox) és alig tudok oldalakat megnyitni rajta...
Más tapasztalt ilyet? esetleg valami beállítási probléma? Már vagy 10 féle verziót próbáltam ki utorrentben.
Köszi!
Véletlenül frissítettem az utorrentem, ami elég jó volt, már nem tudom milyen verziószámmal, de nem is fontos.
Viszont, most ha bármelyiket is újrateszem, akkor azt veszem észre, hogy amikor megy, akkor bármennyire is töltök fel, akár egészen pici vagy több mb/s-el belassul a böngészőm (firefox) és alig tudok oldalakat megnyitni rajta...
Más tapasztalt ilyet? esetleg valami beállítási probléma? Már vagy 10 féle verziót próbáltam ki utorrentben.
Köszi!

- davi10
- Llegenda del Barça
Régebbi Xbox 360 játékok kiírására.Tim írta:
Mire használnád?
Időközben találtam egy olyan ikont, hogy "register CloneCD", ezzel kéne betallóznom a key-t de hát ugye nincs.
A Key.reg file-t sem látja...

Mire használnád?davi10 írta:Sziasztok!
Leszedtem nCore-ról a CloneCD nevű programot.
Felraktam, megnyitottam a Key.reg file-t, hogy regisztrálja. Kiírta, hogy módosította a beállításjegyzéket sikeresen v vmi ilyesmi. Namármost a lényeg, hogy ugyanúgy próbaverzión maradt.
Valaki tud segíteni?
kösz

- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Felraktam, megnyitottam a Key.reg file-t, hogy regisztrálja. Kiírta, hogy módosította a beállításjegyzéket sikeresen v vmi ilyesmi. Namármost a lényeg, hogy ugyanúgy próbaverzión maradt.
Valaki tud segíteni?
kösz
Valaki tud segíteni?
kösz

- albicelesteX
- A Vadász
Egy olyan kérdésem lenne azokhoz akik értenek a robogókhoz,hogy van egy Gilera Runnerem,hiányzik róla egy idom,még pedig a jobb oldalról ami a lábam mellett van ami mögött van a gyertya stb.
Na most ezt az idomot szeretném pótolni,ennek kellene a neve vateráznék... 

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Köszi,azoknak akik régebben válaszoltak.
Caramel-kísérj tovább-ot nem tudja valaki jó minőségben (taps és megakadás nélkül belinkelni???)? Mert youtuben csak olyanok vannak..
Caramel-kísérj tovább-ot nem tudja valaki jó minőségben (taps és megakadás nélkül belinkelni???)? Mert youtuben csak olyanok vannak..
- Bobberto
- Capitá del Barça
Köszönöm, akkor az "A" terv ugrott. Esetleg nem tudsz olyan DVD lejátszót, ami mindent lejátszik és menne is hozzá ez az 5.1? Különösebben nem érdekel milyen márka, csak tényleg ne válogasson a formátumok között. Köszi!sjd írta:Szerintem még ha lenne is átalakító, a laptopodnak nincs olyan hangkártyája, ami 5.1-essé tudná alakítani a hangot.Bobberto írta: A következő dologról lenne szó. Laptopom van, vettem egy 5.1 Orion hangfalrendszert (eredetileg házimozihoz van). Na most, nem tudom ugyebár rendesen hozzádugni a laptophoz, mivel csak 1-1 hangfalat tudok megszólaltatni.
Ne vedd 100%-nak, de sztem laptophoz nem fogod tudni majd használni ezt a hangrendszert (vagy max 2.0ás hang fog szólni rajta)

Szerintem még ha lenne is átalakító, a laptopodnak nincs olyan hangkártyája, ami 5.1-essé tudná alakítani a hangot.Bobberto írta: A következő dologról lenne szó. Laptopom van, vettem egy 5.1 Orion hangfalrendszert (eredetileg házimozihoz van). Na most, nem tudom ugyebár rendesen hozzádugni a laptophoz, mivel csak 1-1 hangfalat tudok megszólaltatni.
Ne vedd 100%-nak, de sztem laptophoz nem fogod tudni majd használni ezt a hangrendszert (vagy max 2.0ás hang fog szólni rajta)
- Bobberto
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Hangtechnikusokhoz lenne egy kérdésem, de persze nem kell annak lenni, ha valaki tudja hozzá a választ
A következő dologról lenne szó. Laptopom van, vettem egy 5.1 Orion hangfalrendszert (eredetileg házimozihoz van). Na most, nem tudom ugyebár rendesen hozzádugni a laptophoz, mivel csak 1-1 hangfalat tudok megszólaltatni.
Létezik olyan átalakító amivel hozzá tudnám szerkeszteni a laptophoz, hogy természetesen mind az 5 hangfal szóljon?
Köszönöm előre is!
Hangtechnikusokhoz lenne egy kérdésem, de persze nem kell annak lenni, ha valaki tudja hozzá a választ

A következő dologról lenne szó. Laptopom van, vettem egy 5.1 Orion hangfalrendszert (eredetileg házimozihoz van). Na most, nem tudom ugyebár rendesen hozzádugni a laptophoz, mivel csak 1-1 hangfalat tudok megszólaltatni.
Létezik olyan átalakító amivel hozzá tudnám szerkeszteni a laptophoz, hogy természetesen mind az 5 hangfal szóljon?
Köszönöm előre is!

-
- Barça B
El is felejtettem írni.A Dual Plussnál vagyok Dpower 20 csomagban ...ennyit ír a szerződés.am köszirivaldo94-barca írta:Melyik szolgáltatónál vagy most? Egyébként szerintem prohardver.hu-n többet tudnának segíteni neked, de ez csak jó tanács.blaugrana1201 írta:Hali!Pár hónapja van playstation-om és az online kapcsolattal van most gondom...Szoval.amikor megvettem a gépet akkor még t-online volt a szolgáltatóm(15Mb) bedugtam a psbe működött minden a böngészés stb.most nem olyan rég váltottam szolgáltatót ugyanis 20 mb-es net olcsóbb náluk mint a másiknál a 15.de azóta az istenért nem akar jó lenni...próbáltam ip címet is beírni de nem jó sehoyg.az ip cím kérésnél írja ki h idő túllépés....ha vki tudna vmi érdemlegeset mondani azt megköszönném
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Pest, Westend, Garage Store ilyenkor van DC Roman sapka?
Azaz:
http://www.asymmetric.hu/asymmetric/esh ... 0-DC-ROMAN
köszi.
Azaz:
http://www.asymmetric.hu/asymmetric/esh ... 0-DC-ROMAN
köszi.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador del Barça
Melyik szolgáltatónál vagy most? Egyébként szerintem prohardver.hu-n többet tudnának segíteni neked, de ez csak jó tanács.blaugrana1201 írta:Hali!Pár hónapja van playstation-om és az online kapcsolattal van most gondom...Szoval.amikor megvettem a gépet akkor még t-online volt a szolgáltatóm(15Mb) bedugtam a psbe működött minden a böngészés stb.most nem olyan rég váltottam szolgáltatót ugyanis 20 mb-es net olcsóbb náluk mint a másiknál a 15.de azóta az istenért nem akar jó lenni...próbáltam ip címet is beírni de nem jó sehoyg.az ip cím kérésnél írja ki h idő túllépés....ha vki tudna vmi érdemlegeset mondani azt megköszönném

-
- Barça B
Hali!Pár hónapja van playstation-om és az online kapcsolattal van most gondom...Szoval.amikor megvettem a gépet akkor még t-online volt a szolgáltatóm(15Mb) bedugtam a psbe működött minden a böngészés stb.most nem olyan rég váltottam szolgáltatót ugyanis 20 mb-es net olcsóbb náluk mint a másiknál a 15.de azóta az istenért nem akar jó lenni...próbáltam ip címet is beírni de nem jó sehoyg.az ip cím kérésnél írja ki h idő túllépés....ha vki tudna vmi érdemlegeset mondani azt megköszönném