Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tart meg a fórum semmi ilyet, az ürességet az avatárod magassága okozza.Sanama írta:miota kivettem az aláírásomat, a képek eltűntek,de az annak fenntartott helyet megtartotta az oldal, és így elég elég nagy fehér paca van minden hsz-em alatt.
Mi lehet a megoldás?
Az átigazolások topic is 11-12-ről válthatna 12-1-3-ra.kurdt írta:Modik, mi a helyzet egy 'FC Barcelona 12-13' topikkal? Mikorra várható?
Oda szeretném leírni, hogy hogyan képzelem el a jövő évi csapatot.
+1kurdt írta:Modik, mi a helyzet egy 'FC Barcelona 12-13' topikkal? Mikorra várható?
Oda szeretném leírni, hogy hogyan képzelem el a jövő évi csapatot.
Ilyen nálam is van.Bob_Marley írta:Nekem nem lefagyni szokott, de néha hiába kattintgatok nem jelenít meg semmit a böngésző, pedig minden más oldal bejön de itt a "Probléma merült fel az oldal betöltése közben " kedves üzenet jön elő
Lehet nálam van a hiba
Mekkora érvlui1698 írta: meg jól is viselkedünk.
Leírhatnád nekünk, hogy milyen géped van? proci, memória, videókártya stb...maxilopez írta:Ez a legjobb focis oldal Magyarországon!Viszont itt állandóan lefagy a gép ahogy a főoldalon vagyok, sok hírt ezért nem tudok elolvasni ezzel tudtok valamit csinálni vagy túl van terhelve az oldal a fórum miatt, vagy más miatt?Nem írtam volna, ha nem napi rendszerességgel fagyna le.
vagy a gépeddel, vagy a böngésződdel lehet a probléma, mert én még spec egyszer sem tapasztaltam, de más sem nagyon irta be h ilyen problémája lenne!maxilopez írta:Ez a legjobb focis oldal Magyarországon!Viszont itt állandóan lefagy a gép ahogy a főoldalon vagyok, sok hírt ezért nem tudok elolvasni ezzel tudtok valamit csinálni vagy túl van terhelve az oldal a fórum miatt, vagy más miatt?Nem írtam volna, ha nem napi rendszerességgel fagyna le.
Hasonló a problémám csak a filmes topicba. Mi lehet? Nem bírja a rendszer a képemet?Eazzy írta:Nem tudok hozzászólni Zene topikhoz, pár számot linkelnék, de hibát dob, hogy nincs jogom erre
Az elmúlt 100 évben így linkeltem mint ahogy most akartam, sosem volt gond vele... nya mind1Bob_Marley írta:Én is megfigyeltem már, hogy ha úgy akarsz linkelni, hogy a számcíme legyen odaírva, akkor pár darabot lehet csak.Eazzy írta:Nem tudok hozzászólni Zene topikhoz, pár számot linkelnék, de hibát dob, hogy nincs jogom erre
szerk. Most megnéztem, és egy számot tudok, de négy linknél már kidobja a forbidden hibát...mi ez?
Simán másold be a youtube-s linket ne formázgasdElé meg az előadó számcím, oszt csókolom.
Én is megfigyeltem már, hogy ha úgy akarsz linkelni, hogy a számcíme legyen odaírva, akkor pár darabot lehet csak.Eazzy írta:Nem tudok hozzászólni Zene topikhoz, pár számot linkelnék, de hibát dob, hogy nincs jogom erre
szerk. Most megnéztem, és egy számot tudok, de négy linknél már kidobja a forbidden hibát...mi ez?
Az Olimpia jöhetne most is, ugyanis egyre több a felkészülés rá,-tegnap például a női vízilabda válogatott nyert Nagy Britannia ellen- és egyre többen kvalifikálják magukat, akikről itt lehetne írni, továbbá jöhetnének az esélylatolgatások.Game90 írta:Ha jól emlékszem, akkor 2008-ban is volt, szóval szerintem lesz most is, bár szerintem csak később, van még kb. 2,5 hónap az Olimpiáig.
EB topik tuti, hogy lesz.
Ja, de lassan egy troll topik sem ártana.
Bezony bezony, lesz sok téma az Olimipa topikbanshutterisland írta:+1, szerintem pörögne, azért általában a focit szerető emberek nagy része más sportokat is szeret, főleg ha egy olimpiáról van szó, magyar érdekeltségekkel fűszerezve.Támogatnám az ötletet.