Sanama írta:Barcaman1993 írta:Az a jó, hogy nem sokára már tényleg itt lesz a Financial Fair Play. Piszkosul undorodom ezektől a csapatoktól, mint a Chelsea, City, PSG. Ez a mocskos Abramovics is még időben el akarja költeni az országa olajpénzét a Dinamora... Még június se köszöntött be (most már igen, de akkor nem) erre ilyen igazolásai voltak:
Marin

8 millió
Hazard

40 millió
Hulk

50 millió
Konkrétan néhány nap alatt 100 milliót elba... Viszont sokáig nem kell tűrni ezeket a mocskokat a foci világában, mert pl. egy Chelsea Abra papa pénze nélkül a saját lábán nem fog megállni. Akkor meg már nem lesznek ilyen 40-50 millás igazolások. Ez úgyszintén igaz a PSG-re és a City-re is. Utálom az ilyen csapatokat, akik pénzen vesznek címeket.
Azt hiszed nem lász más pénzes ember aki megveszi ezeket a csapatokat? Csak egyre több lesz.
Az meg nem mind1 hogy május végén vagy július közepén költik el a lóvét? Okosan tették hogy minél hamarabb lezárják az igazolásokat.
Nem azt hiszem, hogy nem lesz más, hanem egyáltalán nem lesz. Az is lehet, hogy Abra papa ott marad, de akkor a bevételtől függően igazolhatnak a csapatok és nem attól, mert fölment az olaj ára és Abra a fölös pénzét a Chelseabe öli. És akkor ugye olyan magas fizetések sem lesznek. Csak megsúgom a Chelsea stadionja ha jól tudom 45 ezer körül van. És a PL közvetítési jogai is jóval alacsonyabbak, mint amennyit a Barca és a Real kap... És akkor én kérdezem, hogy miből lesz pénz arra, hogy néhány nap alatt 100 millát költsenek? Mert, hogy most is csak Abramovics pénze van, az biztos.
LG írta:Én meg utálok az ilyen hozzászólásokat. Minden csapat pénzért veszi a cimeket, meg kell, h súgjam neked. A Barca nem költ el sok-sok eurómilliót átigazolásokra? DE! Fe lehet hozni az utánpótlás nevelést. De az szted az is ingyen van fenntartva? NEM. Akkor meg miről beszélünk?
Akkor csak utáld... Csak mert neked azt beveszi a gyomrod, hogy jön egy Abramovics, egy Manszúr és a semmiből világválogatottat hoznak létre, akkor jó étvágyat hozzá. Érdekes mikor ezek régen nem voltak, akkor is volt jó futball. Csak akkor az a csapat tudott költeni jó játékosra, aki kiérdemelte azt, hogy vegyen. ergo jó játék

nézők, kupák. De ha majd azt akarod látni, hogy a Málaga folyamatosan nyerje a bajnokságokat, akkor szintén jó étvágyat. Na jó ez nem fog előfordulni, mert Manszúr sejk sem tudna mit kezdeni a 2 gigásszal, de az elvet értsük. És csak annyit, hogy azt válasszuk el, hogy 1 csapat igazol egy-két embert, és válasszuk el azt, amikor a City minden évben új csapatot vesz.

Nem mellesleg megjegyzem Abramovics százmilliói ütötték ki a Barcát a BL-ből. Nem lennék biztos, ha ez nem történik meg, akkor most nem lennénk BL győztesek.
LG írta:Végül is igen. Majd Tello, Cuenca, Fontás, és hasonló kaliberű játékosokkal biztos sokat el fogunk érni.
Ezt meg végképp nem értem... Úgy leírod ezeket a játékosokat, mintha nem is tudom, hogy leszerepeltek volna. Iniestanak is kellett pár év, aztán mégis csak most milyen szinten nyomja. Ne lássad ennyire csőszerűen a dolgokat

Csak megjegyzem, hogy Xavi, Iniesta, Messi is elkezdte vhol és ők akkor nem úgy játszottak, ahogy most. Szállj le a fiatalokról