LG írta:...
áthozom ide, mert a másikban már nagyon off volt.
jóó, ez a kerlon, freddy adu vonal ez teljesen komolytalan nyilván, kerlon a fókagyerek? :DD quaresma meg tényleg az igazi bohóc. rabona, külső és ennyi, szerencsére idejében rájött erre a klub is. viszont robinhoval meg pastoreval nem értek egyet, az előbbi szerintem igenis nagyon jó volt a realos időkben (ami nagy ugrás a santos után), csak a brazilos hiszti is megvolt és a cityvel elkúrta nagyon. pastorenak meg volt egy idióta elnöke, aki képes volt negyven milliót kérni érte, túlértékelte őt, és volt egy mégidiótább klub, aki meg kiadta ezt érte. ettől függetlenül van benne fantázia.
amire kiakarok lyukadni, hogy neymar nagyobb szenzáció, mint robinho volt akkoriban, lényegben ugyanaz csak mindenben kicsit jobb kiadásban. (és az nekem tökéletesen megfelelne, nézd meg robinho realos teljesítményét) gyorsabb, gólerősebb, ösztönös zseni. nem a felesleges cselei, meg idióta labdaátugrásai, táncai miatt, hanem amit ezeken kívül csinál a meccseken. minden érintéséből látszik, ahogy könnyedén, erőlködés, betanult mozdulatok nélkül csinálja azt amit egy afellay például darabosan és nehézkesen művel nálunk, ezért is lóg ki. mint ahogy messin és iniestán lehet érezni hogy ők ilyenkor nem figyelnek minden mozdulatukra, csak érzik mit kell csinálni, folyik a lábukon a labda.
jövőre, amikor is már csak egy év lesz hátra a szerződéséből, nem kell majd csillagászati összegeket fizetnünk érte, ő is szeretne idejönni ezért erőlködés nélkül meglesz villa helyettese. ha valaki, akkor én nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban mióta felbukkant, de pont ezért is figyeltem és engem meggyőzött. nekem ezért kell, de még nem most. jövő ilyenkor szeretném folytatni ezeket a vitákat