Ha már meg lett említve, Drogba egy intelligens játékos, ráadásul hatalmas munkabírással, s Európában nagyon sokat tanult meg a játékból.Abszolút eltudnám róla képzelni ahogy írták is a Larsson féle szerepkört a beállok 10 percre bepattan a térdéről a labda, vagy edzéseken "felkarolja" a fiatalokat.Nem csak befejező csatár, Marseilleben is rendre visszább vont szerepkörben volt, s az összjátékhoz is ért.
Az hogy valakinek azért unszimpatikus, mert pl ellenünk elesett meg ilyenek, ez meg nálam nem érv.A játékára vagyok kíváncsi és arra mit tud vagy éppen nem tud.Ráadásul ez is bizonyítja, hogy a csapatért hajlandó mindenre, a Chelsea egyértelmű egyik fegyvere volt, hogy mivel Drogba egy erős felépítésű ember, támadóharmadban szabadot kell kiharcolni, hogy feljebb jöjjön a csapat.Nem az ellenfél szurkolóiért megy a csata meg erkölcsi győzelemért.BL elődöntőn mindent be kell vetni.
De ezek csak fikciók, mert nem jön Tito is mondta

szerk: ahogy daffy is írta ár/érték arányt kell nézni, s erősödne vele a csapat ?Igen megérné üzletileg??igen
Ezért írtam én eltudnám itt viselni, de ha nem jön sem baj, mert van lehetőség mások előtt.