Barca Igazolások
- noname
- Llegenda del Barça
Alba megér 15 milliót és fotnos lenne az Eb előtt leigazolni. Rosell tárgyalási képességeiben bízom. Elég hatékonyan dolgoznak. Most fontos lenne az Eb előtt lezárni a dolgot, sztem sikerül. Kb arra tippelek h 10 milla + 5 eredményektől függően h senki se panaszkodjon.
Ezzel a bal és jobbhátvéd kérdés megoldva egy időre, kp annyi van mint a szemét, csatárt a jelek szerint csak akkor veszünk, ha van vkire lehetőség, bár azért még nem zárnám ki egy erőcsatár olcsó elhozatalát minimális kockázattal. Silváért pedig sztem egész átigazolásszezonban próbálkozunk majd, pedig Verthongen olcsó lenne...
Ezzel a bal és jobbhátvéd kérdés megoldva egy időre, kp annyi van mint a szemét, csatárt a jelek szerint csak akkor veszünk, ha van vkire lehetőség, bár azért még nem zárnám ki egy erőcsatár olcsó elhozatalát minimális kockázattal. Silváért pedig sztem egész átigazolásszezonban próbálkozunk majd, pedig Verthongen olcsó lenne...
A Fifa egy szégyen
- Kash
- Entrenador del Barça
Ne gondold azt, hogy most kioktatlak.persze meg kihagytunk ezer helyzetet elől, de könyörgöm így is teljesen rendben volt a góllövés érzésem szerint.Idén a komplett csapatvédekezéssel akadtak gondok.

Isten ments, hogy én a nagy Bob-ot kioktassam.
Az rendben van, hogy idén lőttük a legtöbb gólt, ám ebben van egy kis gond, hogy mondjuk ez a rengeteg gól már akkor született, amikor nem volt rá szükség.(Rayo ellen 7, Malaga ellen 4, Espanyol ellen 4) Valamint amikor kellettek volna ezek a gólok, akkor nem jöttek, tehát gyengébb ellenfelek ellen könnyen betaláltunk, és nem is keveset lőttünk.
Ha csak a real ellen és a Chelsea ellen berúgdaljuk a helyzeteink felét, akkor is 5-0-ra győzünk...Valamint ha lemondunk a rayo elleni 7-es hengerlésről, és abból a 7-ből csak 3-at berugunk a Chelsea-nek, akkor most mink ülnénk európa csúcsán.
Ha valaki nem ért egyet, nem kell rá reagálni, hadja figyelmen kivül.

Kicsit off volt, de akkor már...:
Szerintem 2 védő elég, a többi helyen rendben vagyunk.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tudom a statisztika olyan mint a bikini sok mindent megmutat de a lényeget eltakarja.
De csatárkérdéshez én ennyit fűzök hozzá Pep éra alatt idén lőttük a legtöbb gólt a Ligában, pont!
Mi van ha Messi lesérül???Akkor legyen 50 fős a keretünk mert mi van, ha elkapja egyszerre mindenki az influenzát, vagy a csapat fele szalmonella fertőzést kap a kajától.
Rendben elbohóckodom a kérdést, de 1; rengeteg variációban tudunk így is játszani, akár Iniesta akár Cesc feljebb tud lépni (illetve halkan megjegyzem konkrét posztok nincsenek nálunk).Cuenca számomra nagyon pozitív csalódás volt erre az idényre, s én Pedrot is nagyon szeretem.Egyáltalán nem a támadókkal volt a gond, a védelem volt kritikán aluli a fontos szituációkban.Oké persze meg kihagytunk ezer helyzetet elől, de könyörgöm így is teljesen rendben volt a góllövés érzésem szerint.Idén a komplett csapatvédekezéssel akadtak gondok.
Csatárt venni badarság.
Én megmondom őszintén nem vagyok elájulva Thiago Silvától.De valaki kell, majd meglátjuk ki lesz az.
De csatárkérdéshez én ennyit fűzök hozzá Pep éra alatt idén lőttük a legtöbb gólt a Ligában, pont!
Mi van ha Messi lesérül???Akkor legyen 50 fős a keretünk mert mi van, ha elkapja egyszerre mindenki az influenzát, vagy a csapat fele szalmonella fertőzést kap a kajától.
Rendben elbohóckodom a kérdést, de 1; rengeteg variációban tudunk így is játszani, akár Iniesta akár Cesc feljebb tud lépni (illetve halkan megjegyzem konkrét posztok nincsenek nálunk).Cuenca számomra nagyon pozitív csalódás volt erre az idényre, s én Pedrot is nagyon szeretem.Egyáltalán nem a támadókkal volt a gond, a védelem volt kritikán aluli a fontos szituációkban.Oké persze meg kihagytunk ezer helyzetet elől, de könyörgöm így is teljesen rendben volt a góllövés érzésem szerint.Idén a komplett csapatvédekezéssel akadtak gondok.
Csatárt venni badarság.
Én megmondom őszintén nem vagyok elájulva Thiago Silvától.De valaki kell, majd meglátjuk ki lesz az.

- Subinho
- Director del Fútbol
villa nem igazán szokott kevés gólt lőni, csak hát törött lábbal kicsit nehezeb..
alexis meg nem rúgott kevés gólt, első szezonjában és nem is csúnyákat!!! ha láttad azt a videót alexis barcás góljairól, láthattad, nem kis gólokat lőtt!!!
pedro érdekes, nemtom milyen lesz, azt pedig én is adom, hogy tello, cuenca nem az a szint...
alexis meg nem rúgott kevés gólt, első szezonjában és nem is csúnyákat!!! ha láttad azt a videót alexis barcás góljairól, láthattad, nem kis gólokat lőtt!!!
pedro érdekes, nemtom milyen lesz, azt pedig én is adom, hogy tello, cuenca nem az a szint...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2012.06.02. 19:26:51-kor.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nagy név, de kevés gól. Ha el lenne törve a lábam, szerintem én is kevés gólt lőnék a Barcában! Megkockáztatom, hogy egyet sem.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Meg Sánchez sem volt minden meccsen bevethető...
- visca el barca
- Presidente del Barça
miután villanova közölte h nem fog támadót hozatni, felesleges az eszmefuttatásod. ez van.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Remélem, hogy Alba ügyét lezavarják a lehető leggyorsabban. Jó lenne nem megvárni az EB kieséses szakaszát. Ha bejönne ez az átigazolás, hosszú évekre megoldódhatna a balhátvéd poszt. Nem zsákbamacska, katalán, mi kell még?
Azért ha kijön lépés, lesz Sanchez és Villa is olyan nagy gólvágó, mint Benzema meg Higuain. Villa az elmúlt idényt leszámítva a Valenciában és Barcában is mindig 15 gól fölött termelt, Sancheznek meg csak ez volt az első idénye (Benzema 8 gólt rúgott az első szezonjában), ráadásul sokat is volt sérült.Léfe írta:A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom hova férne még el 2 támadó, tekintve, hogy egyelőre senkitől nem szándékszunk megszabadulni...
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Cuenca és Tello nagyon fiatal egyelőre, és én úgy gondolom, képesek felnőni a feladathoz. Alexis habár nem is rúgott sok gólt, nagyon sokat dolgozott, hasznos volt rettentően. Villáról kár beszélni, első éve közepes lett, második évében meg nagyrészt sérült volt, ő majd belejön. "Realban 3 gólvágó van", csak az a helyzet, hogy rajtuk kívül mások nem nagyon szereznek gólt, itt meg jobban "el vannak osztva" a gólok. Középső védő valóban kell.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.

més que un club
-
- Entrenador del Barça
Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Fecó
-
- Entrenador del Barça
Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Fecó
- geridoss
- Director del Fútbol
Igen ám, de Pique 4 millió euró volt, meg ahogy írtad, saját nevelés, szóval annyira azért nem volt zsákbamacska.
Ellentétben az általam említett két sráccal:
Csiga 25 millióért jött
Henrique 8 millió + 2 millió bónuszért jött. -- > egy tétmeccset sem játszott Barca mezben.
Ellentétben az általam említett két sráccal:
Csiga 25 millióért jött
Henrique 8 millió + 2 millió bónuszért jött. -- > egy tétmeccset sem játszott Barca mezben.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ha belegondolunk, Piqué sem valami irdatlan nagy sztárként került ide, habár igaz, saját nevelés mégis.geridoss írta:Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
més que un club
- geridoss
- Director del Fútbol
Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hogyne.Leomessi14 írta:Nem 68+Eto'o?

Abból már megvehettük volna majdnem CR-t.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
fanbarca írta:Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Mindenesetre most kell cselekedni Albával kapcsolatosan, amíg még olcsó viszonylag.
Nem 68+Eto'o?
Szerk: Ja tenyleg 42

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2012.06.02. 16:29:56-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
més que un club
aztán Villát 1 évvel később mennyiért hozták el?sjd írta:Mindig megy a nagy keménykedés, hogy csak x millióig vagyunk hajlandóak elmenni, aztán persze 2 hónap tárgyalás után mindig megadják, amit a másik csapat kér...
A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Most meg mondom, hogy 15 millióért fogjuk elhozni Albát, csak ehhez még kelleni fog néhány hét, hogy ezt a vezetőség is belássa

- Messa
Nem, anno 20 millára taksálták Eto'o árát, ezért beszélnek sokan 70 milliós igazolásról.fanbarca írta:Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Mindenesetre most kell cselekedni Albával kapcsolatosan, amíg még olcsó viszonylag.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.

més que un club
- Boccantoka
- Barça B
Én már azon sem lepődnék meg. Szerintem amúgy ki kéne fizetni a 15m-et, ha alba jó EB-t fut akkor 20m alatt nem hozzuk el.Messa írta:Meg fogják ezt oldani Zubiék, mint ahogy Alexis esetében is tették. Majd kötnek rá egy 12M + 1+ 0,5 + további 1M abban az esetben, ha zöld alsónadrágban meccsenként 2,3 tiszta szerelési kísérletet bemutat..sura írta:Persze nem én adom a pénzt, de ha megér a Barcanak 12-t, akkor a 15-öt is érdemes lenne megadni, mert azonnal le lehetne bonyolítani az üzletet. a kivárás nagyon rosszul is elsülhet és a különbség nem nagyságrendi.
Mindig megy a nagy keménykedés, hogy csak x millióig vagyunk hajlandóak elmenni, aztán persze 2 hónap tárgyalás után mindig megadják, amit a másik csapat kér...
A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Most meg mondom, hogy 15 millióért fogjuk elhozni Albát, csak ehhez még kelleni fog néhány hét, hogy ezt a vezetőség is belássa
- Messa
Meg fogják ezt oldani Zubiék, mint ahogy Alexis esetében is tették. Majd kötnek rá egy 12M + 1+ 0,5 + további 1M abban az esetben, ha zöld alsónadrágban meccsenként 2,3 tiszta szerelési kísérletet bemutat..sura írta:Persze nem én adom a pénzt, de ha megér a Barcanak 12-t, akkor a 15-öt is érdemes lenne megadni, mert azonnal le lehetne bonyolítani az üzletet. a kivárás nagyon rosszul is elsülhet és a különbség nem nagyságrendi.

Persze nem én adom a pénzt, de ha megér a Barcanak 12-t, akkor a 15-öt is érdemes lenne megadni, mert azonnal le lehetne bonyolítani az üzletet. a kivárás nagyon rosszul is elsülhet és a különbség nem nagyságrendi.
- K900
- Jugador d'estrella
http://www.mundodeportivo.com/20120602/ ... 13937.html
Nah!!A Valencia 15 millióért adja Albát.Közben emellett a klub érdeklődik Iscó iránt is.
Nah!!A Valencia 15 millióért adja Albát.Közben emellett a klub érdeklődik Iscó iránt is.

Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."