kanty írta:Én is ezen a véleményen vagyok. Drogba hozhatna újat, ha jönne nyilván a padot is tűrné, csak nyerhetnénk vele. Rajta kívül jelenleg nem látok olyan csatárt, aki megérné. Olyanra gondolok, aki sok pénzbe sem kerül, plusz még minőséget is képes hozni és a játék olyan elemében erős amiben a mi játékosaink nem annyira.Sanama írta:Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.![]()
Cuenca hatvanszor értelmesebb játékot mutat mint Neymar srác. De hát itt a fél társaság Football Manager, vagy Fifa profi.
Drogba szerintem is elférne 1évre,akár 2re is simán, ha fizuban meg lehet vele állapodni, ésszerűen.
Viszont pénzt adni csatárért szerintem hülyeség lenne idén.
Cuneca pedig a fiatalok közül az abszolút kedvencem. Én többet látok benne, mint Telloba. Az nyilvánvaló, h mindkettőre nincs szükségünk, de remélem, h Isaac marad majd.
Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!