Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg fülsebész szeretne lenni, és arra gyűjt.kurdt írta:Évente 20-30 filmben szerepel. Állítólag azért, mert hatalmas tartozásokat halmozott fel a '90-es és 2000-es években...
Évente 20-30 filmben szerepel. Állítólag azért, mert hatalmas tartozásokat halmozott fel a '90-es és 2000-es években...visca el barca írta:
michael madsen h adhatja egy ilyenhez a nevét
michael madsen h adhatja egy ilyenhez a nevétGame90 írta:Visítok az ilyeneken:
http://www.youtube.com/watch?v=fcDaxyLfrNk
Lui, ha igazán szemét akarsz lenni, akkor a következő ajánlásod a filmklubban egy ilyen film leszBár szerintem Előd abban a pillanatban kitiltana.
Komolyan, szerintem pár év és csinálnak egy Megavidra vs. Megaponty című remekművet is.
HD-hoz és a sima DVDrip hez is van márMessa írta:Ez engem is érdekelne, szerdán néztem kb, akkor még nem találtam sehol.soadroli írta:Van már hozzá felirat?visca el barca írta:az iron skyra még erosen gyurokvhogy nem akaródzik megnézni
Ez engem is érdekelne, szerdán néztem kb, akkor még nem találtam sehol.soadroli írta:Van már hozzá felirat?visca el barca írta:az iron skyra még erosen gyurokvhogy nem akaródzik megnézni
Van már hozzá felirat?visca el barca írta:az iron skyra még erosen gyurokvhogy nem akaródzik megnézni
rajta vagyokvisca el barca írta:ha megtaláltad, szoljál nekem isREMY írta:Valaki tud valamit erről a filmről ?? --> The Cabin in the Woods
nagyon érdekelne már.. de sehol nem lehet még beszerezni normál minőségben, pedig 2011-es a film
amugy a videotékákban csak camos verzio van, pedig a filmet fél éve mutatták be az usaban... europaban viszont csak áprilisban...
ha megtaláltad, szoljál nekem isREMY írta:Valaki tud valamit erről a filmről ?? --> The Cabin in the Woods
nagyon érdekelne már.. de sehol nem lehet még beszerezni normál minőségben, pedig 2011-es a film
kanty írta:A mostohaapjával szerintem úgy volt, h látta, h az anyja és a tag viszonylag jól kijönnek és ezért tűrt. Az anyja sokat tett érte, még a bútorok egy részét is eladta azért, h ő suliba mehessen, szerintem úgy gondolta, h ennyivel tartozik az édesanyjának. Egy darabig tűrt, bírta aztán betelt a pohár. Az első részére is ezt a választ adnám: megígérte az anyjának, h nem fog bajba keveredni, nem rúgatja ki magát, aztán eljutott arra a pontra, h szinte mindegy volt minden.
SPOILER írta:Na de pont ez az, hogy ha kihívták 2v1-be, akkor ott már mehet minden, ott nyugodtan megütheti az iskolatanács tagjait is. És már egészen korán meg lett volna erre a lehetősége. Szülői viszony talán, de nem hiszem, hogy ha ilyen jó lett volna a viszonyuk, akkor az anyja engedte volna, hogy a végén elzavarja a mostohaapát. Végig Eric mellett állt, szeintem inkább félelemből volt együtt a pincérrel.
A mostohaapjával szerintem úgy volt, h látta, h az anyja és a tag viszonylag jól kijönnek és ezért tűrt. Az anyja sokat tett érte, még a bútorok egy részét is eladta azért, h ő suliba mehessen, szerintem úgy gondolta, h ennyivel tartozik az édesanyjának. Egy darabig tűrt, bírta aztán betelt a pohár. Az első részére is ezt a választ adnám: megígérte az anyjának, h nem fog bajba keveredni, nem rúgatja ki magát, aztán eljutott arra a pontra, h szinte mindegy volt minden.barca99 írta:SPOILER írta:...miért várt a "ketrecharccal" ennyit? Ott legálisan orrba verhette volna a hatodikosokat, mint ahogy meg is tette később. Kihívták először, lemegy, lerendezi, kész. A második ilyen dolog, hogy miért tűrte eddig a mostohaapja verését. Ugye az a film vége, hogy ha nem takarodik el, akkor elmondja a rendőrségnek, hogy mit tett velük. Nekem úgy tűnt, hogy sem anyagilag, sem egyéb módon nem függnek tőle, csak terrorizálja őket, ők meg tűrnek. Ha ilyen "egyszerű" volt a megoldás, miért kellett ennyit várni? Jó, nyilván Pierre mellett fejben is fejlődött egy év alatt, de így sem teljesen világos, miért várt ennyit.
Mire nem figyeltem?SPOILER írta:...miért várt a "ketrecharccal" ennyit? Ott legálisan orrba verhette volna a hatodikosokat, mint ahogy meg is tette később. Kihívták először, lemegy, lerendezi, kész. A második ilyen dolog, hogy miért tűrte eddig a mostohaapja verését. Ugye az a film vége, hogy ha nem takarodik el, akkor elmondja a rendőrségnek, hogy mit tett velük. Nekem úgy tűnt, hogy sem anyagilag, sem egyéb módon nem függnek tőle, csak terrorizálja őket, ők meg tűrnek. Ha ilyen "egyszerű" volt a megoldás, miért kellett ennyit várni? Jó, nyilván Pierre mellett fejben is fejlődött egy év alatt, de így sem teljesen világos, miért várt ennyit.
Fú, hát én már a Cloud Atlast is nagyon várom, de ez is ígéretesnek tűnik
pont most néztem meg én isEazzy írta:Most néztem meg a Project X-et. Azta elborult egy film...nem röhögtem szét magam, de végig vigyorogva néztem. Ez az a buli, amiről mindenki csak beszél, hogy milyen jó lenne, meg mekkora állatság, stb. De nyilván soha senki nem csinálná meg. Hangulatba hozza az embert.
ezen az oldalon is vannak omég olyan filmek amik jók.sjay írta:Köszi mindkettőtöknek, és persze, nem hollywoodi filmekről akartam hallani, ezek megfelelnek!
Köszi mindkettőtöknek, és persze, nem hollywoodi filmekről akartam hallani, ezek megfelelnek!visca el barca írta:valós sorozatgyilkosokról szóló filmek (persze nem mozis, látványos, rettegős darabok, inkább dokumentalista jellegűek, de nem dok filmek.)sjay írta:Valaki tudna nekem sorozatgyilkosokról szóló, vagy velük foglalkozó krimi-thrillereket ajánlani? Pl. Hetedik, Zodiákus, Csontember. Hasonlóak kellenének.
a szürke ember (albert fish),citizen X (andrej csikatilo) , ted bundy sztori (ted bundy), tébolyult (ed gain)
amugy meg gyilkosság lólépésben, mr brooks, lepkegyűjtő és a többi, most ennyi jutott eszembe