Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidalt ne írjuk még le! Lehet nem lesz már a régi, de megérdemli az esélyt.kurdt írta:Planas kb évek óta alapember a B-ben és az összes utánpótlás válogatottban. 21 éves. A Barçának kéne egy tartalék balhátvéd Jordi Alba mögé (én Adrianót annyira nem erőltetném, ha lenne rá vevő, tőlem mehet). Miért nem játszik többet az első csapatban?
Múltkor vmi olyasmit olvastam elképzelhető, h távozik.lui1698 írta:Jut eszembe, Kiko gyerekkel most akkor mi van?
Én úgy emlékszek, hogy valamikor feljön majd az a-hoz, vagy nem?
Tetszik a védelem.Gareth Tello írta:A spanyol U21-esek újabb Eb-selejtezőt nyertek:
Észtország U21 0-1 Spanyolország U21 (Isco 40').
De Gea - Montoya, Bartra, Muniesa, Planas (cséká) - Koke, Romeu, Isco - Sarabia, Rodrigo, Muniaín.
Tello is beállt csereként.
Szerintem nem a center kilététől függ az ő játéka, egyszerűen nincs helye, nincs területe, az egyénisége és a kreativitása vissza van szorítva, nem dobáljuk ki szélre a labdákat kontráknál, inkább visszafogjuk vagy Messit keressük. Ha le is tudna futni az alapvonalig, alig követik bent középen. Ettől függetlenül tapasztalatra és fejlődésre van szüksége, amiben egyetértünk, h nem feltétlenül itt fogja megszerezni. Én Cuenca-nal tehetségesebb játékosnak tartom.daffy írta:igen,erre gondoltam. tello SZERINTEM nem tud jelenleg olyan játékot,ahol ne kéne középre torony,mert egyelőre kevés ahhoz,hogy cselezzen vagy pontosan oldalt váltson,ha meg vissza kell passzolnia,akkor ugyanúgy elvész az első számú erénye(a sebessége),ahogy az elveszne bale esetében is.recrea írta: Nem feltétlenül kell középre torony, h szélső játékot játszunk
igen,erre gondoltam. tello SZERINTEM nem tud jelenleg olyan játékot,ahol ne kéne középre torony,mert egyelőre kevés ahhoz,hogy cselezzen vagy pontosan oldalt váltson,ha meg vissza kell passzolnia,akkor ugyanúgy elvész az első számú erénye(a sebessége),ahogy az elveszne bale esetében is.recrea írta: Nem feltétlenül kell középre torony, h szélső játékot játszunk
szerintem mehet véglegessel. valószínűtlen,hogy visszasírjátok majdhosszabbítani vele, aztán továbbadni a spanyol elsőosztályba kölcsönbe? hátha lesz belőle valami. vagy eladni most valamennyi pénzért? mindkettőben ott a kockázat.
A posztja és erősségei egyértelműek, a tudásáról nem kaptunk elég információt, ennyi. Ahhoz vagy többet kell játszania nálunk, és/vagy másik csapatba kell igazolnia, fejlődnie kell.daffy írta:most akkor eldöntötted,hogy klasszikus szélső vagy nem tudjuk eldönteni,hogy milyen focista?recrea írta:Aki negatív véleménnyel van Tello-ról, az nézi a srác játékát, de nem látja. Tello klasszikus szélső, egy egyéniség. Nagyon keveset töltött az első csapatnál ahhoz, h el tudjuk dönteni milyen focista.
nekem arron lennon és walcott jut róla először eszembe. egyébként ha klasszikus szélső,akkor már nem való a barcába,mert nálatok hiába fut valaki gyorsan és adogat be,nincs középen torony.
most akkor eldöntötted,hogy klasszikus szélső vagy nem tudjuk eldönteni,hogy milyen focista?recrea írta:Aki negatív véleménnyel van Tello-ról, az nézi a srác játékát, de nem látja. Tello klasszikus szélső, egy egyéniség. Nagyon keveset töltött az első csapatnál ahhoz, h el tudjuk dönteni milyen focista.
Mert egy fogalmatlan játékos, aki fut és elrúgja a hosszú felé, ami idén 4-5x beakadt. De csak foglalja a helyet, nem ér fel az A-csapat szintjéhez, szóval ne maradjon. Személyes problémám, hogy buta ehhez a játékhoz, és még a technikája sincs meg. Ha egészségesek a csatáraink, köze nincs semmihez. És még egy ilyen szezonunk nem lehet, hogy Afellay nincs, és fél évig Villa se, többször lesérül 1-2 hónapra Pedro és Alexis is...herlius írta:És mégis miért? Valami személyes problémád van vele, hogy ilyen hangnemben írsz? Nem hinném, hogy bármelyik játékosunk is rászolgált rra, hogy kiutáljuk a csapatból. Ha problémád van vele, akkor normális stílusban is hangot adhatsz ennek.Tocy írta:Tello tűnjön innen.
És mégis miért? Valami személyes problémád van vele, hogy ilyen hangnemben írsz? Nem hinném, hogy bármelyik játékosunk is rászolgált rra, hogy kiutáljuk a csapatból. Ha problémád van vele, akkor normális stílusban is hangot adhatsz ennek.Tocy írta:Tello tűnjön innen.