Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez lehet az szerintem:sjd írta:btw, nem volt ennek a sztorinak egy CGI-animációs feldolgozása? Nagyon rémlik ez a történet, de biztos vagyok benne, hogy nem ezekkel a rajzolt figurákkal láttam, meg pár helyen máshogy is alakult (pl. a T-Rexre asszem egy barlangot omlasztottak meg ilyenek)
Igen, érdemes.messideco írta:sjd: akkor te ajánlsz vasárnap este.
Amúgy az Amerikai pszichot érdemes megnézni?
Akkor jöhet vasárnap, egy nem kötelező, bónusz ajánlás a fórum valamelyik tagjától?
VEB-el és Bob-al értek egyet, szerintem ezek a nem kötelező ajánlások csak összekavarják az egészet. Mivel nem kötelező szerintem kevesebben fogják megnéznimessideco írta:
Akkor jöhet vasárnap, egy nem kötelező, bónusz ajánlás a fórum valamelyik tagjától?
Nem vagyok ilyen szőrös szívű amúgy, csak a dínós az pont olyan, ami az én ízlésemnek nagyon nem fekszik (nekem ez a bugyuta, de megértem azt is, aki lát benne valamit), a másik meg egy jó film elrontva, szerintem.lui1698 írta:Hűha Kanty, jelwaz jól alánk licitált ami a pontokat illeti.
Így sajnos a következő film úgy indul, hogy max. 5 pontot kap, és minden fél óráért levonok 1-et.
Amúgy gőzerővel keresem a Könyörtelenek "utódját", de eddig még nem akadtam méltó örökösre. Nem adom fel míg meg nem lelem.
Változó szerintem.messideco írta:Nekem is úgy volt, hogy kiválasztottam hat filmet, de szerintem nem azok közül lesz.
Azért nehéz dolog az ajánlás, tudjátok meg
Ő csak kettőt ajánlott, tehát nincs veszve minden.lui1698 írta:Hűha Kanty, jelwaz jól alánk licitált ami a pontokat illeti.
Így sajnos a következő film úgy indul, hogy max. 5 pontot kap, és minden fél óráért levonok 1-et.
Amúgy gőzerővel keresem a Könyörtelenek "utódját", de eddig még nem akadtam méltó örökösre. Nem adom fel míg meg nem lelem.
Aham. Muszáj, lesz tartani a szintet.messideco írta:H érted, hogy utódját? A következő ajánlást?
Bár leszavaztátok, de ha majd kell, én ajánlok nektek egy rövidfilmet (20 perc) meg egy egészestéset.messideco írta:A bónuszajánlást lökhetné akár valamelyik külsős is az oldalról nem?
Így igaz. "A mai világban" nem lehet úgy dobálózni a pontokkal(sem).lui1698 írta:Csak szigorúbb neveltetést kaptunk, mint az átlag.messideco írta:szerk2:
lui és kanty a két legnagyobb filmsznob 5,7-es átlagértékeléssel![]()
Belénk még azt nevelték, hogy módjával kell bánni a kenyérrel, szalonnával illetve a filmekre adott pontokkal.