Fside írta:Elnézegetve a hozzászólásokat, mindenki a védelem megerősítéséről beszél. Valóban szükségünk van egy bal ill. középső bekkre, én is T. Silvára és Albára szavazok, habár előbbit nem hinném, hogy eladja a Milan.
Szerintem a következő szezon eredményessége szempontjából mégsem ez lesz a mérvadó! Kellene venni egy klasszis befejező csatárt, ha versenyképesek szeretnénk maradni. (a realmadrid is annak köszönheti a bajnoki címét, hogy volt 2-3 klasszikus befejező támadója, ami ebből a Barcából hiányzott...)
Villa az egyedüli alternatíva erre a posztra, szerintem Alexisnek nem ez a megfelelő helye. Persze Pedro, Fabregas, Ini - sőt még Mr Shakira is - tud ezen a poszton játszani... de valóban ezt akarjuk? Támogatom a fiatalok beépítését, de úgy gondolom, hogy kicsit átestünk ebből a szempontból a ló másik oldalára, szerintem Telloval, Coencával felállva nem fogunk jövőre sem BL-t / bajnokságot nyerni.
Szerintem elsősorban egy Eto'o típusú csatárra volna szükségünk, aki hajt mint egy állat, technikás, jó egy az egyben és beépíthető a játékrendszerbe. Én Falcaora szavaznék, szerintem minden szempontból tökéletes választás volna.
Sajnálom, hogy Tito és Zubi ezt nem így gondolja és csak a védelemet akarják erősíteni...
A védelmet meg kell erősíteni, ez nem is lehet kérdés! A középpálya rendben lesz, még úgy is, ha esetleg Keita megy! ebben az esetben Masc többet játszana középen. A csatár kérdés érdekes...először én nem támogattam, és nem értettem miért is akarunk oda valakit. Tény, hogy létszámban megvagyunk, és én még bízom Villában, de valahogy kevésnek tűnünk. Sanchez jövőre jobb lesz, mint idén volt, ha elkerülik a sérülések, Villa visszatér, Pedro remélem ismét formába lendül, Messi meg Messi...ez jól hangzik, de mi van, ha nekik nem megy, vagy eltiltottak, sérültek? Ekkor előkapjuk Cuencat, aki bár csalódást nem okozott, de nem is hiszem, hogy kiélezett helyzetbe őt szeretnénk a pályára. Vagy jön Tello, aki bárkit lefut, de semmit nem érünk vele, mikor az ellenfél 20 méterre betömörül a kapujától. Vagy Affelay, aki bár jó játékos, de tudtommal ő inkább középpályás, valamint itt még nem tudjuk mire képes, mert alig játszott. Szóval én az utóbbi 3ból 2 játékost beáldoznék egy csatárra. Az meg külön furcsa, hogy azt írják, hogy Tello lehet meg kölcsönbe vagy végleg, és ha Afiért jön jó ajánlat, akkor mehet ő is...és ebben az esetben sem igazolunk????