LG írta:Sanama írta:Keitat be kéne vonni a Silva projektbe és kész. Alba meg Silva és kész a keret részemről.
De a Milan nem hülye. Ha kell nekik Keita, és Keita menni akar, akkor azt ugye tudjuk, h megteheti ingyen, szóval e miatt nem lesz könnyebb dolgunk Thiago Silvával.
Keita pont az a játékosunk, akiről el tudom hinni, hogy belemegy abba, hogy cserealap legyen, és a Milannál csak (...) normál fizetést kapjon. Legalábbis én úgy értelmezem, hogy ő még játszani akar, valahol alapember lenni, nem pedig az a lényeg, hogy tudjon venni még egy nyaralót meg két sportkocsit. Persze ez csak az én feltételezésem, és az is biztos, hogy senki nem a saját pénzének ellensége, főleg nem egy karrierje végén járó focista.
20 millió euró + Afellay + meggyőzzik Keitát, hogy a Milanba menjen - ez így egy korrekt ajánlat lenne Silváért.
Ha már itt járunk, nem értem egyébként Silvát miért ragaszkodik ennyire a Milanhoz. Ez volt a harmadik éve ott, most cserélik ki a fél keretet, amire állítólag nincs sok pénze Berlusconinak, tehát a jövőkép sem túl fényes.