Varatrix írta:Nekem ez a csatár kérdés már ilyen rossz beidegződésnek tűnik. Évente egy csatár kell akkor mindenki megnyugszik. Ilyen "Kenyeret és cirkuszt a népnek" feeling. A mi játékrendszerünkben Eto'o óta senkit nem neveznék klasszikus centernek. Ráadásul nem hiszem ha Xaviesta adna közel akkora zsugákat Cesc lábára (mondjuk) akkor ne lenne képes középről befejezni a támadást.
A védőkérdés nekem is furcsa. Ha lesz két érkező szerintem elkerülhetetlen hogy valaki távozzon.
Jobb: Alves/ Montoya (korrekt)
Közép: Puyi, Piqué, Masch, Fontás, Bartra, Muniesa, + tegyük fel TS
4 minőségi védő / 3 fiatal (ez kicsit sok) Ezt kicsit az enyhítené ha jövőre Masch nagyobb szerepet kapna a kp-n, ez ügye Keita távozásával járna szvsz. Vaagy a B terv ami szerintem sokkal kézenfekvőbb volna: Javi Martinez aki Mascheranoi magasságokba emelkedve tud kp-n és a védelemben játszani.
Bal: Jordi (remélem), Abi, Adriano
Én nem lepődnék meg Adriano távozásán. Két balossal elegek vagyunk, de ez nagyban függ Abidal álapotától.
Középpálya:
Egyátalán nem értem Dos Santos felhozatalát egy ilyen erős névsorba. Esélye sincs a srácnak.
Optimális keret szémomra + azok akik lesznek, de nem értem miért:
Valdés, Pinto
Alves, Montoya, Puyol, Piqué, Masch, Javi Martinez, Fontás, Bartra, Muniesa, Alba, Abidal. (11 hombre. Jézus Navas

! )
Busi, Xavi, Ini, Thiago, Fabre, Dos S,
Messi, Alexis, Pedro, Villa, Cuenca, Tello
Pont 25! Bár feleslegesen hosszú a védőnévsor. Bartra és Muniesa felhozatala felesleges! Viszont én innen Titoékra bízom a tervezést rátok meg a spekulálást. Ez az én szerény véleményem. Legközelebb igyekszem akkor írni ide, ha konkrétumok lesznek. Köszönöm a türelmét annak aki végig olvasta.