Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Mihu
Director del Fútbol

2012.05.31. 21:39:20

LG írta: Pont arra próbálok rávilágítani, h a válogatottaknál sem nemzeti alapon kötelezzük el magunkat. Ha vki magyar, de eleve utálja a focit, az nyilván nem azonosul a válogatottal. A magyar válogatottnál meg nem az a bajom, h nem ennyire pengék, hanem, h a csapat magját antipatikus, primitív emberek adják, mint pl. a lejjebb emlitett Huszti, de említhetném a pénzéhes celeb Dzsudzsákot, van a favágó Vanczákot, akiket egyszerűen nem tudok őszintén szeretni, nem tudok velük azonosulni.

Alattad Kanty leírta a lényeget. Dolog,hogy antipatikusak neked, de megfordítom, ha a Németek meg szerethetőek,ettől még nem az lesz a hazád, hogy úgy "beszélj" róluk,hogy MI... ez itt fura páraknak, leírtam,h nekem miért, változtatni nem tudok/akarok a nézeteden,csak leírtam a sajátom. Ozsi
Hát szerintem meg a válogatottal pont hogy nemzeti alapon kötelezzük el magunkat, mivel azt nem választhatjuk, hogy melyik országba születünk, ergo melyik ország válogatottja képviseli a hazámat. Én sem szeretem azokat az embereket, akik a magyar válogatottban játszanak, illetve azt sem szeretem, ahogy a válogatott játszik. DE!!! Ahogy a Barcával kapcsolatban is, ha mondjuk a kerethez tartozna Dani Alves, Busquets, Schweinsteiger, Ronaldo és mondjuk Ibra, akkor is büszkén venném magamra a mezt a vasárnap esti focik alkalmával, és nem festetném újra a szobám egyik falát azért, mert zavarna a Barca címer, és a gránátvörös-kék színek. Tehát ha választottam egy csapatot (márpedig a születésemnél alanyi jogon választottam a magyar válogatottat) akkor is szurkolok nekik, ha mondjuk később olyanokat igazolunk, akiket én nem szeretek, mert ahogy magukra öltik szeretett csapatom mezét, onnantól kezdve ők is azt a célt szeretnék elérni, amit én: nyerjen a csapat.
Kép
miihii
KHAL

2012.05.31. 21:32:36

Klubszinten nálam is teljesen elfogadható,ha valaki T/1-ben említi imádott csapatát,én is így beszélek a BARCÁról,mert számomra több,mint egy klub. A hosszú évek során hatalmas mértékben beleivódott az életembe és különös fontossággal bír ez a csapat. Ez megengedhető sztem és rengeteg fociszurkoló van így vele.

Más téma a magyar rész,meg a válogatott.
Én gyerekként természetesen első körben a magyar focival ismerkedtem és az öregek,akikkel hallgattam a körkapcsolást a lépcsőház előtt ülve,Fradisták voltak,így feléjük tendáltam.Elég sokáig élénken szurkoltam nekik,szintén "mi"-ként említve. Később sokan küldtek is érte mondjuk,h ha már egerszegi vagyok,akkor miért nem a Zete meg ilyenek. Mintha ez kötelező lenne.Pedig fogalmam sem volt a kék-fehérekről (köszönhetően a sok másodosztályú évnek is,amit sosem követtem),és csak mert itt élek nem érzem,h feltétlenül nekik kéne hajtanom. (Nem,még a bajnoki cím alkalmával sem voltam ZTE szurkoló :D )
Válogatott szinten is hasonlóan gondolom.
Régebben számomra szerethetőbb volt a válogatott és egyáltalán a magyar foci.De ezt mára szinte teljesen kiölte belőlem az,ami itt megy... A válogatottnak is sokkal nagyobb szívvel szorítottam anno,de már hosszú évek óta nem tud nagyon meghatni. Megnézegetem a meccseket hébe-hóba,de nem alapvető program.És más válogatottaknak sokkal inkább tudok szurkolni,mert szerethetőbbek számomra.Ettől függetlenül nem tudnám egyiket sem T/1-ben használni,mert azért nemzeti szinten tényleg nagyon furán,idegenül hat. És igazából ez számomra is visszatetsző másoktól,bármennyire is nem igazán érdekel a válogatottunk.Ettől függetlenül természetesen "robotpilóta üzemmódban" szurkolok a magyaroknak,de nem tud annyira lázba hozni a csapat,mint mondjuk másik válogatott.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.31. 21:15:01

ozsimiki írta:Én itt nem akarom megállapítani,h ki Nagy Magyar,meg ki Nagy Feró, ki nem, de válogatott esetében nekem is nagyon-nagyon fura ez a T/1...sose jönne a számra egyik kedvenc válogatottam esetében sem.

Klub csapat az teljesen más tészta, gondolom nem kell kifejteni miért, ott azért nem Nemzeti alapon "kötelezzük" el magunkat.

BARCA,de még M.U., Ajax esetében is szoktam T/1et használni, de Spanyol,Brazil,Holland csapat esetében sosem, pedig aztán majd 20éve szurkolok mindnek.

Az meg a másik dolog LG,hogy mi a fene köze van ennek ahhoz,h a jelenlegi Magyar válogatott nem annyira penge? mert szerintem az égvilágon semmi, max nem nézed meg a meccseiket, ha annyira a megagigaszuper Német focihoz vagy szokva, ettől még a hazaiság kérdését nem kell érinteni, vagy pont ezért utóbbinál "használni...".
Pont arra próbálok rávilágítani, h a válogatottaknál sem nemzeti alapon kötelezzük el magunkat. Ha vki magyar, de eleve utálja a focit, az nyilván nem azonosul a válogatottal. A magyar válogatottnál meg nem az a bajom, h nem ennyire pengék, hanem, h a csapat magját antipatikus, primitív emberek adják, mint pl. a lejjebb emlitett Huszti, de említhetném a pénzéhes celeb Dzsudzsákot, van a favágó Vanczákot, akiket egyszerűen nem tudok őszintén szeretni, nem tudok velük azonosulni.

Alattad Kanty leírta a lényeget. Dolog,hogy antipatikusak neked, de megfordítom, ha a Németek meg szerethetőek,ettől még nem az lesz a hazád, hogy úgy "beszélj" róluk,hogy MI... ez itt fura páraknak, leírtam,h nekem miért, változtatni nem tudok/akarok a nézeteden,csak leírtam a sajátom. Ozsi
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.31. 21:14:45

ozsimiki írta:
Az meg a másik dolog LG,hogy mi a fene köze van ennek ahhoz,h a jelenlegi Magyar válogatott nem annyira penge? mert szerintem az égvilágon semmi, max nem nézed meg a meccseiket, ha annyira a megagigaszuper Német focihoz vagy szokva, ettől még a hazaiság kérdését nem kell érinteni, vagy pont ezért utóbbinál "használni...".
Ezt adom.
Ha a válogatott most egy top csapat lenne, számodra szimpatikus játékosokkal, akkor szurkolnál nekik? A magyar válogatottnak nem azért szurkol valaki, h kik játszanak benne, hanem azért mert a saját vérét/népét képviselik.
S ez nem azon múlik, h ki mekkora magyar, amúgy a kifejezés maga hülyeség, mert ilyent nem lehet mérni. Nekem úgy jön, h a saját népednek szurkolsz, akármilyen sportról legyen szó, s mindig ők az első számúak, persze válogatott szinten.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.31. 21:12:17

Messa írta: Mihuval egyetértek, én akármennyire vagyok spanyol drukker, nem áll rá a nyelvem, hogy T/1-ben beszéljek róluk. Nálam a T/1 az országomat, az anyanyelvemet, a szülőföldemet jelenti. Anélkül, hogy hungarista, meg 'nagymagyar' lennék.
Pontosan. Azokkal sem értek egyet, akik már sportot űznek abból, hogy minél nagyobb magyarok legyenek, de ugyanakkor nem értem, hogy miért kell megtagadni valakinek a magyarságát.

Megértem, hogy sok helyzetben nem jó dolog magyarnak lenni, és a nemzet nagy részével én sem vállalok szívesen közösséget, de pont ez az egyetlen dolog, amit nem lehet választani.
A spanyol válogatottat én is jobban szeretem, mint a magyart, de nem tudok utóbbiaknak nem szurkolni, mivel az én képviseletemben (kvázi értem) játszanak. Éppen ezért fogok mindig is szorítani nekik játékosoktól és teljesítménytől függetlenül. Ugyanígy politikai véleménytől függetlenül sosem fogom azt kívánni, hogy a mindenkori kormány hozzon rossz döntéseket.
Számomra egyébként ez az egész európai kozmopolitaság egyszerűen divat. Pont ugyanolyan dolgok tesznek mindenkit európaivá, mint magyarrá, csak sokan menőbbnek érzik előbbit erőltetni. Az is épp elég baj már, hogy a nemzeti zászlót például az egyik politikai oldal állandóan megtagadja, a másik pedig politikai tőkét kovácsol belőle, és így az eredeti jelentése egyáltalán elveszett. Ma a magyar lobogó egy házra kitűzve gyakorlatilag felér egy pártlogóval.

Egyébként én már a Barca kapcsán is próbálom elkerülni a T/1-et (inkább más csapatokkal való összehasonlításban jön elő belőlem), ugyanis tulajdonképpen jobban belegondolva semmi nem köt a Barcelonához. Ha odamennék a 60 éve bérletes, Franco alatt elnyomásban élő katalán bácsihoz, és elkezdenék t/1-ben beszélni a Barcáról, sztem úgy végna pofon, hogy a fal adja a másikat, és teljesen jogosan tenné ezt.
És sztem a németek is kiröhögnék azt a magyart, aki az Eb alatt ilyet szólna nekik, hogy "milyen szép győzelmet arattunk tegnap".
Azért bármennyire is szeretnénk többet látni bele, mégiscsak arról van szó, hogy x éve megtetszett egy csapat játéka, ezért megnézed évi x meccsüket, beszélsz róluk stb. Most ettől tudsz azonosulni a németekkel vagy a Barcával?
Ez nem valami kötelék, és annak is meglehetősen egyoldalú. (Velem se Xavi, se Messi, se Schweinsteiger nem vállalt közösséget, jelentkezzen, akivel igen) A Trónok harca vagy bármilyen másik sorozat kapcsán sem használ senki T/1et érdekes módon...
Pont az a nemzeti közösség jogosít fel a közösködésre, ami teljesítménytől független.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.05.31. 21:15:11-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.31. 21:04:28

Én itt nem akarom megállapítani,h ki Nagy Magyar,meg ki Nagy Feró, ki nem, de válogatott esetében nekem is nagyon-nagyon fura ez a T/1...sose jönne a számra egyik kedvenc válogatottam esetében sem.

Klub csapat az teljesen más tészta, gondolom nem kell kifejteni miért, ott azért nem Nemzeti alapon "kötelezzük" el magunkat.

BARCA,de még M.U., Ajax esetében is szoktam T/1et használni, de Spanyol,Brazil,Holland csapat esetében sosem, pedig aztán majd 20éve szurkolok mindnek.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.31. 21:02:35

Messa írta:
LG írta:Nem is tudom...a német válogatottról van szó, akkor gyakran nálam is nagy a kísértés a T/1-re, de nem teszem meg, mert tudom, h vki biztos így reagálna rá, ahogy te most.
...
Mégsem merek róluk T/1-ben beszélni, mert tudom, h vmelyik szűk látókörű, magát nagy magyarnak valló nehéz felfogású megtalál, és hazaárulással vádol érte. :mrgreen:
Hát szerintem akkor itt elég sok nehéz felfogású és szűk látókörű ember van a fórumon. Legalábbis én biztosan beletartozom. De tudjuk, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :wink:

Egyik haverom főnöke mondta ezt meg tökéletesen, ő nem magyar hanem európai. Valld annak te is magad, és senki nem fog hazaárulással gyanúsítani. :wink:

Mihuval egyetértek, én akármennyire vagyok spanyol drukker, nem áll rá a nyelvem, hogy T/1-ben beszéljek róluk. Nálam a T/1 az országomat, az anyanyelvemet, a szülőföldemet jelenti. Anélkül, hogy hungarista, meg 'nagymagyar' lennék.

És egy magyar-spanyol meccsen eszembe nem jutna nekik szurkolni.
Én is magyarnak vallom magam, egy olyan magyarnak, aki nem szereti a magyar focit, nem tud vele azonosulni. Értem én a Ti álláspontotokat, h szeretni kell őket, mert mieink, akármennyire is bénák, de én nem tudom se a sajátjaimnak tekinteni őket, se szerezni őket. És nem is azért, mert bénák, nem lenne semmi bajom, ha szerény képességű, de szimpatikus, magukból maximumot kiadó játékosok alkotnák a csapatot, de ehelyett szerény képességű, antipatikus, agyatlan bunkókból áll a csapat, már tisztelet a kivételnek, és még azt sem lehet elmondani, h megszakadnának a sikerért. Higgyétek el, nagyon sok magyar van hasonló véleménnyel a magyar játékosokról. Van rengeteg olyan sportolónk, akikre valóban büszkék lehetünk, mégis ezek a majmok keresik a legtöbb pénzt, ők vannak rivaldafényben, más sportágak klasszisai meg megélhetési gondokkal küzdenek.
Szóval sztem ha vki magyar, akkor annak nem kell szeretni a magyar focit, és a magyar válogatottat, és T/1-ben sem kell róluk beszélnie.
Talán huszti szabika nyilatkozta a svédek elleni vesztes meccs után anno, h aki szerint vereséget érdemeltek a válogatott az nem magyar, hát egészségére. :lol:

T/1 személyt pedig olyan esetekben szoktam használni, ha bizonyos emberekkel, csoportokkal azonosulni tudok. Magyarként, ha a magyar nemzetről van szó, használom, mert azonosulni tudok vele.
Ha a magyar válogatottról van szó, néha használom, még ha nehezemre is esik, de sztem ezentúl nem nagyon fogom, max ha lesz majd egy olyan generáció, amit tényleg el fogok tudni fogadni.
A német válogatottal kapcsolatban még nem használtam, de sokszor nagy volt a kísértés. Nem látok kivetni valót, ha egy válogatott szurkolója így tesz, ahogy volt már rá példa a fórumon, illetve a Mihu által idézett blogon is megtörtént. Ezek az emberek nem az adott nemzetiséggel, hanem az adott válogatottal, és annak szurkolóival azonosulnak, ami nagy különbség. :!: Ha nálatok ez nem fér bele, elfogadom, de ti meg fogadjátok el, h vkiknél igen is belefér, és ne kössetek bele ezért senkibe, ne kérdőjelezzétek meg a magyarságát.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.31. 20:26:17

LG írta:Nem is tudom...a német válogatottról van szó, akkor gyakran nálam is nagy a kísértés a T/1-re, de nem teszem meg, mert tudom, h vki biztos így reagálna rá, ahogy te most.
...
Mégsem merek róluk T/1-ben beszélni, mert tudom, h vmelyik szűk látókörű, magát nagy magyarnak valló nehéz felfogású megtalál, és hazaárulással vádol érte. :mrgreen:
Hát szerintem akkor itt elég sok nehéz felfogású és szűk látókörű ember van a fórumon. Legalábbis én biztosan beletartozom. De tudjuk, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :wink:

Egyik haverom főnöke mondta ezt meg tökéletesen, ő nem magyar hanem európai. Valld annak te is magad, és senki nem fog hazaárulással gyanúsítani. :wink:

Mihuval egyetértek, én akármennyire vagyok spanyol drukker, nem áll rá a nyelvem, hogy T/1-ben beszéljek róluk. Nálam a T/1 az országomat, az anyanyelvemet, a szülőföldemet jelenti. Anélkül, hogy hungarista, meg 'nagymagyar' lennék.

És egy magyar-spanyol meccsen eszembe nem jutna nekik szurkolni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mihu
Director del Fútbol

2012.05.31. 20:21:37

LG írta: Nem is tudom...a német válogatottról van szó, akkor gyakran nálam is nagy a kísértés a T/1-re, de nem teszem meg, mert tudom, h vki biztos így reagálna rá, ahogy te most. Én teljesen magaménak érzem a német válogatottat, hiába nem vagyok német, a piros mezes bohócokat, akik elméletileg Magyarországot képviselik pedig egy kicsit sem tudom annak érezni. Sztem ezzel amúgy nincs semmi gond, nagyon sokan vannak, akik nem saját országuk válogatottjának, hanem egy idegennek szurkolnak, és szerintem ez a sport szépsége, nem kéne nemzetiségi kérdést csinálni belőle! Ha T/1-en kiakadsz, akkor mit szólsz ahhoz, h sok magyar szeretett válogatottjának zászlaját, nemzeti színét festi az arcára/testére? Vagy azt szted rendben van? Sztem igen. Attól, h vki szívvel lélekkel szurkol egy idegen válogatottnak, még nem kell megkérdőjelezni a magyarságát, emberségét, ha T/1-ben beszél/ír, az nem jelenti, h az adott nemzetiségűnek vallja magát, hanem csak az adott nemzet futballcsapatának szurkolója, ami komoly különbség. A másik kérdés, h kell-e a magyar válogatottnak szurkolni? Vmilyen szinten én is szorítok nekik, mert mégiscsak Magyarországért játszanak, de egyenként szinte mind teljesen antipatikus játékos számomra. Ha vki ennek a bagázsnak nem tud szurkolni, én abszolút megértem! Miért lenne muszáj nekik szurkolni? Azért mert magyarok? Ennyi erővel a drága kormányunkat is szeretni kéne, mert elméletileg ők is magyarok, elméletileg ők is Magyarország haladását szorgalmazzák. Attól, h vmi, v. vki magyar, még lehet rossz, és a magyar válogatott számomra rossz, bár mondom, még így is szurkolok nekik, magam sem tudom miért. A német válogatott viszont a FUTBALL számomra, imádom őket nézni egyszerűen! Mégsem merek róluk T/1-ben beszélni, mert tudom, h vmelyik szűk látókörű, magát nagy magyarnak valló nehéz felfogású megtalál, és hazaárulással vádol érte. :mrgreen:
Egyáltalán nem tartom magam szűk látókörűnek, és nagy magyarnak sem. Persze tisztázni kell mit értünk nagy magyar alatt...az aki a kocsijának hátsó szélvédőjére felragasztja a piros-fehér csíkosan kitöltött nagy Magyarország térképet, és hasonlók? Mert ha ezt, akkor nem tartom nagy magyarnak magam :D Én csak egyszerűen elvből nem tudok azonosulni annyira egy másik válogatottal, hogy T/1et használjak. A Barca esetében ez ösztönből jön. Ha megpróbálnék hadarni, akkor is T/1-ben beszélnék. De a brazilokkal kapcsolatban ez még sosem fordult elő. Pedig gyerekkorom óta szurkolok nekik.

Bármennyire is gondolkozok, egyszerűen mindig arra jutok, hogy nem, egyszerűen nem tudnék annyira azonosulni egy válogatottal hogy T/1-ben beszéljek.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.05.31. 20:15:56

daffy írta:
S.Agüero írta: Pia, természetesen ittam már, de nem nagy mértékben, meg amúgy is inkább a kevertet szeretem. Pl : narancsvodka, boroskóla, spiretosbor. Berúgni egyszer sikerült, de az is csak annyi, h félreállt a szemem, nem tudtam egyenesen menni, szédültem, de semmi komoly. :D
Mátyás,mi az a természetesen? :D most mész gimibe és természetesen már berúgtál? hát igen,ezek szerint én már öreg vagyok,mert az én időmben... :)
egyébként nem rúgtál be. a berúgás ott kezdődik,amikor már ülve el tudsz esni és mind1,hogy nyitva van a szemed vagy csukva,mert ugyan azt látod.

amit sose igyál: ice tea+hubi. négyen gondoltuk úgy,hogy 1-1 korsó teás hubit lehörpölünk húzóra,lehörpöltük,majd vissza is jött. tulajdonképpen ugyanazon a hőfokon,mert vagy 2 másodpercet töltött bennünk

ui: gondolom kash írásaira matyiztál eddig :twisted:
Ki az aki ennyi idősen a mai világban még nem ivott alkoholt? :)

Osztálytársa(i)m ezzel vágnak fel, h ők berúgnak, cigiznek...
Gondolom isznak vagy 1 pohár pezsgőt aztán játsszák, h ők hogy berúgtak...
Szánalmas.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.05.31. 19:43:25

Valaki letudná nekem fordítani ezt a szöveget magyarra? Vagy már van magyar fordítása?
Heres the thing that makes life so interesting. The theory of evolution claims that only the strong shall survive. Maybe so...maybe so...But the theory of competition says just because their the strong doesn't mean they cant get their ass's kicked. Thats right. See what every long shot, come from behind underdog will tell you is this. The other guy may in fact be the favorite, the odds maybe stacked against you, fair enough. But what the odds don't know is this isn't a math test. This is a completely different kind of test. One where PASSION has a funny way of trumping logic. So before you step up to the starting line, before the whistle blows, and the clock starts ticking. Just remember out here the results don't always add up. No matter what the stats may say, and the experts may think, and the commentators may have predicted, when the race is on all bets are off. Don't be surprised if someone decides to flip the script and take a pass on yelling uncle. And then suddenly as the old saying goes, WE GOT OURSELVES A GAME!
http://www.youtube.com/watch?v=LccxeBMLibY Ebből a bideóbol van ha valakinek ismerős.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.31. 18:31:09

Mihu írta:Úr Isten..... :? :? :? :? Komolyan mondom hogy egyes magyar (?) emberek (?) igazán elszégyellhetnék magukat... Beleolvastam a Népsport blogon a holland részlegben egy cikkbe, és a blogger T/1-ben beszél a holland válogatottról....Az szerintem teljesen rendben van, ha valaki egy klubcsapattal kapcsolatban T/1-et használ. Na de egy másik nemzet válogatottjával szemben...nem mondom hogy annyira odalennék a magyar válogatottért, mert nagyon nem, viszont egyik külföldi válogatott esetében sem tudnék T/1-et használni, hiába szurkolok gyerekkorom óta, és nézem csodálattal a brazil válogatott meccseit...

Az, hogy a kommentekben is T/1-et használ pár okos, azon már meg se lepődök, mert a Népsporton a kommentelők agyi szintjéről megvan a saját véleményem.....Természetesen tisztelet a kivételnek, de belőlük csak nagyon kevés van.
Nem is tudom...a német válogatottról van szó, akkor gyakran nálam is nagy a kísértés a T/1-re, de nem teszem meg, mert tudom, h vki biztos így reagálna rá, ahogy te most. Én teljesen magaménak érzem a német válogatottat, hiába nem vagyok német, a piros mezes bohócokat, akik elméletileg Magyarországot képviselik pedig egy kicsit sem tudom annak érezni. Sztem ezzel amúgy nincs semmi gond, nagyon sokan vannak, akik nem saját országuk válogatottjának, hanem egy idegennek szurkolnak, és szerintem ez a sport szépsége, nem kéne nemzetiségi kérdést csinálni belőle! Ha T/1-en kiakadsz, akkor mit szólsz ahhoz, h sok magyar szeretett válogatottjának zászlaját, nemzeti színét festi az arcára/testére? Vagy azt szted rendben van? Sztem igen. Attól, h vki szívvel lélekkel szurkol egy idegen válogatottnak, még nem kell megkérdőjelezni a magyarságát, emberségét, ha T/1-ben beszél/ír, az nem jelenti, h az adott nemzetiségűnek vallja magát, hanem csak az adott nemzet futballcsapatának szurkolója, ami komoly különbség. A másik kérdés, h kell-e a magyar válogatottnak szurkolni? Vmilyen szinten én is szorítok nekik, mert mégiscsak Magyarországért játszanak, de egyenként szinte mind teljesen antipatikus játékos számomra. Ha vki ennek a bagázsnak nem tud szurkolni, én abszolút megértem! Miért lenne muszáj nekik szurkolni? Azért mert magyarok? Ennyi erővel a drága kormányunkat is szeretni kéne, mert elméletileg ők is magyarok, elméletileg ők is Magyarország haladását szorgalmazzák. Attól, h vmi, v. vki magyar, még lehet rossz, és a magyar válogatott számomra rossz, bár mondom, még így is szurkolok nekik, magam sem tudom miért. A német válogatott viszont a FUTBALL számomra, imádom őket nézni egyszerűen! Mégsem merek róluk T/1-ben beszélni, mert tudom, h vmelyik szűk látókörű, magát nagy magyarnak valló nehéz felfogású megtalál, és hazaárulással vádol érte. :mrgreen:
Mihu
Director del Fútbol

2012.05.31. 17:56:38

Úr Isten..... :? :? :? :? Komolyan mondom hogy egyes magyar (?) emberek (?) igazán elszégyellhetnék magukat... Beleolvastam a Népsport blogon a holland részlegben egy cikkbe, és a blogger T/1-ben beszél a holland válogatottról....Az szerintem teljesen rendben van, ha valaki egy klubcsapattal kapcsolatban T/1-et használ. Na de egy másik nemzet válogatottjával szemben...nem mondom hogy annyira odalennék a magyar válogatottért, mert nagyon nem, viszont egyik külföldi válogatott esetében sem tudnék T/1-et használni, hiába szurkolok gyerekkorom óta, és nézem csodálattal a brazil válogatott meccseit...

Az, hogy a kommentekben is T/1-et használ pár okos, azon már meg se lepődök, mert a Népsporton a kommentelők agyi szintjéről megvan a saját véleményem.....Természetesen tisztelet a kivételnek, de belőlük csak nagyon kevés van.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.30. 20:20:25

Sanama írta:http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/223583

magyar
http://www.rainman.sokoldal.hu/port_forwarding

ui: de nyugodj meg ha ez nicns meg akkor is fogsz tudni feltölteni,csak mondjuk 10ből nem 10embernek hanem 6nak.
Kösz.
Nekem az a fontos, hogy továbbra is tudjak letölteni dolgokat, persze majd jobban figyelek erre a visszatöltésre.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.30. 20:00:02

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/223583

magyar
http://www.rainman.sokoldal.hu/port_forwarding

ui: de nyugodj meg ha ez nicns meg akkor is fogsz tudni feltölteni,csak mondjuk 10ből nem 10embernek hanem 6nak.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.30. 19:57:58

Sanama írta:
És mondjuk ezt a problémát hogyan tudnám helyrehozni? Mivel az problémás, ha nem tudom visszatölteni...
Hát ne haragudj, de ez kicsit bonyolult.
Nem haragszom, ugyanis rengeteg az időm. :lol: :lol: :lol:
Viccelek, köszönöm az eddigi hsz-eid, mivel rendkivül hasznosak voltak, még akkor is, ha ez elsőre hihetetlennek is tűnik.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.30. 19:56:35

És mondjuk ezt a problémát hogyan tudnám helyrehozni? Mivel az problémás, ha nem tudom visszatölteni...
Hát ne haragudj, de ez kicsit bonyolult.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.30. 19:50:59

Kash,
barátom (remélem a barátodnak tekintesz itt mindenkit), Te vagy a legnagyobb arc a fórumon!

oszt' a körömpörkölt készítése megy e már? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.30. 19:50:41

Sanama írta:
messideco írta:Egyszerű: szerintem nincs leecher (letöltője) az adott filenek, ezért nem megy a seed sem.
vagy routere van és rossz a port beállítás ezért nem tudják tőle szedni.
És mondjuk ezt a problémát hogyan tudnám helyrehozni? Mivel az problémás, ha nem tudom visszatölteni... :roll:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.30. 19:45:30

messideco írta:Egyszerű: szerintem nincs leecher (letöltője) az adott filenek, ezért nem megy a seed sem.
vagy routere van és rossz a port beállítás ezért nem tudják tőle szedni.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.30. 19:40:39

Egyszerű: szerintem nincs leecher (letöltője) az adott filenek, ezért nem megy a seed sem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.30. 19:34:05

daffy írta:
Talma írta:Ha tudnám értelmezni, akkor reagálnék. Így sajnos nehéz... :D
megpróbálom lefordítani,a példa kedvéért mondjuk a utorrent nevű programmal:
leszedte a call of duty-t. miután lejött,még másfél órát töltötte vissza,majd kilépett a utorrentből,így megszűnt a visszatöltés. később újra elindította a utorrentet,de ekkor már nem ment a visszatöltés
Na igen pontossan igy, és most nem értem, miért nem tölti vissza...
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.30. 19:08:48

Annyi az egész, hogy miután letöltöd nem kell kikapcsolni az utorrentet, és szépen tölti felfele, no meg nem kell kitörölni a listáról sem, mert akkor ugye nincs mit visszatölteni.
Én 1-2 hónapja töltöttem le a HIMYM-et ami 15g volt, azóta 2x annyit töltöttem fel. Szóval másfél óra alatt ne várj csodát.
daffy
Madridista

2012.05.30. 18:59:14

Talma írta:Ha tudnám értelmezni, akkor reagálnék. Így sajnos nehéz... :D
megpróbálom lefordítani,a példa kedvéért mondjuk a utorrent nevű programmal:
leszedte a call of duty-t. miután lejött,még másfél órát töltötte vissza,majd kilépett a utorrentből,így megszűnt a visszatöltés. később újra elindította a utorrentet,de ekkor már nem ment a visszatöltés
Talma
Jugador d'estrella

2012.05.30. 18:38:50

Ha tudnám értelmezni, akkor reagálnék. Így sajnos nehéz... :D
Válasz küldése