Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta: ketchup-töltelékes káposzta
kolbász-hosszútöltötthús
párizsi-széles szalámi
Az élet nagy kérdéseit ő még nem tudja, légy türelmes vele...mi segítünk majd neki feltárni a világot! Ha ezekre anno én nem kaptam vna választ, nem is tudom hol lennék most..LG írta:Azért Kash megint témát biztosított egy időre. Lassan emblematikus alakja lesz a fórumnak.
Nem tudom melyik nyelvet vetted alapul de a németbe ha jól tudom csak szó első betűjeként ejtik a h-t persze vannak kivételek ( ich, ) , javítsatok ki ha rosszul tudom .Tim írta:Ez még csak elmegy,de az feltűnt hogy csak nálunk írják/mondják azt hogy joghurt? Minden más nyelvben hiányzik belőle a "H" betű. Vajon miért?Kash írta: Van még 1 , ami nagyon érdekel:
Ugye, a ketchup-al már mindenki találkozott, nos, vannak akik Kecsöp-nek olvassák. Nos, ezek inkább a magyarok, az angolok pedig Kecsáp, ami mondjuk a reálisabb...Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Szerk.:Aki beírja hogy a plusz h=Hungary az kap egy hét pihit..
Rég az.LG írta:Azért Kash megint témát biztosított egy időre. Lassan emblematikus alakja lesz a fórumnak.
Ez még csak elmegy,de az feltűnt hogy csak nálunk írják/mondják azt hogy joghurt? Minden más nyelvben hiányzik belőle a "H" betű. Vajon miért?Kash írta: Van még 1 , ami nagyon érdekel:
Ugye, a ketchup-al már mindenki találkozott, nos, vannak akik Kecsöp-nek olvassák. Nos, ezek inkább a magyarok, az angolok pedig Kecsáp, ami mondjuk a reálisabb...Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Itt a teljes igazság erről:daffy írta:én kecsop-nak hívom,mert egy ismerősöm ezt mondta,én pedig hangos röhögés közepette átvettem és mára használom(szigorúan családi körbe). egyébként mifelénk 99%-ban kecsöpnek ejtikKash írta: Ugye, a ketchup-al már mindenki találkozott, nos, vannak akik Kecsöp-nek olvassák. Nos, ezek inkább a magyarok, az angolok pedig Kecsáp, ami mondjuk a reálisabb...Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Van rá egy ezresem, hogy ez nem így van. Kezdve pl. a franciákkalKash írta: Van ez a Michelin márka is vagy mi, nos ezzel az a gond, hogy a Magyarok Mislen-nek olvassák, azonban a többi európai ország Miselin-nek.
Én kecsupnak, egy barátomnak is ez a neve.daffy írta:én kecsop-nak hívom,mert egy ismerősöm ezt mondta,én pedig hangos röhögés közepette átvettem és mára használom(szigorúan családi körbe). egyébként mifelénk 99%-ban kecsöpnek ejtikKash írta: Ugye, a ketchup-al már mindenki találkozott, nos, vannak akik Kecsöp-nek olvassák. Nos, ezek inkább a magyarok, az angolok pedig Kecsáp, ami mondjuk a reálisabb...Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Persze.Kash írta: Remélem nem értettetek félre, amikor a Ketchup-ról kérdeztelek titeket...!?
én kecsop-nak hívom,mert egy ismerősöm ezt mondta,én pedig hangos röhögés közepette átvettem és mára használom(szigorúan családi körbe). egyébként mifelénk 99%-ban kecsöpnek ejtikKash írta: Ugye, a ketchup-al már mindenki találkozott, nos, vannak akik Kecsöp-nek olvassák. Nos, ezek inkább a magyarok, az angolok pedig Kecsáp, ami mondjuk a reálisabb...Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Nálunk töltelékes káposztának hívják.Kash írta:Ti is az előbbit(Kecsöp) vagy inkább az utóbbit(Kecsáp) szoktátok használni mint magyar megfelelőt!?
Nem csak ez a 2 van.visca el barca írta:Te vagy a legnagyobb arc a fórumon![]()
atyaég milyen problémáid vannak az életben![]()
azon gondolkoztál már h a flintstones c. rajzfilmben frédi és béni hogy ünnepelhették a karácsonyt?
Az kamu. Ha levélben kaptad,és a feladó hirlevel@hotmail.com akkor 1000%elbandi írta:Ez az ncore igénylés egy baromság.
Regisztrálni kell egy társkereső oldalra,amit sms-sel lehet.
Cirka 3500ft.Hülyének is megéri.
Áááá Isten vagy!!!messideco írta:Hívj egy-két tagot a filmklubba, és küldöm.
P.ü-ben várom az email-címedet