nah tudom, h nő ne szóljon bele a fociba mert úgysem érti (bocsi, de ezt már megkaptam párszor

, de akinek nem inge ne vegye magára), de azért elmondanám a véleményem, mert most ilyen hangulatom van és hát ez egy nyilvános fórum.
sztem jelenleg a klubcsapatok közül egyedül a Barcelonának van esélye a Chelsea-vel szemben. és barca-fan szemszögből a Barcának MOST van esélye megverni ezt a Chelseat. most megvan a motiváció, az összhang, kész a csapat. vannak benne rosszabbak, jobbak meg a legjobb

de ez most igy egy csapat. mindazonáltal igy is nagyon nehéz dolgunk lesz. a Chelsea-t nem szabad lebecsülni, becsmérelni. igaz h összerakott csapat, egy milliárdos csapata, az edzőjük egy önimádó ...., de el kell ismerni h a Chelsea egy nagyon jó csapat. ne értsetek félre, nem szeretem őket, sőt kifejezetten utálom az antijátékukat, de reálisan nézve őket, nagyon eredményesen csinálják azt, amit csinálnak.
várom már a meccset, h kiderüljön ki a jobb.vagyis nem is igazán ezért. kiváncsi vagyok, h vissza tud e vágni a Barcelona mindazért, amit a Chelsea és legfőképpen Murinho művelt tavaly. bizok a játokosokban, az edzőben, a szurkolókban h sikerülni fog.
(bocsi h sokat irtam, de nézzétek el nekem, elvégre KARÁCSONY van..

)
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'