Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem küldték ki.Kash írta: No igen, akartam mondani:
kb másfél hónapja igényeltem egy Ncore meghivót, azóta is rápihenek a torrentre...![]()
![]()
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy a fészkes fen*be nem kaptam azóta meghivót...!?
Én kaptamKash írta:No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
kb másfél hónapja igényeltem egy Ncore meghivót, azóta is rápihenek a torrentre...![]()
![]()
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy a fészkes fen*be nem kaptam azóta meghivót...!?
ugy, hogy azzal, hogy igényeltél, még nem jár automatikusan az h kapsz is.Kash írta:No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
![]()
No igen, akartam mondani:Tim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
Pár hete még volt accountomTim írta:Pár hete még simán lehetett igényelni meghívót.
Én is jelentkezek!!!Messidona10 írta:Üdv, szomszéd. Ha valakinek nagyon felesleges lenne, én is elfogadnék egyetsoadroli írta:Tudom nagy parasztság ilyet kérni/kérdezni, de ha valakinek van egy FELESLEGES nCore meghívója, akkor azt szívesen elfogadom.
Üdv, szomszéd. Ha valakinek nagyon felesleges lenne, én is elfogadnék egyetsoadroli írta:Tudom nagy parasztság ilyet kérni/kérdezni, de ha valakinek van egy FELESLEGES nCore meghívója, akkor azt szívesen elfogadom.
Köszi szépendaffy írta:1 dán korona kb 39.5ft körül vanFtcSikiHun írta:valaki megtudná mondani, hogy a DKK-asszem dán korona-hány forinttal ér fel ma?
1 dán korona kb 39.5ft körül vanFtcSikiHun írta:valaki megtudná mondani, hogy a DKK-asszem dán korona-hány forinttal ér fel ma?
Óóóó igen, a nagyikról még nem ejtettem szót.Game90 írta:Ezt az egész Eurovíziós Dalfesztivált nem kell komolyan venni, kabaré az egész. Félfüllel hallgattam a műsort, többször volt olyan, hogy megkérdeztem a haverokat, hogy mi ez fs? Ha csak a zenéről szólna a műsor, a Compact Disco-nak Top5-ben kellett volna lennie.
Viszont jövőre szólok nagymutternak, hogy a szomszéd öregasszonyokkal dobjanak már össze egy nótát, hátha. Vagy a Fluor/Cristofel/Young-G hármassal kéne sokkolni Európát.
Rosszul emlékeztem (még ilyetS.Agüero írta:
Cigizni nem cigizek, nem is cigiztem még és nem is fogok. Bob nem tudom honnan vetted, h én olyat írtam volna, h cigiztem és letettem.Ha jól tudom az Messithebest volt, csak ő már nincs jelen e színvonalas közösségi oldalon.