Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így van. Kiöregszik Xavi, Puyol, Villa, és simán lehet, h őket csak külföldiekkel tudnánk igazán jól pótolni. A bibi meg az, h ott van már Messi, Alexis, Alves, Mascherano a csapatban, szóval olyan fú de jó nekünk sem lenne. Főleg, ha az utánpótlásból sem jönnének fel akkora spílerek, mint az elmúlt időszakban. Szóval tessék csak ellenezni ezt a szabályt!csababarca írta:Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Most nekünk kedvezne az tény. de azért nem lesz ez mindig így. most szerencsések vagyunk,de ez egy kivételes generáció. a mostaniak messze nem ütik meg Xaviék szintjét (nem is lehet),és kérdéses hogy valaha megütik e.
nyugtass meg, hogy ez csak egy újabb trollkodás volt a részedről... légyszi...

Azok a csapatok járnának jól, amelyik országban könnyű állampolgárságot szerezni. Pl. spanyoloknál asszem 5 év kell hozzá, szóval a Barcában 1-2 játékos van csak, akinek nincs, Realnál is sztem Marcelonak vagy Higuainnak már simán van spanyol állampolgársága. De az angoloknál is csak 5 évre van szükség, szóval az Arsenal sem szűnne meg tőle (Arteta, Song, v. Persie, Walcott, Wilshere, Gibbs, már meg is van a 6 angol)Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Van pénzük és van tehetséges játékos Barcelona határain kívül is.Szóval a pad kisebb gond. Meg kell védjem a Realt mert őket túl mélyen nem érintené ez a szabály. (Ami persze inreleváns, nem fogják bevezetni.)Kash írta:Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?
Di Maria, Kaka, Sahin, Coentrao, Altintop mehet a levesbe, és egyben a Real tündöklése is.
nyugtass meg, hogy ez csak egy újabb trollkodás volt a részedről... légyszi...Kash írta: Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?
Di Maria, Kaka, Sahin, Coentrao, Altintop mehet a levesbe, és egyben a Real tündöklése is.
Ez mind oké, de akkor mivan a cserékkel?Varatrix írta:Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
kapásból elvérezne:Inter,Arsenal,Real,Milan....
Csak két helyen változik és nem gyenge csapat!

bocs,igaz erre nem gondoltam, de ha azt nézzük h általában az aktuális sztárokat veszik minden nyáron (ritkán spanyolok) akkor nekik ez keresztbe tehet.Varatrix írta:Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
Csak két helyen változik és nem gyenge csapat!
Casillas, Arbeola, Ramos, Albiol , Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María, Ronaldo, CallejónZsolti95 írta:6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudom![]()
6 saját országból játékos (tehát spanyol) és 5 külföldi a kezdőben, ha jól tudomMessi-Ini írta:ez amúgy mit jelent?Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.nem is hallottam még ilyenről
ez amúgy mit jelent?Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.

Pontosan, igaza van csababarcanak...csababarca írta:Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.
Most nekünk kedvezne az tény. de azért nem lesz ez mindig így. most szerencsések vagyunk,de ez egy kivételes generáció. a mostaniak messze nem ütik meg Xaviék szintjét (nem is lehet),és kérdéses hogy valaha megütik e.
Alexander Mahone írta:Elgondolkodtatok már hogy mekkora brutálisan nagyon uralnánk ezt az egész játékot, ha bevezetnék a 6+5-ös szabályt? Szerintem zsinórba jönne 3-4 BL.

Én sem tudom, de a livescore szerint már megy tovább. Ha nem nyer az Auxerre, akkor a bajnok a Montpellier.Tdavid írta:Valaki nem tudja hogy mi történt az Auxerre - Montpellier meccsen?