Forcabarca8 írta:Messidona10 írta:
Hú, ha ennyire vágod a témát, akkor esetleg a tizenegyest is elmondanád, miként lehet elvégezni illetve kivédeni?

eddig minden párbajban csak bevertem középre és olyan 70%-os mutatóval bevált

Gondolom billentyűzettel játszol. Én úgy szoktam rúgni, hogy megnyomom, hogy hova lője, és amikor felengedtem a rúgást, akkor engedem el. Amikor a zöld csíkba ér, akkor hagyni kell egy kicsit, hogy erősebben rúgja, egy vékony csíkon látszik az erősség. Ha már belejöttél, akkor lehet tovább is húzni az irányt, és még jobban helyezi, de csak óvatosan, mert ha túl sokáig irányítod, akkor nem talál kaput.
Remekül lehet gyakorolni az arénában, ha ugyanis a cselezési módosítónak megfelelő gombot megnyomod (már rúgás közben), akkor megjelenik egy kék kör, ami azt jelzi, hogy hova megy a labda. Ennek az irányítását ha begyakorolod, akkor rá lehet érezni, és már kör nélkül is egész jól megy. Én már szinte csak a felső sarokba lövök, és 5-ből 4-szer gól.
Érdemes még kipróbálni azt is, hogy ha belsővel rúgja a játékos, akkor hogy megy. Ehhez a célzott lövés módosítót kell nyomva tartani lövés közben, nagy erő nem is kell hozzá, csak megfelelő irányítás.
És hát a kedvencem a Panenka-módszer, amikor az elvetődő kapus helyére pöccinted. Ehhez nem tudom pontosan, hogy melyik gombot kell nyomni, nálam a játékosváltásnak megfelelőt. Irányítani nem is kell, nem is kell neki nagy erő, csak egyszerűen nyomni a gombot, lövés, és utána elengedni. Jó móka

Kontrolleren meg azt vettem észre, hogy ha az irányítással (bal kar) épp ellentétes irányba húzom a jobb kart, még jobban kicentizik.
Kapussal vetődni pedig valóban numerikus billentyűk, ahogy előttem is írták.