Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raúlt azért hoztam fel, mert ő pont az a típusú játékos, mint Pedro. Sallangmentes, gólra törő játék. Tehát ha Pedro még pár éven keresztül hozza a formát, akkor ő is klasszis lesz?kanty írta:Raúl s Kluivert, h jön ide? Két legendáról beszélsz, akik több éven keresztül a legmagasabb szinten játszottak. Mind a klubjaikban, mind a válogatottban.
Persze, a többség. Ha szeptemberben kétszer döntetlent játszik a csapat egymás után, máris oda a bajnokság. Ennyit a többség bölcsességéről, és ezért nem szabad ebből kiindulni. Valószínűleg szövegértelmezési problémáid akadtak, mert nem állítottam, hogy Pedro jól játszott az utóbbi két éveben. Pusztán annyit mondtam, hogy a mostani szezonja valóban gyenge volt, de szerintem már túl van a mélyponton. Az ezt megelőző szezonjairól pedig az a véleményem, hogy berobbanásakor szenzációs volt, a második évében pedig szintén jól teljesített és fontos gólokkal járult hozzá a csapat sikereihez.LG írta:Nem. Csak arra akartam rávilágítani, h ha vkire sokan azt mondják, h gyenge volt, akkor lehet azért teszik ezt, mert valóban gyenge volt. Azért mondtam, h olvass vissza, mert sztem bajok lehet memóriáddal, h ha azt mondod, h Pedro jól játszott az elmúlt két évben.
Nem. Csak arra akartam rávilágítani, h ha vkire sokan azt mondják, h gyenge volt, akkor lehet azért teszik ezt, mert valóban gyenge volt. Azért mondtam, h olvass vissza, mert sztem bajok lehet memóriáddal, h ha azt mondod, h Pedro jól játszott az elmúlt két évben.ziipp írta:Tehát egy fórum topicba írt véleményhalmaz dönti el, hogy milyen játékos Pedro. Értem.LG írta:Sztem ha nem hiszed nyugodtan olvasd vissza a topicját, h az elmúlt 2 évben mennyi pozitív, és mennyi negatív kritikát kapott. Messze utóbbiak lesznek túlsúlyba, és nem azért, mert itt annyira elfogultak lennének vele szemben az emberek, sokkal inkább azért, mert valóban gyenge volt.
Idei szezonjából kb. ezt a kupadöntőt lehet kiemelni, amúgy igen csak felejtős. Az 2010/2011-s szezonban ősszel még úgy ahogy jó volt, de tavasszal mintha a pályán sem lett volna. Igaz, a BL döntőben betalált, de azt leszámítva nagyon gyatra volt.
Végül is szép dolog, h a fontos meccseken gól lő, de azért az sem lenne rossz, ha többi kb. 50-en is csinálna vmit.
Mintha a pályán sem lett volna. Hát hogyne. Végül is a Barcelonának nem az a taktikája, hogy a csatárok folyamatos zavaró mozgásokat végeznek, és ezzel teremtve helyet a mélységből érkezőknek. Pedrónak ehhez amúgy sincs semmi köze.
Raúl s Kluivert, h jön ide? Két legendáról beszélsz, akik több éven keresztül a legmagasabb szinten játszottak. Mind a klubjaikban, mind a válogatottban.ziipp írta:Szerintem ez elég lebecsmérlő. Raúl is csak egy munkásember volt Realban? Vagy Kluivert nálunk? Pedrónak nem elég karakteres a játéka, ezért lesz "csak egy munkásember"?
Tehát egy fórum topicba írt véleményhalmaz dönti el, hogy milyen játékos Pedro. Értem.LG írta:Sztem ha nem hiszed nyugodtan olvasd vissza a topicját, h az elmúlt 2 évben mennyi pozitív, és mennyi negatív kritikát kapott. Messze utóbbiak lesznek túlsúlyba, és nem azért, mert itt annyira elfogultak lennének vele szemben az emberek, sokkal inkább azért, mert valóban gyenge volt.
Idei szezonjából kb. ezt a kupadöntőt lehet kiemelni, amúgy igen csak felejtős. Az 2010/2011-s szezonban ősszel még úgy ahogy jó volt, de tavasszal mintha a pályán sem lett volna. Igaz, a BL döntőben betalált, de azt leszámítva nagyon gyatra volt.
Végül is szép dolog, h a fontos meccseken gól lő, de azért az sem lenne rossz, ha többi kb. 50-en is csinálna vmit.
Sztem ha nem hiszed nyugodtan olvasd vissza a topicját, h az elmúlt 2 évben mennyi pozitív, és mennyi negatív kritikát kapott. Messze utóbbiak lesznek túlsúlyba, és nem azért, mert itt annyira elfogultak lennének vele szemben az emberek, sokkal inkább azért, mert valóban gyenge volt.ziipp írta:Elmúlt két év? Inkább egy! Mondjuk voltak emberek, akik Iniestát és Xavit is eladták volna - szóval miért is lepődjön meg az ember, ha valaki kikezdi Pedrót. Volt egy rosszabb szezonja, de a jelek szerint túl van a mélyponton.LG írta:Sztem meg neked kéne kinyitnod a szemeidet. Attól függetlenül, h milyen képességű a srác, az tény, h az elmúlt 2 évben többnyire nagyon halvány volt, egy-két jó meccsét leszámítva.Igaz, h szerzett igy is fontos meccseket, fontos gólokat, de nálam még ezzel sem egyenlíti ki a sok meccsen mutatott 0 teljesítményét. Ettől függetlenül én is bízom benne a jövőben, mert jó képességű játékosnak tartom, akiben több van, mint amennyit az utóbbi időben mutatott.
Egy Messi, Iniesta, Xavi, és még lehet visszamenni a történelemben Pedro "csak egy munkásember", az én szememben. DE ezzel nincs is gond, mert a hozzáállása az példaértékű, kellenek az ilyen emberek is.ziipp írta:Szerintem a döntőt megelőző meccseken is folyamatosan javult a játéka, szóval nem csak a semmiből jöttek ezek a gólok. Nekem fura "remek munkásembernek" nevezni bárkit a Barcelona keretéből. Jó, egy-két elrettentő példa azért akadt az évek során, de még Keitára sem használnám ezt a szót, mert ő is sokkal több, mint egy sima VKP.kanty írta:Inisetával és Xavival azért egy lapon nem igen lehet Pedrot említeni. Túl van a mélyponton? Miért? Mert volt egy jó meccse? Lehet, h csak egy fellángolás.
Szerintem a döntőt megelőző meccseken is folyamatosan javult a játéka, szóval nem csak a semmiből jöttek ezek a gólok. Nekem fura "remek munkásembernek" nevezni bárkit a Barcelona keretéből. Jó, egy-két elrettentő példa azért akadt az évek során, de még Keitára sem használnám ezt a szót, mert ő is sokkal több, mint egy sima VKP.kanty írta:Inisetával és Xavival azért egy lapon nem igen lehet Pedrot említeni. Túl van a mélyponton? Miért? Mert volt egy jó meccse? Lehet, h csak egy fellángolás.
Inisetával és Xavival azért egy lapon nem igen lehet Pedrot említeni. Túl van a mélyponton? Miért? Mert volt egy jó meccse? Lehet, h csak egy fellángolás.ziipp írta: Elmúlt két év? Inkább egy! Mondjuk voltak emberek, akik Iniestát és Xavit is eladták volna - szóval miért is lepődjön meg az ember, ha valaki kikezdi Pedrót. Volt egy rosszabb szezonja, de a jelek szerint túl van a mélyponton.
Elmúlt két év? Inkább egy! Mondjuk voltak emberek, akik Iniestát és Xavit is eladták volna - szóval miért is lepődjön meg az ember, ha valaki kikezdi Pedrót. Volt egy rosszabb szezonja, de a jelek szerint túl van a mélyponton.LG írta:Sztem meg neked kéne kinyitnod a szemeidet. Attól függetlenül, h milyen képességű a srác, az tény, h az elmúlt 2 évben többnyire nagyon halvány volt, egy-két jó meccsét leszámítva.Igaz, h szerzett igy is fontos meccseket, fontos gólokat, de nálam még ezzel sem egyenlíti ki a sok meccsen mutatott 0 teljesítményét. Ettől függetlenül én is bízom benne a jövőben, mert jó képességű játékosnak tartom, akiben több van, mint amennyit az utóbbi időben mutatott.
Ez az egyik legnagyobb erőssége. Rendkívül alázatos, és hihetetlenül érzi ezeket az elmozgásokat, a csapatból talán az egyik legjobb emberünk ezen a téren. A mezőnymunkája nyilván nem olyan látványos mint amit Iniesta vagy Xavi bemutat, de legalább olyan hasznos. Ez igenis értékelendő! Az meg hogy a gólok nem úgy jöttek az utóbbi időben, mint korábban, az önbizalomhiánya miatt is volt. Hátha az EB-n jól muzsikál, és jó formában tér vissza, mert ez esetben nálam egyértelműen alapember.P.U.Y.O.L. írta: Pont ezért fontos mezőnyben, mert hajt, hajt, hajt.
Egyszer nem láttam még sétálni a pályán. Folyamatosan mozgásban van, ezért mindig megjátszható.
Sztem meg neked kéne kinyitnod a szemeidet. Attól függetlenül, h milyen képességű a srác, az tény, h az elmúlt 2 évben többnyire nagyon halvány volt, egy-két jó meccsét leszámítva.ziipp írta:Engem személy szerint nagyon zavar, hogy így leírjátok Pedrót. Egyrészt elfogult vagyok, mert az egyik kedvenc játékosom, de számomra annyira nyilvánvaló, hogy ez a srác sokkal több az átlagnál, hogy fel nem foghatom, hogy másnak ez miért nem tűnik fel.
Az elmozgásai, a taktikai fegyelmezettsége, a góljai, a tény, hogy mindkét lábával mesterien bánik a labdával, az alázata...
Nézzétek meg, hogy miket nyilatkozott róla Villa vagy épp Guardiola. Előbbi konkrétan azt mondta, hogy olyan szeretne lenni, mint Pedro. Spanyolország legeredményesebb csatára olyan akar lenni, mint Pedro. Nyissátok már ki a szemetek!
A hajtásnak/küzdésnek alapvető erénynek kéne lennie. Kár, hogy ez nincs meg mindegyik játékosban.P.U.Y.O.L. írta:Pont ezért fontos mezőnyben, mert hajt, hajt, hajt.kristop írta:amit előzőleg írtam, mezőnyben semmi különös, de hajt, hajt, hajt, ellövi a helyzeteit, és a kapuban kötnek ki.
Egyszer nem láttam még sétálni a pályán. Folyamatosan mozgásban van, ezért mindig megjátszható.
Amióta Villa itt játszik, azóta minden sorsdöntő meccsen gólt szerzett ..beszédes adat. Azért ennyire nem kellene isteníteni. Volt egy jó meccse, és? Az egész szezonban egy nagy kalap nulla volt, sérülés ide vagy oda ... Az idény végére jó hogy megemberelte magát, mert ha nem lépett volna át a holtponton, akkor se EB, se Barca(vagyis eladták volna -persze még így is megtörténhet).Mihu írta:Pedro számomra sem egy világklasszis játékos. Viszont amit nem lehet elvenni tőle, hogy ezalatt a 4 év alatt amikor játszott, szinte minden sorsdöntő meccsen gólt szerzett. Ezt az adatot a csapatban csak és kizárólag Messi mondhatja el magáról. Ez azért beszédes....
Pont ezért fontos mezőnyben, mert hajt, hajt, hajt.kristop írta:amit előzőleg írtam, mezőnyben semmi különös, de hajt, hajt, hajt, ellövi a helyzeteit, és a kapuban kötnek ki.