Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő meg úgy érezte,h elfáradt és vele nem lennénk ilyen jók tovább,ezért átadta a stafétát egy nála motiváltabb,éhesebb embernek.Alexander Mahone írta:Egy picit haragszom rá. Hogy miért? Szerintem a legnagyobb Barca-szurkolók közé tartozik és szívügye hogy a Barcelona továbbra is jól szerepeljen. Pontosan tudja, hogy neki mekkora szerepe van a sikerekben. Miért hagy itt minket? Nélküle nem leszünk ilyen jók.
Mert erezte, hogy mar vele sem lennenk ilyenek.Alexander Mahone írta:Egy picit haragszom rá. Hogy miért? Szerintem a legnagyobb Barca-szurkolók közé tartozik és szívügye hogy a Barcelona továbbra is jól szerepeljen. Pontosan tudja, hogy neki mekkora szerepe van a sikerekben. Miért hagy itt minket? Nélküle nem leszünk ilyen jók.
Negatív kritikát se várnék. Nem lehet azt mondani hogy rossz szezonunk volt. Megnyertük a kupát, a BL-ben elődöntőig jutottunk, a bajnokságban végig harcban voltunk a bajnoki címért. Nem lehet minden évben megnyerni mindent. 4 éve állandóan ott vagyunk a tűz közelében. Más nagy csapat ezt korántsem mondhatja el magáról...4 éve folyamatosan uraljuk Európát. Konstans teljesítményt nyújtottunk. Nem csak az a jó szezon, ahol legalább a BL-t és bajnokságot behúzza a csapat.zola8787 írta:Nem értem én se, hogy miért nem lehet negatív kritikát is megfogalmaznia a csapatáról. Főleg ha ennyire egyértelmű az előző évekhez képest.Mihu írta:„Futball szempontjából ez volt a legjobb szezonunk – kelt csapata védelmére Pep Guardiola. – Új koncepciót vezettünk be, a következő idényben még jobb lesz a csapat.
Most őszintén...ennek mi értelme van? Ez egy akkora baromság, amilyet ritkán hallok...
Nem értem én se, hogy miért nem lehet negatív kritikát is megfogalmaznia a csapatáról. Főleg ha ennyire egyértelmű az előző évekhez képest.Mihu írta:„Futball szempontjából ez volt a legjobb szezonunk – kelt csapata védelmére Pep Guardiola. – Új koncepciót vezettünk be, a következő idényben még jobb lesz a csapat.
Most őszintén...ennek mi értelme van? Ez egy akkora baromság, amilyet ritkán hallok...
Most őszintén vele mi jönne? Nem tud megújulni, részben ezért is megy el. Nem tudott sose belenyúlni a meccsbe.TT írta:az egyszer biztos; nehéz felfogni, hogy egy korszaknak vége. kitudja mi jön ezután.
http://www.youtube.com/watch?v=LEJx5QNB ... re=g-all-u