Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Én meg teljességgel kizártnak tartom. Pep gondolkodásmódjába nekem nem fér bele az hogy visszatér. Volt a kezei alatt egy olyan generáció, amilyen lehet hogy soha többé, de legalábbis 10-20 évig biztos nem lesz a Barca-nál. Ezeket a sikereket csak ezekkel a játékosokkal lehetett elérni. Egyszerre volt élete csúcsformájában Xavi-Puyol-Iniesta-Messi-Eto'o-Piqué-Abidal. Nem fog visszatérni, mert túl nagy a rizikó. Ez a 4 év így volt szép ahogy volt. Kicsit olyan lenne, mint most Schuminál. Neki se kellett volna visszatérni, mert egy kicsit elhomályosítja a fénykorát.ozsimiki írta: Egyelőre!
Én elképzelhetetlennek tartom,hogy ne legyen vmikor II. Pep korszak. Kizárt.
Lehet nem 2-3 éven belül, de lesz.
Mai döntőn igazi meccset várok, ahol harap mindkét csapat,és nem taktikázza agyon magát a Bilbao sem.
Nem hiszem,h nagy gála lesz,de az a bizonyos 4-1 bőven megfelelne már, sőt...de ha sovány 2-1, akkor az, csak nyerjük meg!
FORCA BARCAAA!!!

Egyelőre!S.Agüero írta:Egyik szemem sír, másik nevet.
Sír, mert Pep utolsó meccse, de örül, mert mégiscsak egy döntő ez, oda kell tenni magunkat és megnyerni a döntőt!
Szoros meccset várok, sok gólos meccs lesz!
Egy 2-3-nak örülnék!
Búcsúztassuk szépen Pepet!

visca el barca írta:elérkeztünk a szezon utolsó meccsehéze. egy könnyed 5-0-t várok a játékosoktól. egyszerűen nem lehet más forgatókönyv. az elejé gyorsan verni kell kettőt, és onnantól mehet a gála

Maximálisan egyetértek.Boixos írta:megérdemelne ennyit az a közönség, akik tegnap is az utolsó pillanatig (és azután is) kiálltak a csapat mellett.
kit érdekel a klub vb meg a szuperkupa?papek89 írta:Azért, ha sikerül behúzni a kupát, megszépíti ezt a szezont. Hisz ez lenne az idén nyert 4. kupa. Azért se rossz teljesítmény