Én spec. sosem mondtam ezt. Nyilván van szemed a focihoz, és látod a különbséget Thiago és az általad említett játékosok között. A legnagyobb pl. az, h képes egyenletes (jó) teljesítményre a felnőttek között (eddig).skadi írta:ugyan ezt ( a világ legtehetségesebb, legreményteljesebb...fiatalja) mondtátok bojanra, dos santosra, pedróra, kb az összes ifistára...recrea írta: Szerintem orbitális nagy baromságot csinálnánk. Ha annyira akarjuk Silva-t, nyúljunk a pénztárcába és fizessük ki, de ne pazaroljuk el a jelenkor legtehetségesebb fiatalját.
bár szerintem is rossz bolt lenne.
Xavit is eladtuk volna a Milanba, ha nem a maradás mellett dönt, pedig ő még a kanyarban sem volt ennyi idősen Thiagohoz képest. Fabregast inkább nem is említem...
Egyébként lehetséges, h neki jó lenne, simán a Milan húzóemberévé válhatna, hamarabb, mint nálunk. Én kedvelem a játékát, és egyáltalán nem tetszik, h vissza van fogva a pályán. Játssza, amit nálunk kell, passz, futás, keresd Messit. Kezd hiányozni egy kis R10-es figurázás a pályán, sztem ő ilyesmire képes lenne.