Barca96 írta:Szerintem, Keitát el kellene adni a Milannak cserébe ők adják nekünk Thiago Silvát, mi meg fizetünk rá még valamennyit. Meg szerintem Yaya Touret megvehetnénk még, ő pótolná Keitát. Csatárra nincs szükség. Esetleg Balet megpróbáni hátvédnek, és ha az is sikerül, akkor verhetetlenek leszünk.
Keita ingyen mehet, ha megfeszül a vezetőség, akkor is, mivel feketén-fehéren le van írva. Thiago Silvát nem adja a Milan, ha megfeszül a vezetőség, akkor sem, mivel rá akarnak építeni.
Azt, hogy csatárra van-e szükség, most még senki nem tudja. Ahhoz meg kell várni azt, hogy Villa milyen formában tér vissza.
Ez a Touré-téma érdekes. Szerintem Busquets előrébb lenne nála a sorban, de ki tudja, nem én vagyok Tito. Én inkább azt szorgalmaznám, hogy valaki (egyelőre) kevésbé elismert játékos pótolja a malit, mert nem tenne jót a csapatnak, ha egy posztra két ilyen képességű játékos jutna. Rendben, hogy kell minőségi csere, de láthattuk annak idején, hogy mégsem működik ez annyira. Aztán ki tudja, lehet, hogy most egészen máshogy alakulna a helyzet. Én elég kevés esélyt látok, hogy Yaya visszajöjjön.