Igen!Badi írta:a profilnál, ahol be kell írni az aláírást, amellett vannak ilyenek, hogy:Fernando írta:Miért nincs nekem aláírásom? akármit beírok az aláírás mezőbe semmi sincs ott a hozzászólásaimban :S
HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
ezek így vannak nálad is?
Üzenj a moderátoroknak!
- Fernando
- Llegenda del Barça
a profilnál, ahol be kell írni az aláírást, amellett vannak ilyenek, hogy:Fernando írta:Miért nincs nekem aláírásom? akármit beírok az aláírás mezőbe semmi sincs ott a hozzászólásaimban :S
HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
ezek így vannak nálad is?
- Charlie
- Öreg Harcos
Gondolkozz csak el hogy miért törlődik sok hozzászólásod...Szoktam olvasgatni régebbi hozzászólásokat,és mivel (Te írtad) hogy voltak Veled gondok,a régi hozzászólásaid,aminek mondandója 0 volt(ez volt Rád jellemző),ezért törlésre kerültek,tudod ez a szabály,nem csak Rád érvényes megnyugodhaatsz,amúgy üldözésimániád van vagy mi bajodLos Banditos írta:Meghallottam a verebeimtől h Charlie törölte csak úgy "únalom űzűen"(ezt mondta annak az emberkének)
Ronaldinho topicból az összes hozzászólásomat meg úgy néha kitöröl pár hozzászólást.Csak tudnám h miért jó ez.Elismerem régen voltak velem próblémák de azért mostanság megpróbálok jól viselkedni.

Legalább ha vmit megakarsz fogalmazni,és értelemesnek akarx tűnni,ne helyesírás 2essel tedd.
C.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Meghallottam a verebeimtől h Charlie törölte csak úgy "únalom űzűen"(ezt mondta annak az emberkének)
Ronaldinho topicból az összes hozzászólásomat meg úgy néha kitöröl pár hozzászólást.Csak tudnám h miért jó ez.
Elismerem régen voltak velem próblémák de azért mostanság megpróbálok jól viselkedni. 
Ronaldinho topicból az összes hozzászólásomat meg úgy néha kitöröl pár hozzászólást.Csak tudnám h miért jó ez.

in to exile
Sajna nem ez a gond! De nem lehetne mind a 3 regisztrációmat törölni, és akkor kezdenék egy új reget, így tiszta lappal és akkor remélhetőleg minden rendben lesz! Persze csak a meccsünk után, hisz az a legfontosabb!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az valószínű azért van, mert mikor a forumra kattintasz, automatán bejelentkezel. Szóval azt tanácsolom, jelentkezz ki itt a forumból, jelentkezz be, csak kapcsold ki a pipát az automat. bejelentkezés rublikából, megint jelentkezz ki, majd pedig a főoldalon jelentkezz be.CampNou írta:Pl. tippjáték, azt írja ki, hogy csak regisztráltak számára elérhető, pedig regisztrált vagyok mint látható!

Pl. tippjáték, azt írja ki, hogy csak regisztráltak számára elérhető, pedig regisztrált vagyok mint látható! 

Hali!
Szeretnék kérdezni, kérni valamit!
Ez a mostani nevem már a harmadik regisztációmból van, mert a másik kettővel(NouCamp,gentdelbarca) nem tudok belépni a fórumba(hibát ír ki), viszont ezzel meg csak a fórumot tudom használni! Szóval azt a másik kettőt ki tudjátok törölni? És ezzel pedig hogyan tudnám használni a honlap többi részét is?
Bocsi a kellemetlenségért! És előre is köszönöm!
FCB
Szeretnék kérdezni, kérni valamit!
Ez a mostani nevem már a harmadik regisztációmból van, mert a másik kettővel(NouCamp,gentdelbarca) nem tudok belépni a fórumba(hibát ír ki), viszont ezzel meg csak a fórumot tudom használni! Szóval azt a másik kettőt ki tudjátok törölni? És ezzel pedig hogyan tudnám használni a honlap többi részét is?
Bocsi a kellemetlenségért! És előre is köszönöm!
FCB
Los Banditos!
mostanában semmi baj nem volt veled, légyszi ne kezdj el megint hülye topicokat nyitogatni
mostanában semmi baj nem volt veled, légyszi ne kezdj el megint hülye topicokat nyitogatni
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szép magyarosan - el van nézve, de kérlek olvasd el mit írtam...Kluivertinho írta:Szeretnék ITT is bocsánatot kérni mindenkitől, de leginkább a modiktól a hajnali offolásokért.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Szeretnék ITT is bocsánatot kérni mindenkitől, de leginkább a modiktól a hajnali offolásokért.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Bocs, hülye vagyok. Magam is megcsinálhatom. 

Sziasztok!
Beraknátok a nickem alá a következő képet.

Köszönöm
Beraknátok a nickem alá a következő képet.

Köszönöm
Thanks Enrique!
Üdv! Sajnos nem tudok p.ü-et küldeni, ezért kapcsolatba szeretnék lépni az "Adminisztrátorral"! Tudtok segíteni? És nagyon köszönöm a gyors reagálásotokat a tabellával kapcs.-ban. Hogy miattam, vagy nem, ez lényegében mellékes. Forca Barca!
Szevasztok Moderátorok! Kérdésem lenne. Nem kellene már frissíteni a tabellát?! A 12. forduló óta semmi újat nem fedeztem fel rajta! Üdvözlet: antalfig
- Charlie
- Öreg Harcos
Mert senkisem jelentkezett az állásajánlatodra!zizou fan írta:Lenne egy kérdésem a moderátorokhoz: Nyitottam egy topicot, ami törlésre került azért, mert máshova is befért volna a hsz-em. Oké, maximálisan megértem. Enrique mondta az "Ami sehova nem tartozik" címá topicot, hogy oda is beírhatom, beírtam, és ma reggel azt látom, hogy a hsz törlésre került...Miért?

C.
-
- Jugador del Barça
Lenne egy kérdésem a moderátorokhoz: Nyitottam egy topicot, ami törlésre került azért, mert máshova is befért volna a hsz-em. Oké, maximálisan megértem. Enrique mondta az "Ami sehova nem tartozik" címá topicot, hogy oda is beírhatom, beírtam, és ma reggel azt látom, hogy a hsz törlésre került...Miért?