barca99 írta:kanty írta:Tény, h volt szerencséjük, elég sok, de a nyerteseknek mindig van.
Én ettől mászok falra.
Igaza van SAF-nak, mert az utóbbi időben bejutott három döntőbe.
Igaza van a Barca-filozófiának, mert zsinórban öt elődöntő, viszonylag rövid időn belül 3 BL serleg.
Igaza van Wengernek, aki kis pénzből évek óta hozza a BL-helyeket.
De ha minden esetben igaz lenne, hogy a győztesnek igaza van, akkor azzal elhinnék, hogy jobbak voltak bármelyik ellenfelüknél is. Elhinnénk, hogy az jó, hogy az ellenfél mindig több helyzetet dolgoz ki, mint mi. Érted, a Chelseanek most adott a gép rendesen, fogjuk arra, hogy ezeknek a játékosoknak járt(...) egy BL-cím, de erre nem lehet építeni. Míg a fent említett példák mutatják, hogy van, amire lehet.
Nem értem, h ezt mire írtad. Én azt mondtam, h szerencséjük volt, nem azt, h az a helyes, amit ők csináltak. Egy szó erejéig sem méltattam a Chelsea játékát. Azt mondtam, h küzdöttek, hajtottak, fontos momentumoknál koncentráltak voltak, ezért az én szememben megérdemelten nyertek.
Azt se mondtam, h erre lehet/kell építeni. Ez egy ilyen év volt, amikor nagyon kijött nekik, plusz amikor kellett, akkor nem inogtak meg, de ez nem azt jelenti, h hosszútávon ez a helyes vagy, h ez a nyerő taktika.
A Bayern ment előre becsülettel, de aki ennyi helyzetet kihagy az egyszerűen nem nyerhet.
Még egyszer leírom, aztán hagyom, mert engem annyira nem izgat a téma. DE ne mindig a Barcát, a Barca játékát vegyétek alapnak. Ha az lenne természetes, amit a Barcelona játszik, akkor semmi különleges nem lenne a játékunkban. Nagyon rikta, h egy csapat ilyen szinten játssza a futballt. AZ eset túlnyomó részében két csapat között kevés a különbség és van, amikor nem az nyer, akinek több helyzete volt, hanem az, aki a fontos pillanatokban em hibázott. Nem mindent Barca szemüvegen keresztül kell nézni.
Ahogy már párszor leírtam, én sem szerettem bele az angolok játékába. DE itt néhány ember véleményét olvasva azt gondolhatnánk, h ilyen még nem volt, h egy csapat védekezve, kevés helyzettel nyer fontos címet. Dehogynem, sőt. Ennek ellenére, h a Chelsea így nyert, ahogy megértem az örömüket és mondom azt, h ha az én csapatom nyert volna így, akkor elásnám magamat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.