Pedig a győzteseknek mindig, mindenhol igaza van. Mind1, hogy mi, és hogyan volt ez előtt, mind1, hogy mi jön ezután, ezt a győzelmet, már senki nem veheti el tőlük.barca99 írta:Azt látom.kanty írta:Nem értem, h ezt mire írtad.![]()
Hülyeségnek tartom, hogy a "győztesenk mindig igaza van" lózungot dobáljuk itt fel. Küzdöttek, győztek, de emellett annyi szerencséjük volt, mint másoknak 2-3 szezon alatt. Komoly változás kell a Chelseanél (amit látszólag a Cech - Terry - Lampard - Drogba vezette gerinc nem enged), mert erre nem lehet semmit építeni. Jövőre simán megtömhetik őket a csoportban is, mert nem csak egy-két ziccert dolgoz ki ellenük egy komoly csapat.

Egy szóval sem mondtam, h szimpatikus volt a Chelsea játéka. Engem csak az zavar, hogy sokan érdemtelen győzelemről beszélnek, mintha közük nem lett volna hozzá, holott aligha lehet egy BL-t érdemtelenül megnyerni. Ők be tudták rúgni a kevés helyzetüket, az ellenfeleik pedig kihagytak szinte mindent. A labdarúgás törvényszerűsége, hogy a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. Nem új keletű dolog.
A Bayern is nagyon jól tudhatta ezt, 99-ben már ráfaragtak erre. Ahogy a hollandok is a 2000-s EB-n az olaszok ellen. De még lehet sorolni... Ez egy ilyen játék. Aki a helyzeteit nem tudja belőni, ne akarjon győzni. Mondom ezt úgy, hogy a Bayern-nak szurkoltam, ahogy 99-ben, 2000-ben pedig a hollandoknak, és igen, bosszantottak az eredmények. De így utólag, már bölcsebben nem ez ellenfeleket köpködöm érte, mert azok csak azt tették, amit tehettek, védekeztek, és éltek a szerencséjükkel.
Nem véletlen, h ennyi év után már senki nem kérdőjelezi meg a MU 99-s sikerét, vagy az olaszok 2000-s döntőbe jutását. Mert az ilyen meccsek is hozzá tartoznak ehhez a sporthoz. Akinek ez nem tetszik, ne nézzen focit. Az nézzen sakkot, itt nem számít, a szerencse, ennyi.