Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jaj, bocsi, rosszul fogalmaztam.lluisllach89 írta:Akkor melyik?bali 15 írta:. Irónikus, hogy ez nem éppen a Chelsea legsiekresebb szezonja,
A Bl logó rá lesz gravírozva mind a 6 kapufára a Stamford Bridgen, és a fair play helyett a következő szlogen lesz a jövő évi mezen:
Say no to football. Ennyi pénzből a Fradi előbb húzta volna be.
Akkor melyik?bali 15 írta:. Irónikus, hogy ez nem éppen a Chelsea legsiekresebb szezonja,

Miért, ettől jobb lesz, levon vmit az érdemükből? Ha mindig a legjobb nyerne, nagyon unalmas sport lenne a futball.barca99 írta:Akik a Chelsea "mellé" állnak most, azok elismerik, hogy az utóbbi évek leggyengébb győztese Di Matteo csapata?
Engem ki lehetne kergeti a világból az Interrel, de a Chelsea gyengébb. Amikor BL-t nyertek, akkor szerintem a Chelsea-t simán verték, a Barca elleni odavágón sem voltak rosszak, a döntőben meg egyértelműen jobban voltak, mint a Bayern.lui1698 írta:Szerintem kemény küzdelemben én az Intert hoznám ki győztesnek ebben a csatában.
Amúgy most akkor dimatteó is speckósvan? Mert más tuti nem nyert volna bl-t ezzel a cselzivel....
Soroljam? A szakik kiszámolták, hogy Drogba 6 és fél percet töltött a földön fekve a Chelsea-Barcán. Ugye emlékszünk, hogy hányadik percben kaptuk a gólt? Az első félidőben nem igazán szoktak hosszabbítani, max. 1-et, de akkor több volt az extra time és ki miatt? Azért mert Drogba végig színészkedte a meccset. Aztán emlékszel a Benfica-Chelsea-re? Vki ítt leírta, hogy volt egy egyértelmű kezezése Piquének a Chelsea ellen ugye 2009-ben. Na ugyanolyan egyértelmű kezezése volt Terrynek. Sem a partjelző, sem a gólbíró, sem a játékvezető nem látta. Mindez történt 0-0-nál. Aztán itt a döntőben is, a bíró rendre megette azt, ahogy a Chelsea játékosai rendre dobálták magukat, és mindig befújta... Úgyhogy bele lehet kötni ebbe is, ha akarod.kanty írta: Csináltak valami sportszerűtlent vagy a bíró segítette őket?
Szerintem kemény küzdelemben én az Intert hoznám ki győztesnek ebben a csatában.barca99 írta:Akik a Chelsea "mellé" állnak most, azok elismerik, hogy az utóbbi évek leggyengébb győztese Di Matteo csapata?

És ezzel 4 főtáblás van, vagy valakinek selejteznie is kell?albicelesteX írta:Persze a 4. megy az Europa kupába.LM10 írta:Azt tudja valaki, hogy ezzel hogy módosultak a BL indulók angliából?
Persze a 4. megy az Europa kupába.LM10 írta:Azt tudja valaki, hogy ezzel hogy módosultak a BL indulók angliából?
Hát ez elég rossz megközelítés. Inkább nézzük úgy, hogy idén voltak olyan csapatok a mezőnyben, hogy Barcelona, Real Madrid, Bayern München. 3 csapat, akik űrfutballt játszottak. A Bayern nem nyert semmit, a Real 1 kupát, a Barcelona meg még semmit, ha jól megy minden, akkor 1-et. Erre itt van ez az ótvar Chelsea, aki MINDENKI ELLEN 9-10 emberrel védekezi végig a meccset és ekkora mákjai vannak a meccseken:LG írta:
De ha sztetek nem érdemelte volna meg a Chelsea, akkor ki?
A Bayern, aki legalább 2x zárhatta volna a meccset, de eltöketlenkedte?
A Barca, aki 10 ember ellen képes volt elbukni 2-0-ról elbukni, úgy, hogy büntetőt is hibáztak?
Vagy a Real, akik játékban is egyértelműen alul maradtak a Bayernnel szemben?
tökéletesen igazad van. ekkora tornákat nem szoktak véletlenül nyerni.LG írta:Sztem meg hidd el, ha most a helyükben lennél, ez a legkisebb mértékben sem zavarna, hanem kb.messideco írta:...
másnaposan fetrengenél valahol London utcáin.
De ha sztetek nem érdemelte volna meg a Chelsea, akkor ki?
A Bayern, aki legalább 2x zárhatta volna a meccset, de eltöketlenkedte?
A Barca, aki 10 ember ellen képes volt elbukni 2-0-ról elbukni, úgy, hogy büntetőt is hibáztak?
Vagy a Real, akik játékban is egyértelműen alul maradtak a Bayernnel szemben?
Sztem meg hidd el, ha most a helyükben lennél, ez a legkisebb mértékben sem zavarna, hanem kb.messideco írta:Mondanám, hogy gratulálok, de nem. A Chelsea a foci szégyene az idén, képesek voltak nulla focival megnyerni a BL-t. Hol az igazság, hol a sportszellem? És még az lesz a vicces, hogy az fogják mondani: megérdemelten. Nem tudnék a helyükben őszintén örülni, mert ez csak a szerencse dolga volt. Tíz év és sok százmillió euró kellett, míg az olajmágnás magáévá tudhatta a serleget. Nem volt szép. Visca el Barca!