de :
2008 - a Chelsea dontot játszott, az MU val Moszkvában ... talán ez egyik legsz..rabb donto volt... ahol 11-ekkel nyert az MU úgy hogy Terry ha berúgja nyer a Blues, erre elcsúszott a rúgás pillanatában ...
2009 - elodonto Londonban ... arrol most ne beszéljunk hogy az elso meccsen a Barcának kellet volna 11 est adni Dani Alves buktatásáért ... cca 70 perc tájékán Pique kézzel utotte el a labdát 16 oson belul , s a végén Ini Messi passzábol foldelt le minden Blues fant ( kulomben meggyozodésem hogy ha ott nem jutunk tovább akkor nincs ez az éra )
s az ezévi menetelés :
- Napoli ellen Nápolyban 3:1 nél Hamšík visszahúzós cselére elvetodik a fél Chelsea védelem , kozépre passzol s asszem Gargano ajtó ablak helyzetet hagy ki ... 4 : 1 lehetett volna
visszavágo ... Gargano felugrik fejelni kézzel ér a labdába tizenegyes ... ezzel hosszabítás ahol továbbmegy a Blues
- Benfica elleni meccsekbol csak osszefoglalot láttam de ott is hatalmas mákjuk volt ...odavágo szintén tán 2 x jottek elore erre 0:1 visszavágon meg cca 20 percben kiállítanak egy Benficást s 11-es s még így is Benfica nyom egész meccsen ami csak az egyenlítésre elég, amire jon az a bohóc Meireles bomba ...
- elodonto ellenunk hát az tragikomédia volt... 4 kapufa , egyszer hárítás gólvonalrol, 11-es , cca 7-8 Cech bravúr másik oldalon pedig két meccs alatt cca 7-8 térfélátlépés, 3 kapuralovés - 3 gól
- dontoben pedig 1 kapufa ... 2 ziccer ... 88 percig vezetés s az elso szogletbol -ami úgy lett szoglet hogy kb 20 méterre a szoglettol pattant meg a labda s úgy ment ki szogletre , nem bedobásra - egyenlít DIDIER
hosszabbításban ... el se kezdodik 11-es ... riporter meg is jegyezte hohgy semmi kétség hogy ez tizi hisz egy Chelsea drukker sem reklamál ...( ekkor én rogton ezt gondoltam : há persze hogy nem mert ok má akkor tudták hogy úgyse mehet be )
tizipárbajnál meg ki más ha nem a meccs legjobbja Shweinsteiger egy brutál jól megrúgott ( riporter : jon a meccs legjobbja , aki mindent csinált a meccsen futott rúgott szerelt , még taccsot is dobott , de ha ezt kihagyja akkor attol is sokan dobnak majd taccsot

- s hát had emítsek meg pár momentumot pár Blues játékosrol
Drogba - az o kihagyott 11 esével kétszer bukta az Afrika kupát
Lampard - németek elleni negyeddonto - rúg egy gólt ami cca fél méterrel golvonal mogé pattan s nem adják meg ... Németország ledarálja Angliát
Terry - ot az elobb írtam
s akkor linkelem a tegnapi hos nyilatkozatát :
Sorsszerű volt a meccs. Nagyon is hiszek a végzetben. Sokat imádkozok. Ez valahol már rég meg volt írva. Isten csodálatos, ez a csapat pedig elképesztő! Nagyon boldog vagyok, az élet fantasztikus!” – áradozott a meccs után Drogba, majd beszélt a meccs utolsó pillanatairól is...
ezek után mondja azt valaki hogy nincs igaza DIDIERnek