Attika 25 írta:Ha én képviselem a nívót akkor te meg a begyöpösödöttséget, aki azt hiszi, hogy a La Masia mindent megold, pedig nagyon nem. Pont az a váratlanság hiányzik ebből a csapatból amit a La Masia-ban "kinevelnek" a játékosokból, mindenki a tutira megy rá, semmi kockázat, inkább vissza Puyol-nak, Messi az egyedüli aki váratlan dolgokat csinál, nem véletlen, hogy amikor neki nem megy akkor tök sablon az egész játékunk, passzolgatás keresztbe kasul majd egy bepassz, ami olyankor rendre nem talál embert, fél perc múlva elölről ugyanez. Mondhatsz akármit, hiányzik ebből a csapatból egy brazilos virtuóz játékos, illetve egy jó felépitésű, fejjel is veszélyes támadó, egyre jobban kiismerik a játékunkat, ha nem újitunk jövőre még nehezebb lesz.
Én képletesen értettem a nívót, de ha te is így az én begyöpösödöttségemet, akkor köszönöm a dicséretet. Kezdjük ott: ki beszélt itt La Masiáról? Csak a csatárokról volt szó, de gyönyörűen belekeverted az utánpótlás nevelést. A védelmet egyértelműen meg kell erősíteni, de ha visszaolvasol pár oldalt, akkor láthatod, hogy én a legaktívabbak közt voltam, akik beszélgették, hogy ki kéne hátulra. No comment. Aztán előre... Pedro-Cuenca-Tello a beadós játékosok? Ember hány meccset néztél meg? Ebből, ha Cuencara lehet ezt ráfogni egyedül, de sztem messze ő játszott a leghasznosabban 3-muk közül. Aztán nem húznak váratlant a játékosaink és kiismernek minket? Miért kaptunk ki a Realtól és miért ejtett ki minket a Chelsea? Volt 1 kiló helyzetünk, amit rendre kihagytunk, majd olyan gólokat kaptunk, ami a vicc kategóriába sorolandó. Nem pedig azért, mert kiismernek minket... Aztán ott van, hogy kik viszik el a labdát a védő mellett. Messi-Iniesta-Alexis-Alves nem elég? Na jó egy kicsit én is hiányolom a cseleket, de most megmondom, hogy nem hinném, hogy találnánk olyan embert a piacon, aki alkalmas lenne a feladatra, reális áron. Talán Suarez, de nem hinném, hogy őt elengednék. Aztán a jól fejelő dolog: Ibra itt volt, nála nem hiszem, hogy jobbat is tudnánk találni a piacon. A játékunk során sose játszottunk a fejére és meg is bukott ebben a rendszerben. Majd a brazil virtuóz, ezen jót mosolyogtam. Jelenleg 1 ilyen játékosa sincs Brazíliának, úgyhogy ezen kár is agyalni.