Barca Igazolások
- papek89
- Jugador d'estrella
A mi filozófiánkon is kell változtatni. Amit ezzel egy jó erőscsatárral meg is lehetne oldani. A tiki-taki már kimúlt, nincs Guardiola, új ambíciók kellenek, ami közül ez lenne az egyik. Hányszor jól jött volna egy Drogba kaliberű csatár, aki amikor kell gólt rúg? Ibra is jó lett volna ide, de nem volt benne alázat, megfőtt, visszament a digókhoz. Drogbába többet látok, hiába 34 éves. Egy jó balszélt kell még csinálnunk, meg egy kp Keita helyett ( Mondjuk Romelou, ha jól íírom a nevét ). Nem kell ide Thiago Silva, a korához képest drága. De ha Drogba tényleg jönne, akkor az jó lenne, ha csak ilyen Larsson szintre is.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én nem akarok bele menni ebbe, mert hetekig lehetne vitázni, de Messi mennyit rúgott idén? ott az aranycsukája, persze amikor kellett kihagyta.. Volt egy gorillánk anno, idióta Ibrának hívták, mit értünk vele? Ha nem illik valaki bele a filozófiába, teljesen felesleges erőltetni. Persze egyet értek a mondandód azon részével, hogy nem kéne kapu elé bejátszani jó 20 centire, hogy onnan keljen bepöccinteni, rá is lehetne küldeni felállt védelem ellen, ez egyértelmű, van bőven a csapatban távolról jól lövő játékos, de ez taktikától függ. Villa felépül és meg lesz oldva a csatár kérdés, ő bele illik a játékba, bárhogy is nézzük. Persze nem ártana egy rutinos csere, de ezt már kifejtettem egyszer igazolás topicba. De ő nem a Drogba.Zsolti írta:A full impotens tikitakával sokra mentünk idén..nem volt igazi centerünk...meg lehet nézni Messi mennyit ért hamis ékként idén a nagy csapatok ellen..há' nem sokat...ezért kell egy ilyen gorilla, ha necces az eredmény felívelni neki, aztán majd bepattan róla valahogy...arról nem is beszélve, hogy tud lőni 20 méterről is, nem csak -5ről.........
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
A full impotens tikitakával sokra mentünk idén..nem volt igazi centerünk...meg lehet nézni Messi mennyit ért hamis ékként idén a nagy csapatok ellen..há' nem sokat...ezért kell egy ilyen gorilla, ha necces az eredmény felívelni neki, aztán majd bepattan róla valahogy...arról nem is beszélve, hogy tud lőni 20 méterről is, nem csak -5ről.........

Azért Drogbának van esze is a játékhoz, nemcsak fizikálisan erős. De betömörülő védelmek ellen igen jól lehetne használni utóbbi tulajdonságát, illetve a hatékonyságát.mes írta:Megneznem, hogy a tiki-takaban mennyire ervenyesulne a nagy kondiciojaval. Minden masodik labdaerintesenel valaki leesik mellette.éS írta:és hozzáteszem, igaz hogy 34 éves, de fizikálisan üti bármelyik játékosunkat.
Lattunk mar peldat , hogy mire mennek itt a kondicioval. Ehhez a csapathoz FEJ kell.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Megneznem, hogy a tiki-takaban mennyire ervenyesulne a nagy kondiciojaval. Minden masodik labdaerintesenel valaki leesik mellette.éS írta:és hozzáteszem, igaz hogy 34 éves, de fizikálisan üti bármelyik játékosunkat.
Lattunk mar peldat , hogy mire mennek itt a kondicioval. Ehhez a csapathoz FEJ kell.
és hozzáteszem, igaz hogy 34 éves, de fizikálisan üti bármelyik játékosunkat.
Ezért lenne jó nekünk Drogba. Le.szarom, hogy 34 éves, felőlem lehet a 83 éves öregapám is ha BL elődöntőben győztes gólt rúg és a BL döntőben kiegyenlít a 87. percben.
az a 3 millió euró nem a valós értéke volt afellaynak, a fél éven belül lejáró szerződésének volt köszönhető. attól függetlenül, hogy sérült volt simán érhet 8-10 milliót, de ezt így nehéz megítélni, annyit ér amennyire a klub taksálja és amennyiért hajlandó megválni tőle.
Sőt, sztem még te is túlbecsülöd őket. Vagyis nehéz eldöntetni, h ki mennyit ér, de nem hiszem, h Adrianoért v. Afellay 8-10 milliós ajánlatot kapnánk bárkitől is. Sőt, ahogy a játékoseladásainkat(v. ajándékozásainkat) nézzük az elmúlt évekből, hamarább mennének ezek az emberek ingyen.Subinho írta:Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
Sztem ha teljesítményt nézzük, egyedül Mascherano ára mehetett fölfelé. Afellay alig játszott nálunk, viszont komoly sérülése volt. Adriano is inkább csak kiegészítőember, főleg, ha mindenki egészséges. Sanchez bár biztató, sokat volt sérült, és ennek is köszönhetően azért az összteljesítményét nem lehet túl magasan értékelni. Fabregas meg a biztató kezdés után brutális nagy csalódást okozott számomra.
Számomra eddig Rossel még nem nagyon bizonyított, egyedül Mascherano miatt van nálam egy hatalmas jó pontja.
- Subinho
- Director del Fútbol
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
- noname
- Llegenda del Barça
Kétlem h Adrianot bármibe belevonnánk. Jól játszott. Sokszor csak csere volt, de sokszor dinamikusabb volt, mint Alves. Ostobaság lenne a vezetősér részéről bevonni, hiszen valszeg elég minimális összeg lenne érte felszámolva. Sztem 15 milliót simán ér. Persze ha sikerül egy olyan transzfert összehozni h Afellay+Adriano+5 milla(Keita)=T.Silva, azzal semmi bajom nem lenne, de erre sztem semmi esély. Persze Albán is sok minden múlik. Személy szerint nem hiszem h Alba jobb lesz mint Adriano, kb ugyanazon a szinten vannak. Alba ügyesebb, de Adriano erősebb. Van egy olyan érzésem h lesz itt sok mozgás. Távozók és érkezők terén egyaránt: Adriano,Keita,Afellay,Tello,Cuenca,Alves is mind szóba kerültek mint távozók és nem ok nélkül. Érkező is annyi lehet mint a szemét.
Kíváncsian várom h Rosell mire megy idén. Az eddigi igazolásai eléggé beváltak:
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit.
Ezek a személyes becsléseim, de a transzfermarkt is igen hasonlóan gondolja a dolgot.
Mellesleg ha megnézzük h ki milyen szezonokat futott: Adriano,Mascherano sztem messze túlteljesítettek.
Cesc hozta, amiért jött, még ha a szezon második felére el is fáradt
Afellay a sérülése ellenére azért okozott örömet is
Sanchez pedig amikor nem volt sérült, Messi után a legérdekesebb játékos volt a pályán.
Szóval akármi is lesz, bízom Rosellék ítélő-és tárgyalóképességében. Eddig jó áron szereztek jó játékosokat.
Amúgy a személyes tippem: Alba jön kb 15ért, középső védőnek megpróbáljuk, sikertelenül, TS-t és elhozzuk 10ért Verthongent, rosszabb esetben Botiát visszahozzuk és bízunk abban h Fontas,Botia,Muniesa vagy Bartra közül valaki beválik, Keita lelép, nem hozunk helyette senkit, hanem hozunk fel vkit a B-ből.
Támadóposzton igazából nem mernék tippelni, bármi lehet.
De azért azt se feledjük el h a jelenlegi vezetőség meglepett mindenkit már párszor. Pl Cesc váratlanul alacsony vételára(tartottam tőle h 40 milla+Thiago lesz belőle), Sanchez elhozatala(arra számítottam h Rossi jön és Sanchezt viszi a City kb 40ért)
Kíváncsian várom h Rosell mire megy idén. Az eddigi igazolásai eléggé beváltak:
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit.
Ezek a személyes becsléseim, de a transzfermarkt is igen hasonlóan gondolja a dolgot.
Mellesleg ha megnézzük h ki milyen szezonokat futott: Adriano,Mascherano sztem messze túlteljesítettek.
Cesc hozta, amiért jött, még ha a szezon második felére el is fáradt
Afellay a sérülése ellenére azért okozott örömet is
Sanchez pedig amikor nem volt sérült, Messi után a legérdekesebb játékos volt a pályán.
Szóval akármi is lesz, bízom Rosellék ítélő-és tárgyalóképességében. Eddig jó áron szereztek jó játékosokat.
Amúgy a személyes tippem: Alba jön kb 15ért, középső védőnek megpróbáljuk, sikertelenül, TS-t és elhozzuk 10ért Verthongent, rosszabb esetben Botiát visszahozzuk és bízunk abban h Fontas,Botia,Muniesa vagy Bartra közül valaki beválik, Keita lelép, nem hozunk helyette senkit, hanem hozunk fel vkit a B-ből.
Támadóposzton igazából nem mernék tippelni, bármi lehet.
De azért azt se feledjük el h a jelenlegi vezetőség meglepett mindenkit már párszor. Pl Cesc váratlanul alacsony vételára(tartottam tőle h 40 milla+Thiago lesz belőle), Sanchez elhozatala(arra számítottam h Rossi jön és Sanchezt viszi a City kb 40ért)
A Fifa egy szégyen
- Subinho
- Director del Fútbol
ebből a listából a silva/alba/falcao hármassal elégedett is lennék...Senyera írta:Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.![]()
![]()
![]()

Bocs, akkor össze kevertem 

-
- Az Év fórumozója 2013
Bartra középhátvéd. Muniesa az, aki tud játszani középen és a balszélen is.Attika 25 írta:Adriano-t én nem adnám el, akkor marad mondjuk Alba (vagy Bale, bár szerintem a spanyol lesz) mint bal hátvéd, ami elég kevés, illetve Bartra még, de őt én egyenlőre közel sem tartom olyan jónak, mint Montoya a másik oldalon.
Adriano-t én nem adnám el, akkor marad mondjuk Alba (vagy Bale, bár szerintem a spanyol lesz) mint bal hátvéd, ami elég kevés, illetve Bartra még, de őt én egyenlőre közel sem tartom olyan jónak, mint Montoya a másik oldalon.
Keita meg ne számoljuk bele T. Silva árába, mert neki lejár a szerződése a nyáron, tehát ingyen is az övék lehet, nem fogják beleszámolni.
Legalábbis itt ezt irják:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/19 ... ilanovanak
(bocs ha tiltott oldal)
Keita meg ne számoljuk bele T. Silva árába, mert neki lejár a szerződése a nyáron, tehát ingyen is az övék lehet, nem fogják beleszámolni.
Legalábbis itt ezt irják:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/19 ... ilanovanak
(bocs ha tiltott oldal)
Több, mint kétezer percet játszott 41 meccsen basszus! Mennyi lehet egy alapvetően cserének igazolt és cserének használt játékos szerződésében lefektetve minimumnak?!!??!Erxy írta:Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]
Szuper!
Szerintem ez bullshit....
szerk.: bár az tény, hogy a SPORT a forrás, tehát annyira mégsem lehet légből kapott infó...

Igazából így is benne lennék abban, hogy 20 millió + Adriano + Keita = T. Silva (és akkor még az Ibra-pénzről nem is esett szó).

Your village called. Their idiot is missing.
Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]
Szuper!](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Szuper!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
mikor Fabregas év elején szabályosan f*sta a gólokat,akkor melyik oldalról tette mindezt,a balról vagy a jobbról?...visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
nem középpályás volt,ezt mindenki látta...és nem is balszélső...ott játszott középen,kb. ugyanolyan kötetlen szerepkörben mint Messi.Helyzete volt nem is kevés,és a gólokat is szépszámmal lövöldözte,szóval nem értem,hogy Drogba miért ne játszhatna azon a poszton...(ha ő esetleg nem halna meg tavaszra,akkor simán eljuthatna 20 gól fölé is...ami azért idén sokat segített volna...)

Kapuban.visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Természetesen középre jönne, elsősorban Messi cseréjének. De látom van akiknek nagyon nehéz a felfogása.

Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.

- K900
- Jugador d'estrella
Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:
Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:
Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:
Neymar:
Loic Rémy:
KH poszt:
Thiago Silva:

BHV poszt:
Jordi Alba:

Csatár poszt:
Falcao:

- visca el barca
- Presidente del Barça
és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Istenem még mindig Drogba a téma.
Lassan már kezd Adebayoros magasságokba emelkedni nálam.
Látom magam előtt milyen jót tenne a csapategységnek és az öltözői hangulatnak egy beképzelt ki ha én nem emberke.
Pont ilyen senkiháziakra nincsen szükség szerintem.
Lassan már kezd Adebayoros magasságokba emelkedni nálam.
Látom magam előtt milyen jót tenne a csapategységnek és az öltözői hangulatnak egy beképzelt ki ha én nem emberke.
Pont ilyen senkiháziakra nincsen szükség szerintem.
Ha tényleg ő akar jönni, akkor jó pozícióban vagyunk fizetés szempontjából is. Az ötven milliós Torres erőltetése miatt hátrébb szorult, ennek ellenére tavaly is összehozott 15 gólpasszt (csak Nani volt nála jobb a PL-ben), előtte meg 29 gól 13 gólpassz. Fizikálisan még mindig baromi jó, a spanyol bajnokságban simán jó lehet 1-2 évre. Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.