nah ez a másik szégyen, nem az,h a BL címvédő indulhat jövőre, hanem,h az a SPURS aki megdolgozott érte egy szezonon át, ezért nem? ez mi ez mi? persze a Pool győzelme után 5 angol indulhatott ,most nem tudnák megoldani igaz?ab1daL írta:Ilyen mákkal BL-t nyerni, ilyet én még nem láttam.. És rosszabb, hogy jövőre ezek indulhatnak a BL-ben... Nem baj, remélem megkapjuk őket valamikor a kieséses szakaszban, és az tömérdek helyzet be fog menni mind. Grat Bayern!!
Pozitívumok ma:
-Messi megint gólkirály
-Legalább nem a döntőben kaptunk úgy ki, mint az elődöntőben, az még rosszabb lett volna
-Nem az egyik kedvencem kapott ma ki, de teljesen megértem a Bayern fanok szomorúságát, elveim miatt ma maximálisan szurkoltam nekik, mert a Chelsea teljesen azok ellen ment ezzel az undormánnyal amit műveltek egész tavasszal.
Negatívumok:
- ez egy döbbenetesen rossz reklám a focinak, mert itt nem arról volt szó,h egy meccsen a döntőre beállnak sünt játszani, azt is szharul,így csak a szerencséjükön múlik, hanem arról volt szó,h egész tavasszal ezt csinálták! EGÉSZ TAVASSZAL! meglett a jutalom, fújj
- Drogba pofája nőhet, pedig már az elődöntőben negatív szereplőnek kellett volna lennie, ha Messi belövi, meg ma is, ha Robben belövi...
szerk:
Zola!
Tényleg utoljára: "kegyetlenül jól csinálták amit csináltak"
te nézted ezeket a meccseket? egy dolog a taktikájuk, ami szintén nem tetszik, a másik,h még jól se csinálták, csak fentről fogták a kezüket, egész tavasszal. De ha szerinted az ellenfeleiknek nem volt helyzetük, mert annyira jól csinálták a dolgukat,akkor elnézést kérem, lehet nagyfater fekete fehér tévéjén néztem el vmit még 20éve, és azóta rosszul látom a foci meccseket