2012.05.19. 20:40:49
Kétlem h Adrianot bármibe belevonnánk. Jól játszott. Sokszor csak csere volt, de sokszor dinamikusabb volt, mint Alves. Ostobaság lenne a vezetősér részéről bevonni, hiszen valszeg elég minimális összeg lenne érte felszámolva. Sztem 15 milliót simán ér. Persze ha sikerül egy olyan transzfert összehozni h Afellay+Adriano+5 milla(Keita)=T.Silva, azzal semmi bajom nem lenne, de erre sztem semmi esély. Persze Albán is sok minden múlik. Személy szerint nem hiszem h Alba jobb lesz mint Adriano, kb ugyanazon a szinten vannak. Alba ügyesebb, de Adriano erősebb. Van egy olyan érzésem h lesz itt sok mozgás. Távozók és érkezők terén egyaránt: Adriano,Keita,Afellay,Tello,Cuenca,Alves is mind szóba kerültek mint távozók és nem ok nélkül. Érkező is annyi lehet mint a szemét.
Kíváncsian várom h Rosell mire megy idén. Az eddigi igazolásai eléggé beváltak:
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit.
Ezek a személyes becsléseim, de a transzfermarkt is igen hasonlóan gondolja a dolgot.
Mellesleg ha megnézzük h ki milyen szezonokat futott: Adriano,Mascherano sztem messze túlteljesítettek.
Cesc hozta, amiért jött, még ha a szezon második felére el is fáradt
Afellay a sérülése ellenére azért okozott örömet is
Sanchez pedig amikor nem volt sérült, Messi után a legérdekesebb játékos volt a pályán.
Szóval akármi is lesz, bízom Rosellék ítélő-és tárgyalóképességében. Eddig jó áron szereztek jó játékosokat.
Amúgy a személyes tippem: Alba jön kb 15ért, középső védőnek megpróbáljuk, sikertelenül, TS-t és elhozzuk 10ért Verthongent, rosszabb esetben Botiát visszahozzuk és bízunk abban h Fontas,Botia,Muniesa vagy Bartra közül valaki beválik, Keita lelép, nem hozunk helyette senkit, hanem hozunk fel vkit a B-ből.
Támadóposzton igazából nem mernék tippelni, bármi lehet.
De azért azt se feledjük el h a jelenlegi vezetőség meglepett mindenkit már párszor. Pl Cesc váratlanul alacsony vételára(tartottam tőle h 40 milla+Thiago lesz belőle), Sanchez elhozatala(arra számítottam h Rossi jön és Sanchezt viszi a City kb 40ért)
A Fifa egy szégyen