Barca Igazolások
Ezért lenne jó nekünk Drogba. Le.szarom, hogy 34 éves, felőlem lehet a 83 éves öregapám is ha BL elődöntőben győztes gólt rúg és a BL döntőben kiegyenlít a 87. percben.
az a 3 millió euró nem a valós értéke volt afellaynak, a fél éven belül lejáró szerződésének volt köszönhető. attól függetlenül, hogy sérült volt simán érhet 8-10 milliót, de ezt így nehéz megítélni, annyit ér amennyire a klub taksálja és amennyiért hajlandó megválni tőle.
Sőt, sztem még te is túlbecsülöd őket. Vagyis nehéz eldöntetni, h ki mennyit ér, de nem hiszem, h Adrianoért v. Afellay 8-10 milliós ajánlatot kapnánk bárkitől is. Sőt, ahogy a játékoseladásainkat(v. ajándékozásainkat) nézzük az elmúlt évekből, hamarább mennének ezek az emberek ingyen.Subinho írta:Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
Sztem ha teljesítményt nézzük, egyedül Mascherano ára mehetett fölfelé. Afellay alig játszott nálunk, viszont komoly sérülése volt. Adriano is inkább csak kiegészítőember, főleg, ha mindenki egészséges. Sanchez bár biztató, sokat volt sérült, és ennek is köszönhetően azért az összteljesítményét nem lehet túl magasan értékelni. Fabregas meg a biztató kezdés után brutális nagy csalódást okozott számomra.
Számomra eddig Rossel még nem nagyon bizonyított, egyedül Mascherano miatt van nálam egy hatalmas jó pontja.
- Subinho
- Director del Fútbol
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
- noname
- Llegenda del Barça
Kétlem h Adrianot bármibe belevonnánk. Jól játszott. Sokszor csak csere volt, de sokszor dinamikusabb volt, mint Alves. Ostobaság lenne a vezetősér részéről bevonni, hiszen valszeg elég minimális összeg lenne érte felszámolva. Sztem 15 milliót simán ér. Persze ha sikerül egy olyan transzfert összehozni h Afellay+Adriano+5 milla(Keita)=T.Silva, azzal semmi bajom nem lenne, de erre sztem semmi esély. Persze Albán is sok minden múlik. Személy szerint nem hiszem h Alba jobb lesz mint Adriano, kb ugyanazon a szinten vannak. Alba ügyesebb, de Adriano erősebb. Van egy olyan érzésem h lesz itt sok mozgás. Távozók és érkezők terén egyaránt: Adriano,Keita,Afellay,Tello,Cuenca,Alves is mind szóba kerültek mint távozók és nem ok nélkül. Érkező is annyi lehet mint a szemét.
Kíváncsian várom h Rosell mire megy idén. Az eddigi igazolásai eléggé beváltak:
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit.
Ezek a személyes becsléseim, de a transzfermarkt is igen hasonlóan gondolja a dolgot.
Mellesleg ha megnézzük h ki milyen szezonokat futott: Adriano,Mascherano sztem messze túlteljesítettek.
Cesc hozta, amiért jött, még ha a szezon második felére el is fáradt
Afellay a sérülése ellenére azért okozott örömet is
Sanchez pedig amikor nem volt sérült, Messi után a legérdekesebb játékos volt a pályán.
Szóval akármi is lesz, bízom Rosellék ítélő-és tárgyalóképességében. Eddig jó áron szereztek jó játékosokat.
Amúgy a személyes tippem: Alba jön kb 15ért, középső védőnek megpróbáljuk, sikertelenül, TS-t és elhozzuk 10ért Verthongent, rosszabb esetben Botiát visszahozzuk és bízunk abban h Fontas,Botia,Muniesa vagy Bartra közül valaki beválik, Keita lelép, nem hozunk helyette senkit, hanem hozunk fel vkit a B-ből.
Támadóposzton igazából nem mernék tippelni, bármi lehet.
De azért azt se feledjük el h a jelenlegi vezetőség meglepett mindenkit már párszor. Pl Cesc váratlanul alacsony vételára(tartottam tőle h 40 milla+Thiago lesz belőle), Sanchez elhozatala(arra számítottam h Rossi jön és Sanchezt viszi a City kb 40ért)
Kíváncsian várom h Rosell mire megy idén. Az eddigi igazolásai eléggé beváltak:
Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit.
Ezek a személyes becsléseim, de a transzfermarkt is igen hasonlóan gondolja a dolgot.
Mellesleg ha megnézzük h ki milyen szezonokat futott: Adriano,Mascherano sztem messze túlteljesítettek.
Cesc hozta, amiért jött, még ha a szezon második felére el is fáradt
Afellay a sérülése ellenére azért okozott örömet is
Sanchez pedig amikor nem volt sérült, Messi után a legérdekesebb játékos volt a pályán.
Szóval akármi is lesz, bízom Rosellék ítélő-és tárgyalóképességében. Eddig jó áron szereztek jó játékosokat.
Amúgy a személyes tippem: Alba jön kb 15ért, középső védőnek megpróbáljuk, sikertelenül, TS-t és elhozzuk 10ért Verthongent, rosszabb esetben Botiát visszahozzuk és bízunk abban h Fontas,Botia,Muniesa vagy Bartra közül valaki beválik, Keita lelép, nem hozunk helyette senkit, hanem hozunk fel vkit a B-ből.
Támadóposzton igazából nem mernék tippelni, bármi lehet.
De azért azt se feledjük el h a jelenlegi vezetőség meglepett mindenkit már párszor. Pl Cesc váratlanul alacsony vételára(tartottam tőle h 40 milla+Thiago lesz belőle), Sanchez elhozatala(arra számítottam h Rossi jön és Sanchezt viszi a City kb 40ért)
A Fifa egy szégyen
- Subinho
- Director del Fútbol
ebből a listából a silva/alba/falcao hármassal elégedett is lennék...Senyera írta:Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.![]()
![]()
![]()

Bocs, akkor össze kevertem 

-
- Az Év fórumozója 2013
Bartra középhátvéd. Muniesa az, aki tud játszani középen és a balszélen is.Attika 25 írta:Adriano-t én nem adnám el, akkor marad mondjuk Alba (vagy Bale, bár szerintem a spanyol lesz) mint bal hátvéd, ami elég kevés, illetve Bartra még, de őt én egyenlőre közel sem tartom olyan jónak, mint Montoya a másik oldalon.
Adriano-t én nem adnám el, akkor marad mondjuk Alba (vagy Bale, bár szerintem a spanyol lesz) mint bal hátvéd, ami elég kevés, illetve Bartra még, de őt én egyenlőre közel sem tartom olyan jónak, mint Montoya a másik oldalon.
Keita meg ne számoljuk bele T. Silva árába, mert neki lejár a szerződése a nyáron, tehát ingyen is az övék lehet, nem fogják beleszámolni.
Legalábbis itt ezt irják:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/19 ... ilanovanak
(bocs ha tiltott oldal)
Keita meg ne számoljuk bele T. Silva árába, mert neki lejár a szerződése a nyáron, tehát ingyen is az övék lehet, nem fogják beleszámolni.
Legalábbis itt ezt irják:
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/19 ... ilanovanak
(bocs ha tiltott oldal)
Több, mint kétezer percet játszott 41 meccsen basszus! Mennyi lehet egy alapvetően cserének igazolt és cserének használt játékos szerződésében lefektetve minimumnak?!!??!Erxy írta:Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]
Szuper!
Szerintem ez bullshit....
szerk.: bár az tény, hogy a SPORT a forrás, tehát annyira mégsem lehet légből kapott infó...

Igazából így is benne lennék abban, hogy 20 millió + Adriano + Keita = T. Silva (és akkor még az Ibra-pénzről nem is esett szó).

Your village called. Their idiot is missing.
Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]
Szuper!](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Szuper!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
mikor Fabregas év elején szabályosan f*sta a gólokat,akkor melyik oldalról tette mindezt,a balról vagy a jobbról?...visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
nem középpályás volt,ezt mindenki látta...és nem is balszélső...ott játszott középen,kb. ugyanolyan kötetlen szerepkörben mint Messi.Helyzete volt nem is kevés,és a gólokat is szépszámmal lövöldözte,szóval nem értem,hogy Drogba miért ne játszhatna azon a poszton...(ha ő esetleg nem halna meg tavaszra,akkor simán eljuthatna 20 gól fölé is...ami azért idén sokat segített volna...)

Kapuban.visca el barca írta:és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Természetesen középre jönne, elsősorban Messi cseréjének. De látom van akiknek nagyon nehéz a felfogása.

Nem rossz a lista.K900 írta:Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:Neymar:
Loic Rémy:
Bárki is érkezne közülük, sztem komoly erősités lenne a csapat számára.

- K900
- Jugador d'estrella
Az én jelöltjeim a következők lennének:
KH poszt:
Thiago Silva:
Dédé:
Vertonghen:
BHV poszt:
Jordi Alba:
Gareth Bale:
Csatár poszt:
Falcao:
Neymar:
Loic Rémy:
KH poszt:
Thiago Silva:

BHV poszt:
Jordi Alba:

Csatár poszt:
Falcao:

- visca el barca
- Presidente del Barça
és melyik szélen? a bal vagy a jobb?barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Istenem még mindig Drogba a téma.
Lassan már kezd Adebayoros magasságokba emelkedni nálam.
Látom magam előtt milyen jót tenne a csapategységnek és az öltözői hangulatnak egy beképzelt ki ha én nem emberke.
Pont ilyen senkiháziakra nincsen szükség szerintem.
Lassan már kezd Adebayoros magasságokba emelkedni nálam.
Látom magam előtt milyen jót tenne a csapategységnek és az öltözői hangulatnak egy beképzelt ki ha én nem emberke.
Pont ilyen senkiháziakra nincsen szükség szerintem.
Ha tényleg ő akar jönni, akkor jó pozícióban vagyunk fizetés szempontjából is. Az ötven milliós Torres erőltetése miatt hátrébb szorult, ennek ellenére tavaly is összehozott 15 gólpasszt (csak Nani volt nála jobb a PL-ben), előtte meg 29 gól 13 gólpassz. Fizikálisan még mindig baromi jó, a spanyol bajnokságban simán jó lehet 1-2 évre. Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem Drogba nem lenne rossz 1-2 évre ingyen! Hogy miért? Mert egy jó csatár, akit lehet utálni, vagy szeretni, de a tudását nehéz vitatni! Most elsősorban a védelmünket kell megerősíteni, mivel ott vannak gondok! Jordi Alba és egy középhátvéd érkezésére nagy szükség lenne! De ez nem olcsó mulatság! Ha ehhez még egy klasszis csatárt akarunk igazolni, akkor igen nagy kiadásokkal kell számolni! Viszont, ha a védelmet rendbe tesszük, akkor jövőre lehet hozni előre pénzért valakit! Azért egy klasszis csatárt nem nagyon adnak 30 millió alatt, míg Drogba ingyen lenne! Pláne, ha ma kikapnak a döntőben, akkor joggal bízhatna abban, hogy velünk jövőre felérhet a csúcsra, és bl címet nyerhet! Utána meg mehet Katarba pénzt keresni! Azért Larsson ilyen korban sokat tett még a Barcáért, miért ne tehetné meg ezt Drogba is! Szerintem jó megoldás lenne, mert gólérzékeny és ingyen van!
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így is lesz majd. Voltak olyan hírek (kérdés, hogy igaz-e), hogy Tito középső támadót keres, ezért is merült fel Llorente. Idén az volt az egyik legnagyobb bajunk, hogy amikor Messi hátralépett osztogatni, irányitani akkor nem volt középen senki, Xavi érkezett amikor érkezett 1-1 labdára, de ő sem az a tipikus befejező csatár, ezért is merülhet fel Drogba illetve más támadó is. Messi szerepe meg át lenne picit értékelve, lehet árnyékékként szerepelne, ahonnan ugyanolyan veszélyes lehetne kapura is de amikor hátrébb húzódik akkor is lenne valaki elöl.LG írta: Pedig nem lenne helye, hisz Messi játszik középen.
Nem biztos, hogy jó gondolat ez részemről, de megfordult a fejemben azért.
Van egy olyan érzésem, hogy Tito megpróbálkzik majd valami újitássaL, hogy ne Pep csapataként amit Tito továbbvitt könyveljék el ezt a Barca-t, hanem Tito Barca-jaként. Ez is csak megérzés.
1. ha csatár kell,akkor messi megy a szélre? szerintem pep legnagyobb döntése volt betenni középre. ha nem megy a szélre,akkor a csatár megy ismét a szélre? az nem egy nagy ötlet. mert falcao a világ 12000 csapatában kezdő lenne és nem hiszem,hogy élete formájában a padra vágyna,ugyanis messi csak akkor nem kezdő,ha már temetik.Zsolti95 írta:Ha csatárt akarunk venni le kell igazolni Falcao-t. Így h az Atletico nem indulhat a BL-ben még le is nyilatkozták h az eladása sem kizárható mert nagy bevételektől esik el a klub és sztem nem kellene ki fizetni érte 40 milkát.+ jöhet még Yaya (kiba'''tul megerősödne vele a középpálya v a védelem), Alba,Silva,Sakho
2.yaya érkezne arra a középpályára,ahol fabregas,thiago és mascherano a csere? sanszos...
3. silva a milan talán legnagyobb értéke,sokba lenne. és nem elfelejteni,hogy idén a milannak egy fél csapatnyi öreget kell pótolnia. nem hiszem,hogy szükségük van a további elbukott játékosokra,főleg ha a világ legjobbjairól van szó
Nem akarunk csatárt venni. Drogba csak a cserepadra merült fel, azért mert ingyen lenne. Falcao se nem a padra jönne, se nem ingyen lenne. Pedig nem lenne helye, hisz Messi játszik középen.Zsolti95 írta:Ha csatárt akarunk venni le kell igazolni Falcao-t. Így h az Atletico nem indulhat a BL-ben még le is nyilatkozták h az eladása sem kizárható mert nagy bevételektől esik el a klub és sztem nem kellene ki fizetni érte 40 milkát.+ jöhet még Yaya (kiba'''tul megerősödne vele a középpálya v a védelem), Alba,Silva,Sakho
Falcao és Thiago Silva (vagy Yaya) kizárt, hogy összejöjjön egy nyáron, nincs annyi pénzünk.
Ha csatárt akarunk venni le kell igazolni Falcao-t. Így h az Atletico nem indulhat a BL-ben még le is nyilatkozták h az eladása sem kizárható mert nagy bevételektől esik el a klub és sztem nem kellene ki fizetni érte 40 milkát.+ jöhet még Yaya (kiba'''tul megerősödne vele a középpálya v a védelem), Alba,Silva,Sakho
-
- Capitá del Barça
Pontosan.Biztos vagyok benne,hogy egy Gomez -aki csak arra jó,hogy a kapu előtt a lábát a labda elé tegye- 35-37 évesen is fossa majd a gólokat!LG írta:Igen, 34 évesen. Larsson 35 évesen eldöntött egy BL döntőt, és az AK alatt pótolni tudta Etoot, holott lábtörésből tért vissza.Ugye most viccelsz?34évesen ??![]()
Drogba remek formában van ma is, ezt pl. ellenünk is bizonyította. Nem a kor számít, a teljesítmény. Valaki 24-25 évesen kiég, van aki a 40-hez közeledve is még nagyon jó.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!