Bob azért a Te esetedben már rég többről van szó, mint szimplán szereted a rendezettséget. Az persze ,hogy nem árt, de már nem tudom melyik meccsnél (többször is előfordult) volt, hogy pazar játék folyt, helyzetek sokasága, dráma, minden. Erre utána 3-4 hszen "sírtál"hogy de miért nem faultolták ezt meg azt, és a többi. Azért ez már kicsit túúúmáácccsss. Vagy amikor vki csodagólt lő, azt sérelmezed,hogy félpályán miért nem rúgták agyon

Ennyire ne legyél olasz
Tényleg lehet velem van a baj, de nem bírom megérteni,hogy mit lehetne annyira élvezni egy olyan meccsen, ahol mindkét csapat rendkívül szervezett, helyzetek alig, majd teszem azt az egyik a meccs végén betalál szöglet után....legyünk őszinték, azért a jelentős többség nem az ilyen meccsekre kíváncsi. Teljesen érthetően. Sőt, a jelentős többség nem is szereti az ilyen csapatokat.
Na meg azért van egy olyan fogalom a fociban,hogy gól. Abból sem árt minél több egy meccsen, és ha ehhez az kell,hogy ne adj Isten az egyik (remélhetőleg mindkettő) csapat kicsit többet MER tenni a győzelemért,és nem annyira a védekezésre koncentrál, akkor annyi baj legyen.
A teljesen fogalmatan felíveléseket én sem szeretem, de ezt rásütni a Bayern-Real párharcra, na az a dőreség.
Mondom, azzal term semmi bajom se lenne,ha valaki szereti az annyira szerethető ultrarendezett védekezős focit, de az már fura, ha minden IGAZI (:D:D:D) szépségét a focinak meg leszólja, vagy meg akarná akadályozni az előbbi ultraszervezettséggel