Sőt, sztem még te is túlbecsülöd őket. Vagyis nehéz eldöntetni, h ki mennyit ér, de nem hiszem, h Adrianoért v. Afellay 8-10 milliós ajánlatot kapnánk bárkitől is. Sőt, ahogy a játékoseladásainkat(v. ajándékozásainkat) nézzük az elmúlt évekből, hamarább mennének ezek az emberek ingyen.Subinho írta:Adriano: 9,5ért jött, sztem ér kb 15öt - sokat volt sérült, nem volt kezdő, sztem nem ér 15-öt... a 8-10 a reális
Afellay: 3ért jött, ér kb 8-10et - sérült volt, nem játszott szinte semmit!!! miért érne 8-10-et???
Mascherano: 20ért jött, a legjobb védőnk volt idén, 25 - ő valóban jó volt, megér ennyit!!!
Fabregas: mindennek együtt kb 40-be került, többet ér, legalább 50et - nem ér 50-et!!! a 40 reális!!!
Sanchez: kb 30ba került, ér is annyit. - a 30 sztem sok volt érte, de az udinese kipréselte belőlünk...
Sztem ha teljesítményt nézzük, egyedül Mascherano ára mehetett fölfelé. Afellay alig játszott nálunk, viszont komoly sérülése volt. Adriano is inkább csak kiegészítőember, főleg, ha mindenki egészséges. Sanchez bár biztató, sokat volt sérült, és ennek is köszönhetően azért az összteljesítményét nem lehet túl magasan értékelni. Fabregas meg a biztató kezdés után brutális nagy csalódást okozott számomra.
Számomra eddig Rossel még nem nagyon bizonyított, egyedül Mascherano miatt van nálam egy hatalmas jó pontja.