kanty írta:
Szerintem 20 millió körül van a reális ára. Egyik legnagyobb tehetségnek tartom és hatalmas jövő áll előtte, de még "csak" Bundesligában bizonyított.
Csak az Arsenálba ne menjen.

Csak a Bundes Ligában? Jelenleg a 3. legerősebb bajnokság. Amúgy meg brazil, portugál, francia, holland bajnokságokból érkezőkért, akik ráadásul szvsz sokszor kevesebbet is tettek le az asztalra, mint Kagawa, simán mennek 30-35 millió eurók.
Kevés, de szerződését nem hosszabbította meg így nem nagyon verhetik magasra az árát... Azt nem tudom, h mikor járna le, sztem jövőre...
Sztem inkább ez lehet közelebb az igazsághoz.
Egyébként én szívesen látnám az Arsenalban, de nem hinném, h oda megy, a MU-t korábban sokan emlgették vele kapcsolatban.
Annak viszont nem tudok örülni, h a Dortmund legjobbjait elviszik. Szerettem volna, ha együtt maradna ez a csapat, sőt, inkább még erősítene, mint gyengülne. Jót tenne a Bundes Ligának is, ha hosszútávon lenne komoly riválisa a Bayern-nek, és a BL-ben is nagyon kíváncsi lennék rájuk. Így sajnos benne lehet a pakliban egy komoly visszaesés, és újabb kiesés a BL csoportkörben.